Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 357
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Истински се вижда само със сърцето.
Качих 2 снимки в коледния албум, на камината ще има коледна звезда, но днес не я купих, че ми дойдоха множко чантите, а ММ като сложи коледния венец, ще снимам и него.

В четвъртък сме се разбрали с братовчедка ми да ме снима, така че и коремче ще сложа Simple Smile

Абе и по нашият край са адски жеги, обаче аз не мога да вирея на такова, добре че и ММ е като мен.

# 166
  • гр.София
Елии,много се радвам че сте добре с бебето!  Hug
Шери,не си мислете че на мен ми е приятно да е 39•! Надвишат ли темп 30• и аз почвам да усещам мор,просто съм ги търпяла. Разбирам те какво е за панелката,а влагата наистина доста усложнява горещината. Но на 25• съм по блуза и клин,а не по потник както някой би се облякъл на такива градуси. Въпрос на усещане и навик донякъде!
Мимче,ще ни покажеш ли картичката Wink

# 167
  • Пловдив
Илейн,страхотна елха и гледка...прекрасна градина Peace Сами ли си действате по нея?

# 168
Ели браво за бебка и -1кг.Супер си, сега бързо да се изтърколи декември и да си останеш в къщи, да нареждаш бебешки неща.
Разгледах украсата за Коледа - страхотна елха! Много ми хареса градината ви, колко цветя понася.Бодна ли лукувици за на пролет?

# 169
Ава не съм - леле забравих  Joy  Ако се сетя ще купя да бодна по крайчетата.

Мистик сами, нямаме право само да пипаме по дърветата, за тях се звъни на собственика, другата поддръжка си е от нас, обаче не е спряло да вали и така и не са събрани всички листа.

# 170
  • Варна
Ели, много хубави новини и -1кг! Елхата ти е много хубава! А градинката ти е само за бебче да спинка на чист въздух... Много си мечтая за градина...
Мимче, снимай картичката Simple Smile Може да направим албум с картичките или да използваме коледния...
Марийче, как се спи на 39 градуса? Аз не знам защо съм запомнила, че си от Габрово... ама нали на нас, русите всичко ни е простено... както казвам аз, Перхидрола не прощава...

# 171
Евче с тази цел избирахме къщата да е с градина Simple Smile пожелавам ти на теб къща с градина и гледка към морето и поне едно бебче да допълва картинката  Hug

М да снимайте картичките ще бъде много хубаво Simple Smile

# 172
Ще снимам като го отворя писмото, ще изчакам 1 двкември да стане Wink

# 173
  • София
Ама колко много сте писали..... Шери, страхотна тема си сътворила, браво и благодаря!  Hug

Честито на всички именници  bouquet

Лейди, как е пръста, намаля ли болката?

Перу, а свекървата хареса ли салатите?

Жане, изяде ли всичките алкохолени бонбони?  Wink

Кали, аз си хапвах мезенца докато кърмех. Така че направи си ти домашните мезета. И кисело мляко много ядях докато кърмех, сега за пръв път чувам че не можело.....

Миана, последно в Хепито ли ще се срещаме? Аз ще дойда за малко с детето, та няма кой знае какво значение, но да знам къде да ви търся.

Мария, и аз се зарадвах за приятелката ти, лека бременност й желая!  Grinning

Фокси, Танзу, ама спрете да ги сънувате тия служебни работи моля ви се  Naughty

И аз като Ава не обичам прането да ми мирише силно и избягвам омекотители. За бебешките дрешки ползвах на Сано Максима гел, има няколко вида, аз вземах от този дето най-малко миришеше

Амини, няма да се разболяваш! Можеш и клеева тинктура (е, разбира се няколко капки във вода), и чай от мащерка да пиеш според мен.

Илейн, радвам се, че бебето е добре  Heart Eyes

Отивам да гледам снимки

# 174
Миана, последно в Хепито ли ще се срещаме? Аз ще дойда за малко с детето, та няма кой знае какво значение, но да знам къде да ви търся.
Никой не се включи с предпочитание, кажете къде предпочитате. За мен също е все едно, хареса ми предния път във Флауърс, но вие ще кажете.
Зазу, те са на един етаж и разстояние от 50-ина метра, така че все ще се намерим.
Между другото аз не знам дали ще успея точно за 18,30, за когато е резервацията, тъй като ММ ще е командировка и ще трябва да го изчакам да се прибере за да поеме детето, така че ще разчитам на някоя от вас дами да отиде и да заеме масата навреме. Във Флауърса пазят 15 минути резервацията, там е за един ъгъл в началото на заведението. За Хепи, забравих да питам.  Embarassed

# 175
Хепи
Мира ела с детето, пък ТМ да дойде да я вземе, когато сколаса.

# 176
  • София/Стара Загора
И на мен ми допада повече идеята за Хепи, не че съм ходила във Флауърс...

Подкрепям Дарето за идеята, който няма къде да остави дечицата си, да идва с тях

Как е времето по Западна Европа и Скандинавието....май е сериозно

# 177
При нас духа доста силен вятър вече 2ри или 3ти ден и вали дъжд почти постоянно, по на север сигурно е по-зле.

# 178
Ами тамам ще има кой да бъде бавачка на детето на Зази Wink

# 179
  • София/Стара Загора
Илейн, питам защото чета за някакви наводнения в германия, баща ми каза, че чул, че летищата в Шотландия били затворени, заради лошо време, а вуйчо ми със семейството му ще пътуват от там днес, ама не знам кога

Общи условия

Активация на акаунт