Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 529
  • 393
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Ако на Антигона майка и беше номинирана, щях да гласувам за нея. Много ми хареса.  Grinning

И аз.

# 226
Снимки на номинираните потребителки има в техни постове в темата, в поста на Осмичка, а също и линк към него в първия пост. Оплаквания от липса на снимки трия. Ако някой не ги е видял от този момент нататък, то просто не е пожелал да ги види.

# 227
 Shocked Ехаааа и аз съм била събрала 3 гласа,  Simple Smile

Или за Змия или за Koikoii Бих си дала гласа,най-естествена красота имат Heart Eyes за моите разбирания,не натруфена и някак изкуствена. Peace

# 228
  • Пазете Гор
Може би неслучайно именно тази тема е изменчива като мартенски ден: погледнеш я сутрин, а отвътре й гърми и трещи, вият хали и се носят кобни клетви. А погледнеш ли я по-късно, да речем в следобеда - грее мило топло слънчице, и слухът долавя птиче чуруликане и нежни песни.

В тон с това непостоянство - вчера измених един от гласовете си.

...Накрая да им се даде и по една награда ''Здрави нерви''!

Вярно е. Именно за това, разправят, всички ще получат почетна статуетка "Златен сфинкс". Къмто кило технически чисто злато.

# 229
  • Ямбол
...не натруфена и някак изкуствена. Peace
Ето за това говорех, но ме изтриха. Излиза, че останалите претендентки имат натруфено и изкуствено изображение.

# 230
Ето за това говорех, но ме изтриха. Излиза, че останалите претендентки имат натруфено и изкуствено изображение.

Ами това е само нечие мнение, не е миродавно. Не вярвам някое от момичетата да си го сложи на сърцето.

# 231
  • Ямбол
...
Ами това е само нечие мнение, не е миродавно. Не вярвам някое от момичетата да си го сложи на сърцето.
То и моето беше само мнение и то не към тях самите, но не една и две се оказа, че са се засегнали.

# 232

Ми може и мен значи да изтрият Crazy
 Това е според моите разбирания за красота все пак. И двете имат страхотно излъчване,което много много ми допада. На другите красотата за мен е натруфена,преекспонирана и някак изкуствена. Peace
Но пък други хора харесват точно такава красота.

# 233
  • Tам през Атлантическия океан
Чудесни са всички, няма да гласувам за никоя.
Браво, който може да сравни красотата на младото момиче и нейната майка. Аз не мога.
И аз  Grinning

Mладостта сама по себе си е красота , някъде го бях прочела  Grinning
Сега вече и го разбирам  Mr. Green

# 234
Евил и Антигона избрах, въпрек че имам още две фаворитки. Много красиви са всички, всяка с различен тип хубост. Двата ми гласа са не само за външна красота, приятни са ми и постовете на дамите Heart Eyes

# 235
Моля ,да махнете снимките ми от първия пост bouquet Hug Praynig

# 236
красива  Hug

Candy_girl  Heart Eyes bouquet

чак сега те видях  Grinning

# 237
Моля ,да махнете снимките ми от първия пост bouquet Hug Praynig

Ще изчакаш ли до края на гласуването или веднага да го направя?

# 238
  • Бургас
Кенди,недей!Ти си радост за окото!

# 239
На мен 'водча' сега  ми е далеч от фаворит  Simple Smile
но всичко е въпрос на вкус  Wink

Кенди,недей!Ти си радост за окото!
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт