Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 574
  • 393
  •   1
Отговори
# 330
Дефинирайте "неудобни постове", защото събудихте любопитството ми.

# 331
  • На топло
Мнението ми за Ша беше изтрито  Mr. Green в контекста на това което пише за конкурса.
Нали в този форум високо се цени искреността.

# 332
  • Ямбол
Аз сравних категорията с чалга. И когато обясних търпеливо на всеки какво точно имам предвид, без да съм обсъдила нито един участник в категорията, постовете ми бяха изтрити. А бяха по темата и не съдържаха обиди.
Други сравнения обаче стоят.

# 333
Всички претендентки са млади жени. Някои - много млади. Ама чак пък майки и дъщери.... Не прекалявате ли малко?  newsm78

Гласувах!

# 334
  • На топло
Естествено, че прекаляват.
Да забраним въобще на жените, които нямат деца да пишат в Бг Мамма.
Защото на някой така му изнася...

# 335
Мнението ми за Ша беше изтрито  Mr. Green в контекста на това което пише за конкурса.
Нали в този форум високо се цени искреността.

Hello♥Jen, мнението Ви беше откровено обидно и ако се загледам повече в Правилата на форума, мога да Ви предложа няколкодневна почивка за това, че предоставихте възможността на мен и на други потребители да го прочетем.

Лиляна, изтрих го, защото предизвика последваща дискусия, която също беше обидна и неприятна. Ще оставя поста Ви сега с надеждата да не се разменят нови подобни реплики.

# 336
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има определени места в този форум, в които ако си без дете все едно си дамгосана, но не очаквах Клюкарника да е едно от тях.

# 337
Станала една дама на криво и пак се изпокара един куп народ! Grinning

Джо, ти пък! Не го мислиш сериозно!  Wink

# 338
  • На топло
Бубанка няма нужда да ми говориш на Вие.
Нали и ти участваш като потребител в този форум? Или в момента си само в ролята на шеф?
Просто не е честно, един потребител с мили думички да обижда момичетата по-горе - грозни сте, не ставате, тази е по-красива...в един момент писва.

# 339
Джо, ти пък! Не го мислиш сериозно!  Wink
Всъщност да, не особено сериозно, ама да мрънна и аз Laughing

Учудвам се на малкото гласове за Белла. Според мен има много свежа и интересна красота, а и показа най-непринудените снимки заедно с тези на Евил.

# 340
Антигона и  Змия са ми  фаворитките за тази година  bouquet

# 341
Абе, нали красотата ще спасява света, за какво се дърляте:) На всички е ясно, че тук истински миски и мисис- ки няма, обикновени жени сме с деца, с по някоя стрия, с вече не по младежки наперен  бюст, нормално. Едва ли някоя от участничките претендира за съвършенство. Ша, аз пък съм толкова далече от 90-60-90 на ръст 175, че няма накъде:) От към ръста ми бягат едни 20 санта, които са иначе равномерно разпределени по другите мерки:))) Всичките ни кандидатури тази година са красиви и смели, че се подложиха на дисекция на всевиждащото око на форума, браво, момичета!
Благодаря ти, че толкова ме харесваш, мила си Hug Но пък има маса народ, на които никак не допадам, всеки си има критерии за хубост, няма норма в тази част:) Още няколко часа и предавам тежката корона, друга да се бори за мир и разбирателство Simple Smile Дотогава Мир и Любов, моля:)

# 342
Една част от спречкванията се дължат на свободно време, скучаещи дами, празни раздумки.

Обаче обстоятелството, че тъкмо тези номинации са толкова щекотливи, вече подсказва, че темата „красота“ е невралгичен център на съизмерване, конкуренция, борби за надмощие и пр. (независимо дали е осъзнато, или не). В номинациите за словесно майсторство, чувство за хумор, дори ум (бил той и „красив“; ето че и върху интелекта се наслагват естетически критерии и това надали е само заради едноименния филм) такова настървение сякаш не се забелязва.

Както се казва: „Суета сует…“

# 343
Аглая, толкова е лесно да си обясним този феномен Laughing. Всяка жена иска да изпъква с нещо над останалите, а поддържането на изрядна външна фасада е ако не по-лесно, то със сигурност по-приятно занимание от поддържането на постоянен добър умствен тонус.

# 344
  • Ямбол
Джой, почти си доказала теорията ми.

Общи условия

Активация на акаунт