По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 4

• 61 128
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Само ми обяснете как се взимат яйцеклетки от психичноблона жена. Не го вярвам, но ако е истина дано има оня горе и гледа  #2gunfire

# 76
Разширена пускахме, само с Крюгер, без СДИ.  Peace

Супер, дано излиза все още толкова бързо  Peace

# 77
Е то за психичната болест се водят и по-леки състояния като неврози и депресии, така че колко му е, но е ужасно наистина това, което пишат ако е истина  Sad

# 78
Есме, честито номерче!

# 79
Имам тъп въпрос, утре съм на шофьорски изпит и съм сигурна, че ще се притесня стабилно. Преди съм взимала валидол, но сега едва ли може. Евентуално нещо хомеопатично?!?

# 80
Мента, глог и валериан дават и на бременни. Ама сигурна ли си, че имаш нужда?

Благодаря за пожеланията!

# 81
Куинче, аз скоро бях на шофьорски изпит и наистина си има притеснение. Обаче никакви медикаменти от този вид, защото забавят реакциите, а на изпита трябва да си съсредоточена. Успех ти пожелавам, аз го взех от първия път, а съм много притеснителна, кракът ми трепереше върху съединителя и през цялото време се притеснявах да не ми изгасне колата  Mr. Green

# 82
Чаша топло мляко, хладнокръвие и стиснати палци от мен за шофьорския изпит.

# 83
Queen bee, стиснати палци, дишай дълбоко като се притесниш! Според мен - само но шпа преди това!
Аз за втора вечер заспивам....  #Crazy и не успявам да си изпия лекарствата!!! Откачена работа, веднага след вечеря ми става гадно от утрогестана и имам чувството, че вс ще върна, затова изчаквам малко. Предната вечер полегнах само за малко и заспах - в 9:00 ч, с дрехите... а вчера вече се бях приготвила за сън и само полегнах да изчакам мааалко да ми изстине чая, че от топлото по-лесно се разтварял утрогестана, четох някъде, и пак заспах!!!! Буквално за 2 мин!!!
Този утрогестан не мога повече да го слагам вагинално, голям сърбеж ми предизвиква. Вече ден и половина го пия (когато не заспя) и още не мога да се изчистя от него и ми дразни.... но все пак вече все по-малко. Преди това имам взета проба от влагалището - всички си беше наред. Не съм имала проблем.
Вие как се справяте с това?

# 84
Аз слагам вагинално Утрогестана и поне до момента нямам никакви проблеми с него.

# 85
Пчеличке, стиснати палчета да си вземеш изпита с възможно най-малко притеснения  Praynig 

Фрея, как си  Hug

# 86
Бивам. Притеснено ми е, но се моля всичко да е наред занапред  Hug

# 87
Бивам. Притеснено ми е, но се моля всичко да е наред занапред  Hug

Ще е, ще видиш  Hug

# 88
Пчеличке, успех на изпита! На мен лично валериана ми действа добре!
Фрея, кога пак си на преглед!

# 89
Тези дни трябва да запиша час за другата седмица,когато може.

Общи условия

Активация на акаунт