Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 543
  • 393
  •   1
Отговори
# 240
  • В Космоса
Evil е моята фаворитка, освен като профил във форума и като излъчване.  Heart Eyes Много ми допада, но за целта на категорията давам глас за Койкой и Белла. Всички претендентки заслужават да са тук, но изборът ми е продиктуван от моя специфичен и личен вкус. bouquet

# 241
  • Tам през Атлантическия океан
Evil е моята фаворитка, освен като профил във форума и като излъчване.  Heart Eyes Много ми допада, но за целта на категорията давам глас за Койкой и Белла. Всички претендентки заслужават да са тук, но изборът ми е продиктуван от моя специфичен и личен вкус. bouquet
Peace
Пусто не мога така да го кажа  Blush  Hug

Evil thumbsup

Скрит текст:
Акашооо  Hug

# 242
  • В Космоса
Десооо,
Скрит текст:
що не участваше, да видиш каква агитация щях да спретна за теб! Party

# 243
Evil, на кадъра с коронката много ми приличаш на Фамке Янсен, казвали ли са ти го, имаш ли и ти такова усещане, или просто снимката лъже?
Дори усмивката ви е еднаква.

# 244
  • Лутаща се
От показаните снимки на мен ми хареса само Candy_girl  като подходяща кандидатура за номинация за хубава жена.
Другите са симпатични, явно са много добри и в други сфери, но точно красиви, по моите критерии - НЕ.
Пожелавам успех на всички!

# 245
Наистина ли съумявате да съпоставите 20-годишно момиче и зряла жена, родила три деца?  Rolling Eyes

Аз, да речем, искам и тела да видя, само казвам, не искам снимки, защото ще ви се развали подреждането.
За мен красотата не е глава, нито пък тяло без глава.
Отделно снимката е толкова субективно доказателство за красота, колкото е обективно доказателство за умението за боравене с фотошоп и правилно позициониране пред фотоапарата, така че да се избягват едни черти за сметка на други.

# 246
Ами защо да не ги съпоставяме тез 40 годишните, то ще кажеш че са дърти баби. Всички изглеждат млади, съвсем съпоставими са си. Всеки си има вкус, личи от резултатите.

# 247
Защото красотата на едно младо момиче и на една зряла жена са различни.

# 248
  • В Космоса
Аз, пък, честно казано, не се вълнувам от телата толкова много. Вероятно съм солидарна със себе си и затова, предпочитам несъвършени тела, но пък красиви за мен лица, и то красиви наистина чисто индивидуално по мой вкус, защото една Антигона, например е повече от привличаща погледа, но не и мой типаж. Както и Кенди гърл. Разликата в годините не ми пречи също, без особено дълбоки разсъждения бих посочила кой образ ми харесва, не отсъждам тук раждания и пр., щото има и родили две деца, които имате фигура, за която биха завидели 50% от девиците.

# 249
Аз съумявам, да. Всички представени са млади жени, някои в началото на младостта си, други в разцвета. Не сравняваме 20 годишни с 60 +, все пак. По-големите са със съвсем свежи лица и ясни черти. Защо да не мога да ги сравня като красота?
Ако ми се представят Дженифър Лоурънс и Катрин Деньов, несъмнено ще отсъдя в полза на втората, нищо че може да й бъде баба.
Да намесваме чак и телата ми се струва пък съвсем излишно и затормозяващо - сякаш там не може да играе роля подбраната поза или пък фотошопа.
Като се каже красавица, обикновено и първосигнално хората го асоциират с хубаво лице. Разбира се, че трябва и хубаво тяло, но лицето е с предимство.

# 250
Не се чувствайте длъжни да ми се обяснявате. Чудесни са момичетата и жените в класацията.

# 251
  • В Космоса
Аз не се чувствам на никой длъжна за нищо и ни най-малко по-ощетена от който и да било да си кажа мнението по въпрос, който е повдигнат и който съм прочела по-нагоре и съответно съм в подходящо словоохотливо състояние. Simple Smile

# 252
  • Луната ни пази
Защото красотата на едно младо момиче и на една зряла жена са различни.

Имаме два гласа. Единия го дадох за една от дамите, другия за едно от младите момичета. От всяка от двете групи, която ми харесва.

# 253
  • София
Предлагам догодина, вместо само 1 конкурс ''Хубава жена'', да има 2. А защо не и 3, даже 4. Или пък, да добавим още категории и ограничения: за девойки до 18 г., между 18 и 28, после от 28 до 38 и т.н. Редно е също така да вземам предвид и раждала, нераждала, със съответните подкатегории: раждала 1, 2 и 3 деца. За родилите повече от 3 наследника, предлагам освен корона, да се дава и грамота за доброволно мъченичество - демек за вътрешна хубост.

Кърменето също трябва да се отчете (все пак сме бгмамма), пък и то оказва влияние върху някои важни и често оглеждани части от женското тяло. Некърмила, кърмила до 3, 6, 9 и 12 месеца, както и откърмила Крали Марко или Бубулина, са само някои от възможните категории в които ще се състезават участничките.  

Всъщност колкото повече категории има, толкова повече съфорумки ще имат шанс да заемат някъде (поне) пето място. Така във форума ще се възцари мир и любов, за цели 24 часа  Heart Eyes  Hug

# 254
Подигравайте се вие, аз пък не мога да харесам никого, без да съм наясно с цялостната му визия или въпреки нея- има хубава главица и два дирека за крака или обратното, тополова снага и жабешко личице.
Нито пък да кажа коя е по-хубава младата или по-голямата.
На припозналите се- пиша образно.

Общи условия

Активация на акаунт