Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 320
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Тути, Манди му направи отделно почетно албумче при снимките.
Ние ходихме при проф. Куманов. Иска още изследвания и после ще се произнесе. На 21ви имаме пак час. Дано инхибина стане до тогава.

# 691
  • Варна
За 13 прочетох нещо, ми аз съм навита.
  newsm44 Йееее, ето и Мира ще дойде... Звездичка? Перу? Аз нямам претенции за мястото. Ако кажете, можем пак там да отидем...

# 692
Дара, стискам палци да ви е на късмет декември и за предстоящия преглед на 21.
Сигма, браво на вас за качването на Ястребец. Ние сме ходили, ама лятото. На моята, обаче, лифта много й хареса. Едната година дори успяхме да стигнем до хижата, макар че на връщане се наложи тати да я поноси, но все пак беше на 3 и половина.
Тути, не слуша ли малкото сладурче? Аз също съм гледала куче - две поред като дете и тийнейджър, може и други да имат опит, питай направо.
Аз днес пак забравих да взема плик и марка и не съм пуснала картичката, ама трябва да сте стегна, че ще дойдат празниците.
Скрит текст:
Да си похваля детенце, не помня дали ви споделях тук рисунката, но тя участва с проект за детска играчка в конкурса на Икея и е един от избраните от журито, гласовете не й стигнаха, финалисти, като рисунката й ще участва на финала в Швеция. Очертава ни се тежък уикенд, в събота ще е награждаването на финалистите в Икея, в неделя откриват изложба, пак с нейна рисунка на тема Рождество Христово.

# 693
  • На остров
МаманаНиа браво, ако има къде да се гласува в Шведско дай знак да гласуваме за детето  bouquet !

Даре успех  bouquet !

# 694
Момичета, моля за помощ, днес следобед ме заболя зверски кръста и продължава и досега. Какво да правя за облекчаване на състоянието  Sad

# 695
Ами то зависи от какво те е заболяло. На мен ми се възпаляват едни нерви на последните прешлени и ми помага кремът с арника и конски кестен.
Ако можеш парацетамол да вземеш - ще те облекчи.

# 696
Амини, колко време седя днес? Извънредно натоварване? Не минава ли от промяна на позата, лежане?
И на мен ми казаха само парацетамол, 1 аналгин в изключителен случай. Мисля, че ако пробваш тази вечер облекчаване с мазилата от рода на фастум гел няма да стане нищо от 1 път. Но никак не е лошо утре да минеш през клиниката. Нещо друго има ли?

# 697
Амини , и аз като Фокси - клиниката ! Не пий обезболяващи ( парацетамол може, но не знам дали ще подейства) . На тия мазил пише че са противопоказни за бременни. Пази леглото и утре- доктора.

# 698
Amini сигурна ли си, че не са контракции?
Намажи се с нещо, за веднъж не е проблем.
Стискам палци бързо да минава.

# 699
И мисля, че трябва да те отидеш до клиниката за твое успокоение.
И на мен ми се идва във Варна Whistling Само обещайте, че няма да ми се смеете много на бретона tooth Не ми се пътува сама, но щом Мира е на линия ще спретнем организация Grinning
Даре, календарът е много стилен!
Иве, прекрасна бременна си. И на мен много ми харесва снимката с коремите Mr. Green
Еми, нашите бебета са най-хубавите Heart Eyes Как позират само Изабела, Лиза и Ясмина. Големи фръцли  Heart Eyes

# 700
Много сте тихи днес newsm78
Да не подготвяте студентския празник Mr. Green
Амини, отивай да те видят утре Hug
Мира Бу, вашата кака няма ли да се прибира за празниците? Hug
Гледах снимки и качих пак някоя моя и в кулинарните също Wink
Е много са ни хубави бебките, а Ививка и аз се чудя защо се кри толкова време, много сте хубави! Сега чакаме и  Борисчо Hug

# 701
Aмини съчувствам ти, виж  от какво е болката.Говори с доктор, дано е инцидентно и да те отпусне.
Ививка страхотни сте, и аз харесах най-много как си мерите коремите  Laughing Само дето се спотайва толкова време, я каква си хубавица.
Видях и бебетата - страхотни и много пораснали госпожици Ясмина,Изабела, Лиза.
Много работа имам  Tired
Обадиха се, че ще ми сменят телефона с нов.
Мистик какво стана с пералнята?Хоупче не каза как е прахосмукачката?
Аз вчера моята я тествах яко 2 часа.После едвам ходех, ама на театъра си починах  Mr. Green.

# 702
Мисля, че не са контракции, а е от разтягането Sad Поотпусна ме малко. Днес вече пих един парацетамол заради болки в главата и тъкмо ми мина главата започна това. Бях си на работа, в седнало положение.

# 703
Аva много ми хареса парахосмукачката....тествах я в събота.

Амини тогава спокойо ще мине.

# 704
Ох милата, разбирам те.Едва ме отпусна кръста и се разболявам от нещо вирусно - гърло, хрема и мускулни болки. Мисля си,че и напрежението изморява и болестите ни борят по-лесно. Може би ти трябва малко почивка Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт