Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 515
  • 393
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
EXQUISITE е доста права, ами Антигона
е на годините на сина ми дет се вика.
Почесвам се по напомадена тиква ... и
нищо умно не измислям в тази посока.
Път на младостта и красотата  Peace

# 121
Моята фаворитка не се е класирала Sad

# 122
  • Mediterraneo
Гласувах, въпреки безсмислената категория. От изброените съм виждала 2, за тях и гласувах. Много тъпо, че няма снимков материал!

# 123
  • Sofia
Като мъж, най-привлекателна намирам ухилената Антигона Simple Smile

# 124
  • Бургас
Моята фаворитка мис Джули я няма за съжаление.Яд ме е на себе си,че чаках последния момент за номиниране и тъкмо бях разтребила след едни гости и хоп...всичко беше заключено. Grinning
Гласувам за Кенди,а другият глас го пазя за по-късно.Искам да видя всички сладурани.

# 125
Гласувах за Кенди Гърл и Антигона, по моите критерии най-много се доближават до образа на класическа хубавица.  bouquet

# 126
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тази номинация съществува открай време, много отпреди "Покажи се". Провеждала се е така, както сега, нищо, че не е била афтърпарти на конкретна тема. Всяка година се протестира, че няма снимки, а когато някоя се покаже, все се намира кой да я нарече звеноводка. Ами не се учудвайте, че някои няма да се покажат.
Преди няколко странииц същото ви каза и Бианка, също изпитала чудната емоция на гърба си миналата година.

# 127
  • София
Аз дори не разбирам за какво е това мрънкане, при положение че номинираните са се показали, в тази тема, или може би трябва да се сложат указателни табели, щото е много трудно да се открият в тема от 10 страници   newsm78 И темата си е идеално място за афтърпарти на Покажи се, в крайна сметка е създадената точно за снимки и много хубавици са минали през нея  Laughing

# 128
  • Mediterraneo
Аз дори не разбирам за какво е това мрънкане, при положение че номинираните са се показали, в тази тема, или може би трябва да се сложат указателни табели, щото е много трудно да се открият в тема от 10 страници   newsm78 И темата си е идеално място за афтърпарти на Покажи се, в крайна сметка е създадената точно за снимки и много хубавици са минали през нея  Laughing

Ами да, би било добре да има указателни табели- никой не е длъжен да чете темата, която сега мож и да е 10 страници, а утре да е 100. Относно афтъра- Бг мама не е само Клюкарник! И никой не е длъжен да кибичи на балкона на дадена тема, за да зърне хубавиците, които публикуват снимки за стотни от секундата.

# 129
Е, добре де, в гласуването за най-добър изказ (или както се казваше) мрънкат ли всички, че трябва да ходят по темите и четат творчеството на номинираните Thinking

# 130
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, мрънкаше се и там за Светалчо Laughing.

Относно липсата на снимки- ако сте забравили, да ви припомня, че това е първата година, в която Богиня и Шантал ги няма в анкетата. Я кажете, колко от вас са ги виждали? Laughing

# 131
Снимки част от момичетата са качили, специално погледна - нито една не е махната.
Въпрос е на молба до модератор линкове към постовете със снимки да се добавят към първия пост.
Вярвайте ми, изключително неприятно е хем да си се изтипосал доброзорно, хем през ред да четеш недоволството, че някой нещо не е видял. Елементарна организация би спестила огорчението и на двете страни / това не е насочено към тазгодишните организатори, защото това не е отсега /
Аз пак да питам - Кенди някой информира ли я, че участва в категорията?

# 132
 Аз не помня конкурс, освен този организиран от Ла Катрала, в който потребителките да са давали снимки преди старта на гласуването.

# 133
  • Другата България
Аз Кенди дори не съм я чела някъде, не знам къде пише.
Ако някой знае, да я информира.

# 134
Ей за това беше и моето предложение по-назад - преди да се пусне темата, да се питат класиралите се дали изобщо искат да участват, защото това изисква да покажат снимки.
Никого не можеш да задължиш да участва, но и гласуване за красота по фантазия също е нелепо.
Канди, например , има ли изобщо идея, че името и се вее тук и се очакват снимки от нея?

Абсолютно.

За да се гласува акуратно трябва да има нагледни снимки. За да има нагледни снимки трябва участничките да са известени и съгласни снимките им да са на първа страница (за всеобщо улеснение).

Антигона знам, че е красива, защото е на аватара си, Кенди я мернах в ''Покажи се'', Змия и Евил ги видях тук и сега - действително хубави жени, но как изглеждат останалите две претендентки - нямам никаква представа.
Тоест, аз избирам между четири, а не както би трябвало - шест претендентки за короната.

Общи условия

Активация на акаунт