Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 577
  • 393
  •   1
Отговори
# 315
  • Австрия
..но подмятания и забележки има много.

А, именно.

По мой спомен бяха жени с деца,  конкретна възраст не знам, но драстична разлика не е имало.

E, aко са без деца, не са жени, така ли?

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сандо се опита да направи комплимент, но му се получи страшно нелепо. Нямаше да се сети сам, та рекох да му го демонстрирам нагледно Laughing.
Всеки от  нас си има по някоя ултимативна любимка във форума, което не значи, че в него липсват и други красавици. Затова и конкурсът е ежегоден и всяка година се намира ново цвете.

Относно годините и децата- печелила е Поли, на има няма 20 и все още не майка. И тогава се лееха подобни изказвания, което не попречи да спечели категорично и то без да покаже сума снимки в темата, само с едно малко аватарче.

# 317
  • Пазете Гор
...
Всеки от  нас си има по някоя ултимативна любимка във форума, което не значи, че в него липсват и други красавици. Затова и конкурсът е ежегоден и всяка година се намира ново цвете.

Или цял букет.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 13:03 от Куркума

# 318
  • София
Кас, не бъди скромна. Рядко се среща такъв поглед, в съчетание с цялостно присъствие на тяло, което подхожда на погледа и словото.
100%. Жалко, че я няма в претендентите тази моя стара слабост Касита....

# 319
  • София
Все ми е едно дали е майка, баба или чичо, но анкетата е нарпавена тъпо.
Трябва да гласувам, за да видя резултатите и едва тогава ми се появява линк "Виж резутатите", когато вече не ми е необходим.
Както и да е, изтрих гласа си.

Ша, имам пре- пре- пре- задоволителната пета позиция от миналата година, стига ми толкоз.  bouquet  Grinning

# 320
О, да, сега се сетих, вярно е  за тази Поли. Но аз тогава не гласувах за нея, дори не си я спомням много.
И наистина сега се учудвам, при положение, че винаги когато Касита се е показвала, следват станици хвалебствия и епитети от прекрасна до неземна, защо никой тогава не я номинира за тази категория ? Не намирате ли това за странно , м ?
Има номинация Касита Peace Събраните гласове ги има в първия пост,можеш да ги видиш.

# 321
Съвсем нормално е всяка година да се появяват нови претенденти. Не може да гласуваме всяка година за различни. Аз всъщност май Касита никога не съм я виждала цяла Simple Smile Иначе видях много красиви жени, нормално е, не всички можем да номинираме. Сега например се сещам за Мис Октомври, много е красива също. Миналата година подкрепих Антигона и Жаки, тази година Антигона е също така хубава, но реших да подкрепя Кенди гърл и Койкой, също красиви момичета. 

# 322
Evil е най-близо до това, което харесвам. Остана ми един празен глас.

# 323
  • Луната ни пази
По мой спомен бяха жени с деца,  конкретна възраст не знам, но драстична разлика не е имало.
Между Жаклин и Антигона няма разлика, така ли? Защото миналата година бяха участнички в конкурса. И пак да кажа, това са номинираните от нас дами, категориите пак бяха приети след гласуване. Защо е това роптаене, не мога да разбера? Или...

# 324
Не е роптаене, а лично мнение. Аз, като и Касита писа, не мога да съпоставя възрастово различни жени с по 10 години разлика.. Ако беше възможно това, то и в официалните конкурси за красота щеше да е  без значение и  претендентките щяха да са произволно от 16 до 46 примерно, но знаете, че не е така.
Клкото до сравнението меджду Антигона и Жаки, нищо не мога да  кажа, освен,, че Жаки така категорично  засенчи тогава всички , че  не съм обърнала внимание кой какво и защо.

# 325
Ша, явно много си се впрегнала."Оригиналните конкурси" бла-бла.......Сигурно след малко ще искаш и видео как дефилират претендентките.

# 326
Да, за тази категория има най-много изисквания. Чудно що? newsm78

# 327
  • Ямбол
Е, как що. Хората си умират да обсъждат други хора. И не някакви черти, които са забелязали при писането и общуването виртуално, а външността. Най-четените теми се вижда кои са, следователно и тук щом им е паднало да сравняват външност, защо не.

# 328
А ти не гласува ли, Лили?  Flutter

# 329
  • На топло
А Жаклин дали е съгласна да я противопоставят на номинираните в тази тема?  newsm78

Трият се неудобни постове, а се оставят глупостите на Ша... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт