По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 4

• 61 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Ха, честито! Бързо да стигнат до вас!

# 61
Есме- Голди честито ти номерче, ха дано това да ти е печелившия билет от най-яката бебешка лотария!

# 62
Исках да се допитам до мами, ако си имам рецепта и си купя от Турция прогестеронови инжекции за след инвитрото за два месеца, дали няма да ми направят проблем на границата? Ще си имам рецепти.
Дали да си нося някакви документи доказващи, че  правя инвитро, за да не ми вземат инжекциите за два месеца?
 Моля, ако някой знае къде да попитам нека ми каже ,защото ми е важно. Благодаря.

# 63
Благодаря за стиснатите палчета  bouquet

АМХ ми е 3,38, в единият Я имам 13, в другият 9   Praynig  Док е доволен, утре ще разбера как е контролната СГ на ММ и да доначертаем плана  Blush

Есме, честито номерче и да го оползотворите многооооо положително  Hug

# 64
Браво Магнетична, отличничка си  Hug

# 65
  • В сърцето на любимия човек
Герда - момичетата в истанбулската тема ще знаят със сигурност.
Благодаря ти, че ми помагаш  Hug

Магнетична - браво за резултатите, супер са  Hug

# 66
Магнетична, дано и СГ да има подобрение! Ние също трябва да пуснем контрола, но първо да видим как е тсх, макар че трябва да мине повечко време за евентуално подобрение!

# 67
Благодаря на всички bouquet

Ами той пие добавки 3 месеца и да видим  Thinking  При нас Калчев иска да повишим най-вече концентрацията.

Януари ще пуснем една и в Надежда и ще чуя и мнението на Персенска, че тя  не ни каза нищо предния път, защото иска СГ от Надежда  Whistling  Сега гледам, че ми е писала СДИ Тест, ама ние нали имаме един и мисля да пуснем само разширена  Rolling Eyes  За колко време излиза резултата в Надежда  newsm78

# 68
Магнетична, последно като пускахме преди първичния преглед, мъжа ми ходи към 13:00 да даде материал и следобед към 17:00 взе резултата.

# 69
Магнетична, последно като пускахме преди първичния преглед, мъжа ми ходи към 13:00 да даде материал и следобед към 17:00 взе резултата.

Благодаря ти Лайтче  Hug

Аз и като записвам час ще ги питам, за да преценя дали евентуално ММ да не пусне предния ден и на следващия да е часа ми  newsm78  Андролозите ми казаха, че най ранния час е 12:30, но зависи за колко става разширената и за кога ще могат да ми запишат час, помня че обикновенната става за 2 часа  Whistling Пък с тия списъци май на-добре той да е предния ден  Thinking 

# 70
На същия ден не излиза ли само обикновената,за разширената не беше ли повече време?
Магнетична, колко ви е концентрацията?

# 71
На същия ден не излиза ли само обикновената,за разширената не беше ли повече време?
Магнетична, колко ви е концентрацията?

Оххх Бананче, надявам се да се бави много време разширената, че с тва идване до София не знам как ще става, но ще проуча въпроса  ooooh!

Скрит текст:
От Плевен Юли  - 5 млн. / мл при норма >15.1 000 000 и 8 млн. /еякулат  при норма >39.1 000 000

От МД Варна Август : 1 мл. - 11х1 000 000 / мл. при норма > 15.1 000 000

# 72
Разширена пускахме, само с Крюгер, без СДИ.  Peace

# 73
  • В сърцето на любимия човек
За много нерегламентирани практики бях чела, но това надмина очакванията ми  ooooh!

http://youcomments.com/2015/11/30/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … %B8-%D0%BD%D0%B0/

# 74
  • София
тоя същия го изгониха от едно място, той си намери друго  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт