Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 522
  • 393
  •   1
Отговори
# 210
И аз гласувах за Канди гърл. Наистина липсва нейна снимка тук.

Много ми допадна определението да е за усещане за жена.  Peace
Там фаворитки са ми Жаклин, Феята, EXQUISITE ...

# 211
Аз също видях доста снимки на Канди гърл и смятам, че никой в категорията не й отстъпва! Naughty

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 17:11 от Анонимен

# 212
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурна съм, че ще дръпне много с гласовете, ако има снимка.
Точно в това няма как да си сигурна. Не всеки харесва едно и също. Канди е много красиво момиче, при това показва снимки, на които е винаги перфектно облечена и гримирана, но за мен например е единствената кандидатка, за която не бих дала глас. Красотата и е кукленска, а това не е нещо, по което припадам- обичам лица с ясно изразен характер и категоричност. Точно това го има в останалите пет претендентки и съм сигурна, че се харесва и на други, не само на мен.

# 213
И все пак смятам, че спрямо нея не е честно. Само нейна снимка няма. Аз нямам идея, каква е целта на номинациите, но ми харесва идеята. Който е организатор на тези номинации, няма ли възможност да и пише на лични и да я уведоми, че е класирана и уачства? Така тя самата ще прецени иска ли да има нейна снимка или не.

# 214
Горките момичета...
Накрая да им се даде и по една награда ''Здрави нерви''!

# 215
  • София
Горките момичета...
Накрая да им се даде и по една награда ''Здрави нерви''!

Хаха, някои сме далеч от възрастта на момичетата и нервите ни са калени.  Wink

# 216
За мен всички жени по презумпция и независимо от годините са и си остават момичета!
А това, че сте калени е хубаво, значи все пак си заслужавате наградата за здрави нерви. Simple Smile

# 217
  • Варна
Догодина ще номинирам за Лилито за хубава жена.
Така съм си решила  Laughing Нерви- корабни въжета  Laughing

# 218
Аз сега виждам темата и това,че съм номинирана. Shocked
Много благодаря за номинацията,трогната съм и не съм очаквала въобще.Аз съм пускала снимки,но ги трия после ,не искам да остават ,имам притеснения и съм си патила от качване на снимки в интернет пространството.
Ще кача няколко снимки,защото явно само аз не съм се показвала тук,отново ще моля да не ме цитирате,ако е проблем,че не желая снимките ми да остават в темата спокойно ме махайте от номинациите. Peace Hug

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 17:52 от Candy_girl

# 219
Ей най-после мир да има и Канди видя темата!  bouquet Да видим сега за какво ще започне да се мрънка.  ooooh!

# 220
  • София
Кенди, благодаря за снимките. Сега вече знам къде отива вторият ми глас - наистина си красива  Simple Smile Изтрих и  гласувах отново: Ивъл и Кенди.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 17:15 от bubanka

# 221
Според мен голяма част от потребителите гласуват за цялостен образ, доколкото е възможно разбира се, защото не всеки има впечатления от всички. То и за мис Свят така се гласува  Simple Smile .

# 222
Чудесни са всички, няма да гласувам за никоя.
Браво, който може да сравни красотата на младото момиче и нейната майка. Аз не мога.

# 223
Ееее, стига сте се драли де  Mr. Green
На практика момичетата са си хубави всичките, доста трудно идва да си дадеш гласа за една или две от тях. Вече е въпрос на вкус за кого ще гласува всеки от форума.

# 224
Чудесни са всички, няма да гласувам за никоя.
Браво, който може да сравни красотата на младото момиче и нейната майка. Аз не мога.

Имаш право на два гласа. Избери едно младо момиче и една майка.  Wink

Ако на Антигона майка и беше номинирана, щях да гласувам за нея. Много ми хареса.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт