Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 572
  • 393
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ау, водя 5 минутна слава, ще премета двора,
баница ще сложа, мъжа ще преточа или зелето...
първо зависи  Mr. Green

# 106
Всички дами съм виждала и всички са прекрасни, но гласувах за evil и змия.

# 107
Всъщност Чек е права. Аз не чета в "Покажи се" и нямам идея кой как изглежда (сега видях част от момичетата). Ако кОнкурсът е на сляпо - т.е. по впечатлението, което момичетата оставят  с думите си, е едно - тогава никого не трябва да сме виждали. Но ако тези момичета вече са се показвали, тогава е друго. Въобще аз никак не разбирам показването за части от секундата, което се практикуваше по едно време, а вероятно продължава да се практикува.

# 108
Антигона и Змия  Peace

П.П. Май все не съм хващала на змия снимки, та сега като я видях ми се кръстоса погледа  Crazy А може и да съм я виждала, но не помня  Blush

# 109
  • Пловдив
evil и koikoii

И двете са много нежни. Мои любимки Hug

# 110
Кенди е красавица, гласувам за нея. Подозирам обаче, че не всички са я виждали.

# 111
  • Ямбол
Това не е конкурс, а номинационна категория. Има малка разлика, но съществена. Но и така да е, пак си има нужда от някакъв регламент и правила. Но тази година, поелите огромния спасителен ангажимент да направят номинациите, са новобранци в това поприще и всички трябва да сме им само благодарни, че изобщо има номинации и да преглътнем мъдро леките недоразумения и пропуски, които правят.

Като цяло тази категория ми е неприятна и грозна. Не обичам да сравнявам външност на хора. Може и да е професионално изкривяване, но съм си наложила да не оценявам хората по външност. За мен красотата е в умния поглед. Има хора с толкова простовато излъчване и дори пошло, че няма как да не се отбележат. Няма да казвам какво и кой.

# 112
....... За мен красотата е в умния поглед.

Умните с погледа нямат ли си категория - паче перо или подобна  newsm78

...Има хора с толкова простовато излъчване и дори пошло, че няма как да не се отбележат. Няма да казвам какво и кой.

Ами липсва  номинационна категория 'Кафанска певачка'  Rolling Eyes

# 113
Но тази година, поелите огромния спасителен ангажимент да направят номинациите, са новобранци в това поприще и всички трябва да сме им само благодарни, че изобщо има номинации и да преглътнем мъдро леките недоразумения и пропуски, които правят.

Абсолютно! Браво на момичетата, гъвкави са и се учат в движение независимо от някои грешки.

# 114
Ми не е честно.. Crossing Arms
Как да сравниш Кенди и Антигона с Евил и Змия?
Тотално различни категории са - едните са прекрасни млади дами (хубавици), а другите наистина красиви и със силно женствено и одухотворено излъчване (жени).
 Thinking

# 115
  • София
Но тази година, поелите огромния спасителен ангажимент да направят номинациите, са новобранци в това поприще и всички трябва да сме им само благодарни, че изобщо има номинации и да преглътнем мъдро леките недоразумения и пропуски, които правят.

Абсолютно! Браво на момичетата, гъвкави са и се учат в движение независимо от някои грешки.
За мен, а доколкото четох назад из темата и за други потребители, липсата на снимки в номинации за красота не е лек организационен пропуск, а граничи с фарса.

Но пък от друга страна, дори не съм особено изненадана.

# 116
Evil.
Хареса ми в "Покажи се" и тогава още реших в случай, че гласувам, да е за нея. Ако бях видяла обаче само снимките, които пусна в тази тема, друга щеше да ми е фаворитката.
Да, с много различна красота са номинираните, избирам моя тип красота.

# 117
Аз  също  бих искала да  изчакам за снимки в цял ръст,за да е цялостна картината.  На хубаво лице ми е нужно и подобно тяло за да гласувам честно и без угризения. Peace  Иначе  моята фаворитка е  Фея .

# 118
Evil и Koi -Респект!

# 119
  • Варна
evil и koikoii

И двете са много нежни. Мои любимки Hug

Същото!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт