Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 603
  • 393
  •   1
Отговори
# 75
  • Луната ни пази
Най- известната варненска шкембеджийница/ кебапчийница.

# 76
Чек, ти има ли някоя година, така съвсем случайно, да не се заядеш по време на номинации или гласуване?

Съвсем неслучайно зададох съвсем конкретен въпрос. Ако те сърби клавиатурата, намери си друга мишена, че нещо си се объркала.
Аз не искам да се заяждам, просто задавам и аз въпрос. Имам някакви бегли спомени, че и миналата година не ти харесаха номинациите.

# 77

Само варненци знаят.
 Заведение е, хубаво шкембе правят.

# 78
  • Варна
Гюрлата- варненска топ шкембеджийница.

Бианко, прибирам се те пред вратата,  трички... прибрах ги
човещинка, да не студуват, немили недраги. Та така. Hug

# 79
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
koikoii от мен,а вторият ми глас не е в предложените.

# 80
Аз например съм виждала само една от тях и бих я включила само в конкурс Мис Гюрлата, ако има такъв.
Щяла била, ама не ме включила!
Празни обещания. Sad

# 81
Сериозна вметка да направя - три деца, чаровна усмивка, младежки вид, кръводарител, достатъчно чувство за хумор, но и излъчваща безкрайна  хармония - това е то "Хубава ЖЕНА".
Не девойче, не просто ген - усещане за жена.
/това важи и за двете дами, които съм номинирала и за които гласувах /

# 82
Добре де, Бианко, агитирай да турят снимките в заглавния пост. Как да видим останалите? Да ровим като изоглавени по страници на теми, да спим тук с надеждата някоя да се покаже за шест секунди, или какво?

Аз лягам и ви оставям да дишате, че ми е замаяна главата от гледки на кралски величия и емнайсет вида полиции-пазачи, обаче ако до утре няма снимки на кандидатките, победителката да си знае, че короната ѝ е от гипсокартон. Ще я разнасям по темите с повод и без повод, докато не се научите като правите нещо, или да го правите като хората, или като не можете, да се заемете със зелевите сърми, например.

Куркума, сега вече може да извикаш модератор. bowuu

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 00:03 от Анонимен

# 83
  • Луната ни пази
Добре де, Бианко, агитирай да турят снимките в заглавния пост. Как да видим останалите? Да ровим като изоглавени по страници на теми, да спим тук с надеждата някоя да се покаже за шест секунди, или какво?

Пак казвам, за мен проблем да ги сложа там няма никакъв, въпросът е момичетата да дадат разрешение за това. Още никоя не е дала такова!

# 84
О, агитирам тутакси!
Снимките е хубаво да са в първия пост, хем после, по желание на участничките / а вярвам, че такова няма да им липсва / ще бъдат изтрити.
Мога и песен да изпея за мотивация, но правилата не толерират нехуманно отношение към останалите потребители.
Но ако се наложи.... Simple Smile))

# 85
Антигона Peace

Онзи ден бях в Гюрлата, това място е символ Laughing

# 86
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чек, от поне няколко години не се слагат снимки на кандидатките в първи пост. Знаеш го, броила си и си пускала номинации все пак Peace
Иначе в коментарната тема в момента се вихри дискусия по организацията, можеш да попиташ и там Simple Smile.

Евилче, прекрасна си!
Белла и Антигона също Simple Smile

# 87
Още никоя не е дала такова!

Демек, избираме Мисис Анонимната. Шагая, убеди ги да си променят мнението, че голяма смешка сътворихте. Все пак в голям форум се развявате, а не в частен клуб на деликатните домакини.

Джо, в настоящата тема кадидатките са никому незивестни, с изключение на следящите темата Покажи се, а тя поради ред субективни причини стана крайно досадна и зарязана от огромното мнозинство потребители. А и не е вярно, че предишни години снимки е нямало. И да не е било в темата за гласуване, имаше изобилие от снимки в коментарни и други теми, и то не снимки, които докато мигнеш и ги няма. Аз например помня много ясно снимките на Жаклин. На Адри снимките ги има на много места и досега във форума. Сещам се и за конкурса организиран от Катрала.

# 88
Тук няма да гласувам.  Crossing Arms

# 89
  • Пазете Гор
Напразно. Има хубави жени.

Общи условия

Активация на акаунт