По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 4

• 61 125
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
При подготовката за предстоящ зет при мен нямало да ми дават естрофем.Ще ме прегледат на 6-7 ден как е лигавицата и можело нищо да не ми дават за нея, а само да ме проследят за овулация и да връщат ембрион. Пуснах МБ и чакам резултат. Можело при имунолозите периферна кръв да дам,че имунологично всичко е ок в матката.
 Аз имам останали един хубав и един не съвсем хубав, много започвам да се чудя, дали да не настоявам да ми върнат и двата? Нищо,че съм с анемия и трябва да правя амниоцентеза.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 23:39 от Анонимен

# 46
  • София
амниоцентеза правят и при близнаци, пък колко бременни с анемия са родили  Rolling Eyes

# 47
Ще настоявам за две.

# 48
  • София
Извън темата, но все пак понеже всички сме обиколили много гинеколози, да ми препоръчате добър хирург за лапароскопия, за премахване  на ендометриозна киста? Става въпрос за сестра ми. Силно се е ошашкала, защото и бяха пуснали туморни маркери и нещо си там и било завишено, но са я успокоили, че се касае за ендометриозна киста.

# 49
  • В сърцето на любимия човек
Попов във Вита  Peace

# 50
  • София
Мерси, Пънче Hug

# 51
  • София
Елдорадо,и аз съм за Попов.Много добър оператор е ,но не обяснява много.Да и кажеш на сестра ти да го разпита повече след операцията.Иначе в Надежда съм си за д-р Стаменов:-) Simple Smile Simple Smile

# 52
Имам си номерчеее!  Party

# 53
  • София
аз пък чакам цикъл, а май се сдобих с овулация, вече ми е 23 ден.
ще пропусна и декември, хептен се объркаха работите напоследък  ooooh!

# 54
  • София
Е Бамби ти не посъбра ли някое и друго ембри вече?

# 55
  • София
не, от летния неусешен положителен тест нещо хич не вървят нещата  Rolling Eyes

# 56
  • София
Уф, е така като се закучат нещата много се нервирам. #Cussing out

# 57
  • София
Аз чакам ли чакам циклЮ и нищо.  Crossing Arms Правих тест , уж да се случило чудото,ама и там нищо.  Сега остава да гадая какво става.  #Crazy

# 58
На мен пък все нещо ми опъва из матката, то едни бодежи, едно чудо. Ако нещо се имплантира явно е с много пипала, че на 100 места нещо ме боде!!!   #Crazy Този месец пия естрофем, слагам утрогестан, засичахме ову, пукнаха Ф с инжекция - и не спирам да усещам разни неща. Като не правим нищо - нищо не усещам!
Лайтуоркер, не ти е там мястото явно! Ще намериш по-добро. Това хората могат да бъдат мнооого гадни!

# 59
Елдорадо, в Надежда имат лазер, а е много хубаво да се лигира с лазер., да се затворят  съдовете с него или за каквото там го използват.Дори и да не е приложим  в конкретния случай лапарото е много добре.
Моят съвет е  разпитай има ли възможност да с енаправи операция на еднометриалната киста в Надежда лапароскопски.
 Когато при мен оперираха киста лапароскопски, се опасяваха, че е тумор. Останах много доволна от щадящото оттношение на лапароскопската интервенция и това че я направи лекар занимаващ се с инвитро. Бяха ме предупредили, че ме почват лапаро, но може да се наложи да ме отворят и да десйтват по радикално, но слава Богу не се наложи.
 Мисля, че за операция в Надежда няма да се чака . Самата манипулация нее  много евтина, но си заслужава всяко левче заради бързото възстановяване и щадящото отношение към яйчниците. Когато влизат лапароски оглеждат всичко и ако има други участъци или сраствания могат да десйтват и в тази насока.
 Направи няколко консултации на различни места, но нека ти обяснят хирургичните методи на остраняването на кистата, за да избереш къде да се маха.Аз така направих. Аз имах снимка на кистата на 4 д ехо и лекарят ми обясни, че кистата има краче и него ще го прихванат и така ще го отстраняват.
Направих консултация и с анестезиолог предварително.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 22:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт