Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 592
  • 393
  •   1
Отговори
# 90
  • Луната ни пази
Още никоя не е дала такова!

Демек, избираме Мисис Анонимната. Шагая, убеди ги да си променят мнението.
Едва ли аз съм човека. Пък и петте момичета си развяваха доста дълго време снимките в няколко различни теми. Това е и единствената тема, в която кандидата може да си даде отвод, точно, защото не иска да се покаже. И последно, но не по важност, ние само броим ВАШИТЕ (и наши) номинации. Ако имаш критики към това как съм оформила първия пост, ще ги приема, НО снимка на никой БЕЗ разрешение няма да сложа там!

# 91
Миналата година броих и няколко пъти се рових в минали теми. Джой е права, поне от 3-4 години, няма снимки на момичетата в началния пост. Миналата година Жаки не я бях виждала, а повечето хора бяха гласували за нея.

# 92
Виждала съм всяка една от вас в "Покажи се", прекрасни сте, момичета!
Ще мисля да последната възможна минута и тогава ще гласувам.

пп за съжаление избраната от мен красавица липсва в анкетата

# 93
Ей за това беше и моето предложение по-назад - преди да се пусне темата, да се питат класиралите се дали изобщо искат да участват, защото това изисква да покажат снимки.
Никого не можеш да задължиш да участва, но и гласуване за красота по фантазия също е нелепо.
Канди, например , има ли изобщо идея, че името и се вее тук и се очакват снимки от нея?

# 94
  • Пазете Гор
Избраните красавици ги нямало, bubanka ... Така е то, живот. Знаете ли, огромната част от избираните от мен красавици заминаха по широкия свят с избрани от тях си красавци.

Много, ама много оспорвано ще е състезанието. Едното ми момиче е почти първа!

Преди няколко години целият конкурс протече на тъмно, без снимки, ако не броим за такива пъзел-изрезките на Ша. Пък стана конкурс. Не казвам, че ми хареса, но само, че има прецедент. Аз тогава от всички бях виждал комай само Адри.

П.П. вярно, а къде да види човек Канди. Звучи приятно.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 00:26 от Куркума

# 95
пп за съжаление избраната от мен красавица липсва в анкетата
Но ще остана завинаги в сърцето ти, знам аз!
Сега знам, че ми изтри голите снимки, за да си ги гледаш само ти.
Ово йе лЮбов!

# 96
тъй, тъй  Heart Eyes

# 97
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, в настоящата тема кадидатките са никому незивестни, с изключение на следящите темата Покажи се, а тя поради ред субективни причини стана крайно досадна и зарязана от огромното мнозинство потребители. А и не е вярно, че предишни години снимки е нямало. И да не е било в темата за гласуване, имаше изобилие от снимки в коментарни и други теми, и то не снимки, които докато мигнеш и ги няма. Аз например помня много ясно снимките на Жаклин. На Адри снимките ги има на много места и досега във форума. Сещам се и за конкурса организиран от Катрала.
Няма в първи пост, иначе както и сега, всеки си пуска снимки по молба, ако желае.
Съжалявам, че "Покажи се" е досадна на толкова много хора вече. Пуснах я с идеята да бъде разтоварваща тема с всякакви снимки, а не низ от селфита. Оттам нататък какъв е крайният резултат е общо дело.
Отивам да пусна едни голи дървета там Mr. Green

Одри, страшно много се радвам да те видя във форума Hug

# 98
  • out of space
За сефте гласувам тази година, комай съм изостанала с какво ли не...

Глас за змия

# 99
  • Пазете Гор
Нека запечатам момента - три хубавици имат по равен брой гласове - по 39. Гласувай, народе!

# 100

П.П. Бачка ли още Гюрлата? Обичам този тип ястия... Ти пък кои не обичам.
Бачка и пушек се вдига! Гюрлата е непоклатима! Simple Smile
   Къде е тая гюрла, това шкембе? Дайте точен адрес, да си го вкарам на джи пи еса. Може и на лс.

# 101
Точно до Военна болница, когато бях дребно зайче имаше и една на улица "Мечтание", но не знам дали работи.

# 102
Гласувах Party
Антигона и evil Heart Eyes

# 103
За съжаление,  мис Джули остана извън класацията. ЗА мен тя е много стъпала над останалите.Гласувах за Змия и Евил.

# 104
Антигона и Evil

Общи условия

Активация на акаунт