Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ако имаш познат го викни да я чуе и тогава мисли...
И аз това си помислих като най-удачен вариант...

Ох, като ви чета всички как си живеете на 20 градуса и спите на 16, се чудя ние какво ще правим. Свикнали сме да стоим в къщи боси и по къс ръкав на 24 градуса. В спалнята е около 22. На 20 вече ми е студено на мен... Ще ни бие педиатърката май...  Rolling Eyes

# 136
  • Пловдив
Ава  Peace знам,че няма нищо розово да ми се случи с пералнята,ама ме е яд,щото е редно да имаме права и гласност!

Аз при 20градуса съм си измръзнала,бе хора  cold В дневната държим 24-25,това в студовете.Иначе сме в ново строителство и също си има добра изолация,ама все пак.Иначе за спане не ми е проблем и като малка все на студена стая сме спали,ооообаче сега като одъртях,взеха да се променят нещата Crazy Добре,че ММ е като печка Laughing

п.п.Кали,познат нямам...

# 137
  • Варна
п.п.Кали,познат нямам...
Ееееххх, че си далеч да ти пратя моя...

# 138
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ммм аз на 20 гр. си ходя по тениска и без чорапи, а спя по потник  Laughing

Всеки има различна нагласа за топло и студено Simple Smile

# 139
Мистик, нали е в гаранция? Защо не се обадиш в сервиза?

# 140
Добрутро! Честит празник на имениците !  bouquet
Кали, няма да казваш на педиатърката и толкова  Joy При нас е топло, парното на 5 във всички стаи и вечер не се спира. За мой срам нямам термометър, но щом съм по тениска , значи е повече от 20  newsm78 Искам да ми е комфортно , щом ще съм затворена вкъщи цяла зима Simple Smile
Фокси , палци ! Ава , спирай ги тия пущини и дрънни един коняк Wink

# 141
  • Пловдив
Кали,жалко наистина...
Дара,няма да оставя нещата така... Naughty Но разпитвам и се вълнувам,щото на първо питане оня продавача казал,че е нормално това Crazy

Благодаря ви bouquet Ще ви държа в течение!

# 142
Амини дано днес си добре и да се е разминало разболяването.
Кали качих една снимка с каката в албума - снимах нарочно да видиш какви табуретки има в кафенето в мола.Съвсем ниско бюджетни и явно ефектни, като ги видях и викам заставай за една снимка, ама и интериора да хвана  Mr. Green. ММ вика това са каси за олоио от едно време май  hahaha
Даре много готина си  - нека силата бъде с теб!

# 143
Ививка,виж тук интересни дрешки
Скрит текст:

# 144
  • Варна
Добро утро!!! Хубав да е деня и успешна седмицата! Емо Чолаков каза, че топлото време ще се върне, така че аз си го чакам!
Честит Андреевден на всички, които имат повод да го празнуват като личен празник! Четох, че трябвало да се приготвят варива... Аз май няма да мога...
Мистик, на гаранционната карта трябва да има телефон на сервиз. Обади се там. От там да дойдат!
О, 20 градуса по стаите за мен е студено. Аз обичам да ми е топличко... Но спим на студенко. Не мога да спя на жега.
Даре, при свекито ли?
Авче, много гадно това с лекарствата, но аз бях по същия начин... едва вървях. Безсъние май нямах... Накрая реших да ги спра, защото някак съотношението полза-вреда не клонеше към ползата.
Ох, като казах безсъние... снощи съм бълнувала и ММ се събудил... брей ще взема да кажа някой компромат...
Хайде да се разминават всякакви настинки и да тръгне на хубаво тази седмица.... А и Коледа наближава...

# 145
Добро утро!

Честит имен ден на всички именници!
Фокси  fingerscrossed
Ава и Амини да оздравяват  Praynig
Ава аз също имах такива проблеми с кръста. Помогна ми хомеопатията. Няма да те агитирам. Ти си знаеш.
Аз утре ще бъда в София на един семинар, но само през деня.
Мистик, дано да намерите разрешение на проблема с пералнята
Много сладък рожденник Тео видях на снимка  Heart Eyes
Нашата кака май няма да си дойде за Коледа, защото колата им се развалила  Sad
Ние ходихме да си зазимяваме вилата. Гледахме по AXN за стотен път Междузвездни войни. Вчера гледахме по НВО Хобит последната серия. Много ми хареса.

# 146
Аз утре ще бъда в София на един семинар, но само през деня.
А поне за малко да минеш вечерта на срещата няма ли как? Ако си в центъра на семинар може и обедно кафе да измислим.

# 147
Няма как за съжаление. По обед почивката е малка и има храна към таксата за семинара.
Но ще ви пожелая приятна среща  Hug

# 148
Привет, да кажа само, че претенции за заведение нямам. Горе долу съм добре, пих разни работи и не мисля да се оставям на настинките.
Стоенето в къщи на този етап не е удачно - причини бол, напр.край на годината и год.приключване, намаляване на обезщетението, скука в къщи  Mr. Green
Аз съм зиморничава и на 20 градуса ми е студено, 22 е ок. Между другото като пусна климатика на 24 чат пат ми става студено, така че едва ли отговаря на 22 градуса.

# 149
  • Варна
Кали, няма да казваш на педиатърката и толкова  Joy
Ами тя нали ще дойде у нас, бе Жане...  Laughing

Ава, това наистина май са каси от олио...  Laughing Ама не съм убедена, че такова нещо ще издържи ММ. Засега май съм най-склонна на табуретките от ИКЕА. Много ми харесва идеята за столовете с отрязани крака, но ММ няма да ми удиса да ги направи, а аз вече дори чорапите не мога да си обуя, камо ли да творя такива неща. Пък роди ли се бебето, забрави да се занимавам с това...
ММ имал някаква идея за плот като на Шери, който да се вдига и спуска с панти. Ще го видя какво е измислил и дали ще има време да го осъществи. Ако не, аз съм на ход... Поръчвам от ИКЕА и толкова. Терасата ми е тясна за диванчетата от палети...

Общи условия

Активация на акаунт