Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 311
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Амини, ти пък с твойто "мрънкане". Къде го видя?
Не знам, момичета. Ще изчакаме изследванията и заключението на специалиста.  Единствения план, който правя е да се наслаждавам на живота, какъвто ми се случи.
Пате, е така си ходи със Стоянчо и никой няма да ти гледа бретона. А той те подмладява, ако искаш да знаеш. Обачи котак с наднормено тегло не е добре. Така че по-добре го обсъдете с ветеринар. Изглежда, че не му харесва особено да се снима.
Предлагам заглавие: Коледата наближава, две чертички греят на елхата.

# 736
Добро утро.Танзу както винаги ни е сервирала чудно кафе Heart Eyes.

Честит празник на Кали м-г,2в1 ,на сина на Патето и на всички настоящи и бивши студенти.

Даре,календара е чуден.И аз съм сигурна ,че ще бъдеш прекрасна бременна много скоро.

МианаНиа,прекрасна рисунка.Много ти е талантлива дъщеричката.

Мамаса,много си хубава на снимките.Тъкмо си мислех кога пак ще качиш снимката "Мамаса в полет"

Ививката,много сте сладки с ТМ.Направо сияеш на снимките.

Лейди и Тути да се разписват по-често.

Коте,лек път.

# 737
Кой ме подмладява Стоян или бретона hahaha
Консултирахме се. Но до годинката не можем да даваме диетична храна. А е още на 6м. От консултацията досега той още качи. ММ му организира спортни дисциплини  Joy

# 738
Бретона те подмладява Simple Smile
Шерифче, нещо не си тамам тия дни ми се струва?

# 739
Честит празник на Кали мг,Две в Уан(че) и момчето на Патето.И,Пате тя Дарето ме е изпреварила,наистина не само ти отива бретончето ,но и си като момиченце така.Стоянчо много хубав.Нашите мъжкари хем дълги,хем трътлести.Било нормално лятото да отслабват,зимата да напълняват.Мишко преди време се шмугнал в къщи без да го видят и резултатът вече мърда в коремчето на любимата му.Обичат се тия котки. Прекарват значително време гледайки се-той от външната страна на прозореца,я отвътре.Добре,че не е налетял н а щерка си.
Даре,успех с изследванията.Ако,моите резултати бяха така добри като твоите не бих бързала за донорство.Вие си знаете.  Hug
Мамас са,красота.И ти и твоето изкуство.  bouquet

# 740
  • Пловдив
Добрутро! Peace
Тъкмо викам-изпуснах ги...има нова тема Wink

Ава,мерси,че се сети  Hug
Скрит текст:
Нищо не става.Пак си жужи,ама не постоянно.Ходих в м-на да се "разправям",ама ММ нали е мека мария Crossing Arms Онзи претендира,че няма проблем и така си работи.Казва ще се оправи,вие много бързате.Перете 15-20 пъти и ще утихне.Така правели всички Crazy Да,ама се сетих днес,че в пералното на работата имат Горение,пак от там купувана.Ходих,слушах,същото е...че тя е от 1год. купена.Т.е. няма да престане...а и няколко мами от форума ми казаха същото.Че и с годините по-зле ставало  Confused Та...карък от всякъде  Cry Кво да правя не знам...оня даже и да ми я замени,файда никаква,щото всички са такива...Пия си студената водица и тъй...

Честит 8-ми декември!
Амини,магнезий пиеш ли?Питам щото приятелката ми беше с такива болки преди седмица.Уж бъбреци,ача АГ.то и казала,че са контракции и се преуморява.Пие но-шпа и магнезия.

п.п. Страхотни снимки!Всички сте сладурки Wink

# 741
Много си е хубав бретона на Патето. То на хубав човек и чувал добре ще му стои.

# 742
  • Варна
Добро утро!!! Честит 8 Декември!!!!
Мамаса, преглъщам от сутринта! Какви сладости си творила! И си голяма сладурана! Изобщо обра комплиментите днес...
Патенце, не е зле бретона... Идвай да те видим на живо...
Жанче, и мен все ме е страх, че мога да падна от лифта я като се качвам, я като слизам... ти потвърди страховете ми.
Миана, много хубаво, че подкрепяш така детето си! Браво и на двете ви! Гласувахме и аз и колежките ми рисунката Simple Smile
За неделя ще се получи страхотно да се съберем голяма дружина! Казвайте обаче къде ви се ходи, че да запазим място...
Хубав ден, мацки!

# 743
Ей мацки, благодаря ви за милите думи за мен и за Стоян, засрамихте ме  Blush
Евче, идеи не мога да дам за заведение, ни с удоволствие ще дойда, ако някоя от девойките от моя вилает е навита. Перуто, ще дойдете ли? Дано станем по-голяма дружина  Mr. Green

# 744
  • София

Добро утро!
Взимам си кафе, Танзу благодаря!
MianaNia, благодаря  Hug Малката е много талантлива, браво на нея /спомням си рисунката на розата, колко беше хубава/. Много е хубаво, че я подкрепяте. Къде гласувате? Искам и аз Simple Smile
Даре успех на теб, дано имате хубави новини на 21-ви .

Честит празник на Две в едно, Кали-м-г, синът на патето и всички студенти, минали, настоящи и бъдещи!

# 745
Честит празник на всички студенти  bouquet
И аз мислех, че има вече нова тема и пак ще има да чета и забравям, чета и забравям... ама май успях да ви догоня, а ако не ми звъннат след малко да излизам ще мога да видя и снимките Whistling
Нещо за 13-ти прочетох, ама пак съм изпуснала какво и как - я някой да ме светне, че може и да се вредя този път, ако не ми мине ММ път с някоя изненада Rolling Eyes

# 746

Общи условия

Активация на акаунт