Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 091
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
аз съм удивена от бъгабу дънки - за близнаци. Има опция ако возиш само едното бебе да си я правиш единична, това е супер яка екстра Simple Smile

И не само това. Можеш също да возиш от едната страна бебето, а от другата да монтираш специален кош за покупки, например. В наше село също се ползват много за породени деца. Бубабу дънки ми беше изборът за количка, когато очаквах близнаци, ама в крайна сметка не стигнахме до количката.

Тази сутрин се загледах на паркинга за колички в градината на детето - от около 300 колички (толкова побира паркинга) поне половината бяха Бугабу в различна степен на износеност, но все пак всички са в движение и дори износени изглеждат прилично. Това с уговорката, че в нашата държава се предлагат максимум пет марки колички, та затова всяка втора е Бугабу, а от чадърите - Макларън. С една дума, не мисля, че по отношение на качеството някой би се разочаровал от Бугабу - винаги има издънки, ама като цяло би трябвало всичко да е ок.

# 91
  • София
да и аз така мисля... А гледката на 300 колички на един паркинг ще ме направи разногледа, каквато съм количкохолик :–)

# 92
  • На остров
Нединка ти в Белгия ли беше  Simple Smile ?
Хубавото им освен коша за багаж е, и че може да се купи и летен сенник, което за жегите в БГ си е плюс.

# 93
да и аз така мисля... А гледката на 300 колички на един паркинг ще ме направи разногледа, каквато съм количкохолик :–)

Няма какво толкова да гледаш - има няколко марки: Стоке, Бугабу, Бебе Комфорт, Перикъл и Куини. А от чадърите: Макларън, Сайбекс, Перикъл и от време на време някоя Чико. С една дума, скука  Laughing

Да, Две в едно, в Белгия живея - на опасно място  Laughing

# 94
  • На остров
Перикъл не съм ги виждала, най добрата ми дружка живее в Брюксел и се вълнувам за събитията там.

При нас бугабуу, теоутония, стокке плюс шведските марки, които са си традиционно популярни.

# 95
Перикъл не съм ги виждала, най добрата ми дружка живее в Брюксел и се вълнувам за събитията там.

При нас бугабуу, теоутония, стокке плюс шведските марки, които са си традиционно популярни.

Перикъл са белгийска марка - правят колички и обзавеждане за детски стаи. От тях ни беше голямата количка + кошарата за игра, масата за повиване и бебешкото легло. Много съм доволна от всичко на тази марка. Тойтония ги знам - немски танкове, счупване няма. В далечната 1987 г. братовчедка ми се сдоби с такава от Германия - сигурно поне още пет бебета са отгледани с нея. Стоке се среща, но рядко - обикновено го бутат по-високи хора, например съседката полякиня има такава, ама тя е сигурно над метър и осемдесет. Аз съм 1,75, а тя се извисява над мен (без токчета).

# 96
Някой има ли представа дали пускат промоции на Стоккето или Куини някъде. Ясно че трябва да се следят повече сайтове де, но ако някой има сведения, да споделя..  Simple Smile

# 97
  • София
Стоке - не съм чувала, за куини съм, но не знам къде, беше отдавна Simple Smile

# 98
В бейбилукс имаше намалено Куини.

# 99
  • София
Понеже моите фаворити също са Стоке Крузи и Бугабу, само че Хамелеон като бъдещ избор, та да изкажа и моето мнение.
Материите на Бугабу са качествени, имам лични наблюдения, но кошът за новородено е доста "дървен", представлява само платове и една дъска шперплат на дъното, нищо повече, освен това идва бая ниско. При моделът Бъфало е малко по- нависоко, заради по- големите колела. Иначе количката е много маневрена.
При Крузи кошът е широк, комфортно подплатен отвътре и като цяло много уютен, освен това е високо, което е голям плюс при разходките на новородено.
Седалките за след 6- ти месец: тогава седалката на Бугабу е по- просторна и дълбока и по- ниската височина е плюс, защото е по- лесно да вдигнеш и качиш натежало прохождащо бебе в по- ниска количка, отколкото нависоко в стокето.
Второ мнение: имам приятелка, която има бугабу и стоке едновременно, само че Експлори. Тя твърди категорично, че седалката на Стоке е по- удобна от тази на Бугабу- то. Детето в Стоке стояло най- центрирано и спяло най- дълго. В седалката на бугабу все се подплесвало на една страна и спяло значително по- късо време.

# 100
 Момичета, как мислите? Тази количка + зимно чувалче подходящи ли са за разходки от Март? Без кош за новородено  Rolling Eyes
http://rayatoys.com/Бебешка-количка-Cybex-Priam-Lux-Seat-Grape-Juice-16893

# 101
  • София
Аз мисля, че ако е с луксозната седалка, която има пълно хоризонтално легнало положение ще става това което си замислила. Но да кажа, че бебето вътре трябва да е вързано с коланите.

Ако не си купила столче за кола, може да купиш Сайбекс Клауд, който има пълно легнало и да го ползваш до 3-тя месец вместо кош за новородено, по-удобно ще е и след това да прехвърлиш бебето в пълното легнало положение.
Може да комбинираш с порт бебе, за да не трябва да вързваш бебето с коланите.

А другата седалка, която се трансформира в кош за новородено не ти ли харесва?

# 102
Повече ми допада луксозната седалка, до голяма степен и поради пълното легнало положение. А за гумите на Сайбекс някой има ли мнение? До колкото прочетох са няколко вида. Обмислям да се възползвам от намалението в Рая и да взема количката, въпреки че е малко по-рано ...

# 103
  • София
Да, аз съм ги разглеждала, за мен е най-добре да са тези за смесен тип - градско и офроуд, защото в София повечето градско е и офроуд, но май с тях е по-тежка ако не се бъркам.
Хубав избор си направила, на мен специално (гледала съм я 3 пъти) тази количка много ми харесва, мислила съм си за нея ако пак имам бебе, но определено бая трудно ще влиза в асансьора ни, макар че има опцията да се посвива.
Отиди отново, кажи им че искаш да пробваш как стои чувалчето, порт бебе да ти предложат да поставиш, за да видиш и прецениш дали всичко ще е ок, виж и стола Клауд как стои.
Късмет и дано се сдобиеш с количка скоро Wink

# 104
Момичета, как мислите? Тази количка + зимно чувалче подходящи ли са за разходки от Март? Без кош за новородено  Rolling Eyes
http://rayatoys.com/Бебешка-количка-Cybex-Priam-Lux-Seat-Grape-Juice-16893

Деска и на мен термина ми е март и смятам да процедирам по този начин, но ще купя и кошница за кола Cloud Q, тя също има пълно легнало положение  Peace

Брайда - коя в другата седалка?

Общи условия

Активация на акаунт