Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 499
  • 393
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
koikoii, прекраснице  размахвам помпоните newsm18

Тук е станало доста грозно, а не е нужно да е така.
Змия  Hug то малко като за ябълките:
"гледаш ги лъскави,сочни, а всеки си има
 по едни червей дето го гризе". Свиркай си!

# 196
Миналогодиншите номинации минаха повече от чудесно. Моите гласове отиват за две жени, които за мен излъчват одухотвореност и класа - Кой Кой и Евил bouquet

# 197
Не мога да изчета цялата дискусия, но гледам, че снимки няма, също и че добре съм ви запалила фитила.  Mr. Green Аз както казах съм виждала само една от участничките, но чух че змия изглежда много добре с къса коса, затова гласувам за нея. Това е положението.

# 198
  • София
Моите снимки са на втора страница, но се чудя дали да не ги махна предвид някои изказвания,
Твоите, Чек, бяха по съществото на организацията и не визирам тях.

# 199
Понеже виждам,че се затруднявате да върнете няколко страници назад ,да ви помогна Hug  
...
Моля модератор като изтрие снимките на момичетата ,да махне и моя пост за да не остават видими Praynig

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 21:53 от bubanka

# 200
  • Berlin
На белла дона сложете другата снимка, ако още стои.

# 201
Благодаря, Осмичка bouquet
Гласувах.

# 202
Благодаря, Осмичка bouquet
Гласувах.
Моля Hug

# 203

Скрит текст:
Е, поне модераторите забърсаха, но някои хора продължават заплашително-развлекателни излияния на ЛС. Само дето има тикчета и опция за триене преди четене, но то много сложно за досещане от тяхна страна.  Tired

Благодарности на Осмичка.  bouquet
След като видях снимките, гласът ми остава за змия.

# 204
  • София

Скрит текст:
Е, поне модераторите забърсаха, но някои хора продължават заплашително-развлекателни излияния на ЛС. Само дето има тикчета и опция за триене преди четене, но то много сложно за досещане от тяхна страна.  Tired

Благодарности на Осмичка.  bouquet
Това е патология. Бих уведомила модератор.

# 205
  • Другата България
Защо само това т.нар. гласуване предизвиква такива ниски размисли и страсти? newsm78
Останалите си вървят, кротко, само тук, и то редовно като че ли, все има някакви хвърчащи....неща.

# 206
Защо само това т.нар. гласуване предизвиква такива ниски размисли и страсти? newsm78
Останалите си вървят, кротко, само тук, и то редовно като че ли, все има някакви хвърчащи....неща.
И за това се питам  newsm78 Даже се върнах в няколко теми от номинациите, за да видя там има ли такъв хаплив изказ, ама не....това е само тук и само между определени хора.

# 207
Номинирани дами, поздравления за смелостта да покажете снимките си; лично на мен всяка от вас ми харесва по различен начин.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 17:09 от bubanka

# 208
Аз успях да видя Канди гърл в Покажи се. Ами невероятна жена. Нежна, изискана, красива. Жалко, че няма само нейна снимка тук. Сигурна съм, че ще дръпне много с гласовете, ако има снимка. За мен тя ми е фаворитката. И за протокола е далееееч от чалгаджийските изпълнения на Лиляна.

# 209
  • Бургас
Аз успях да видя Канди гърл в Покажи се. Ами невероятна жена. Нежна, изискана, красива. Жалко, че няма само нейна снимка тук. Сигурна съм, че ще дръпне много с гласовете, ако има снимка. За мен тя ми е фаворитката. И за протокола е далееееч от чалгаджийските изпълнения на Лиляна.
Съгласна съм. Много красиво и фино момиче.
П.П. Аз не разбрах какво й е чалгарското на темата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт