Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 355
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Кали за температурата за бебето си е ваше решение - както вие живеете така и то, няма да се стресирате повече от наложителното я  Joy.
За терасата
Скрит текст:
ето пак от Икея е идеята и става с табуретките http://www.ikea.bg/garden/Garden-tables-and-chairs/Garden-tables/27690/28821/  прибира се доста и става почти до стената, а може и да се разтегне и да се ползва и при събирания и вътре.В Джъмбо има доста хубави и евтини възглавници за столове

# 151
  • В градината...
Ава, ами да, приличат на каси от бира. Но по-скоро са индастриъл струващи сума пари. Нали всичко от тел сега е скъпо.

Кали, не е баш така. Аз като бях бременна не правех нищо заради боите и праха. А сега само се точа какви преправки да правя.

У нас като пече с тази изолация става над 20 градуса без парно.

# 152
Честит Андреев ден на всички празнуващи – да сте живи и здрави!  Hug
Фокси, стиснати палци  Praynig
Шери, страхотни неща си показала. Ще поръчам нещо, макар че тия бодита през главата хич не мога да ги обличам newsm78
Ние стоим на 22-24 градуса, обичам да ми е топло и да ходя по къс ръкав, но пък спим на по-хладно. Сега с бебето обаче не намаляме климатиците.
Кали, аз мисля, че 22-24 градуса си е добре за бебето, защо да ти се кара педиатърката?

# 153
Честит Андреев ден на всички които празнуват Hug

Кали и аз неразбрах за какво ще те бие педиатърката? Детето живее  на температура каквато вие харесвате, пък и то на дали ще се различава от вас. Гена си е ген. Пък какво ако е лятно бебе да не трябва в мазето да се завирате...
У нас никаква педиатърка не е идвала. Нито тя е имала желание, нито пък аз съм настоявала.

Фокси стиска силно палци. Незнам за какво ама стискам.

# 154
  • Варна
Кали, не е баш така. Аз като бях бременна не правех нищо заради боите и праха. А сега само се точа какви преправки да правя.
Ееее, да ама Ида е голяма вече. Аз не мога да чакам няколко месеца, защото този кът трябва да функционира при прибирането на бебето в къщи, че таткото няма кой да му позволи да пуши другаде тогава...

Кали, аз мисля, че 22-24 градуса си е добре за бебето, защо да ти се кара педиатърката?
Ми доста хора вече ми казват, че 24 са множко...  newsm78 Ама ще видим...  

# 155
Кали, множко са си. Но ти си знаеш де.

# 156
Кали,то детето ще си покаже.Ако плаче или се покрива със ситни пъпки,значи е претоплено.
Скрит текст:
Когато педиатърката идва в нас,след изписването ,ни посъветва-24градуса при къпане,22градуса дневна Т,20-при спане.Имай в предвид,че за Алекс имахме препоръка първите 2 мес да е в по-топло помещение,заради проблемите при раждането.Е,спазвах тези Т 2 седмици,съдра се от рев.Спрях да правя толкова топло и е добре.Онзи ден запалихме за първи път тази зима.Сега през деня не паля парно и е около 19 градуса и не се поти.Ако запаля,косата му цялата е мокра и започва да хленчи.

# 157
  • гр.София
Привет!
Аз нали съм си от южния край и обичам да е мнооого топло  Mr. Green . Преди да се роди детето,парното все беше на 5(освен през бременноста,тогава ми беше яко жега заради килцата). Температурата варираше м/у 25•-27•!! И в спалнята май много градус два надолу да е било,обичам да спя по бикини и потник. Но това мн изсушава въздуха и ползвам овлажнител през нощта. Сега заради детето в хола е 23-24•,а в спалнята около 21-22• и парното е на 3. На него са му добре тия температури,защото е само по боди и панталонки,а вечер спи по пижама и отвит.
Лени,съжалявам че каката няма да може да си дойде,ама знае ли човек,може и да те изненада Wink
Днес е страхотно време 3часа бяхме навън и не ми се прибираше,ама смърфчето оклюма глава за сън.
Ели,качи ли снимки от украсата?

# 158
Спала си на 27 градуса. Боже, аз бих се побъркала. Но мен май си ме лови някаква ранна критическа, така че не съм за пример  Mr. Green

# 159
Имам си писмо от България  Heart Eyes Креми, благодаря много, не съм го отворила дори, ей сега пристигна Simple Smile

Кажете моля сайт за цветя до България, interflora ми се струват ужасно скъпи, букетите са двойно по-скъпи отколкото тука, а те все пак дават поръчката в български цветарски магазин  newsm78

Хм, и аз съм като Сигма за температурите  Mr. Green

# 160
  • гр.София
Е Сигме аз 21години съм спала лятото на 35-39• че и повече. Баща ми не допускаше голяма разлика в температурата и зимата,та си бях привикнала. Като дойдох в сф,първата зима едва я избутах,просто едва оцелях на тия температури,сега вече като си ходя при нашите ми е топло. Отвикнала съм,или по-точно съм свикнала малко на по-хладно,защото това лято като бяхме там,в 22ч беше 39• ,е то неможеш да се разхладиш изобщо,а преди не ми правеше впечатление. Това в Петрич.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 14:41 от mariq13

# 161
Къде си живяла на тия температури?

# 162
  • Истински се вижда само със сърцето.
Прибрах се най - после Simple Smile

Направих сглядата с акушерката, бебето е добре, а мама е отслабнала с 1кг, което е супер Wink

Не съм качила още снимки, сега само да хапна ище снимам:)

# 163
Браво, Ели  Hug

# 164
Ели,браво и на теб и на бебчо.
Мария тук може да не е чак 39 градуса,но е много влажно.това ме мори мен.Питай Дари как се потим тук ooooh!А тези панелки като се напекат ,няма спасение.Сега се чудя как сме гледали Мими в гарсониера със западно излижение.Като напече в 10 сутринта,няма скриване на слънцето до 10 вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт