Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 324
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Добрутро!
Иви , видях ви! Готини сте Simple Smile
Скрит текст:
ние с мм сравнявахме шкембета около 6 месец, после аз започнах да дебелея, а той от притеснения се стопи  hahaha
Лени, много неприятно. Наистина билетите за около Коледа са ужасно скъпи . Каката няма ли ваканция, да си дойде януари? Тогава цените са ок . А ако имате наистина намерение за Великден да пътува- купувайте от сега .

# 676
  • София
Привет, момичета  Hug Не съм ви чела, и май няма да имам възможност, само последните странички прехвърлих набързо.... Де го този календар на Дарето? И аз да му се полюбувам

На патерица - честит имен ден на всички, празнували вчера, живи и здрави да са!

Аз изкарах ужасно разстройство през уикенда, просто беше нещо страшно, но поне бързо приключи и се стабилизираха нещата. Сложихме елхата и малко украса в къщи, Дребната само ходи и пипа играчките, ама полекичка  Wink

Танзу, благодаря за кафето, много оригинално.

Сигме, ние на Ястребец се качихме малко преди детето да навърши годинка, но беше лято. Горе тя му дръпна един хубав сън, дадоха ни от заведението едно одеалце да я завием, че си беше хладничко.... Аз много обичам планината, макар че в последно време рядко ходя.....

Коте, лек път  Hug

Ива-Миши, не се претоварвай

# 677
Чудя се дали може днес да е петък   newsm78 ............

и едно клипче намерих за сърчицата на Мимчето

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 12:21 от *Дара*

# 678
  • гр.София
Айаха Даре,как се смях на тия "петъчни джуджета" да ги наречем  Joy Ми те готини,ама чупки,стойки и патешки муцуни баш като кифли хахах  hahaha
Мерси за клипчето. Бе аз ще се пробвам,ама дали ще ми се получи....
Сигме,каква красива гледка... Е ти пък на спа,ама с детето,уф отдъхнах си-не ти завиждам вече   Mr. Green

# 679
  • В градината...
Иве, много чаровни сте  Hug

# 680
  • Варна
Олеле, Сигме, и мен да качиш, и аз ще се кротна...
Даре, нямам против един петък.
Скрит текст:
Точно тези гащи от рекламата гледах за ММ да купя. Ама после като ги видях на живо се отказах... че отпред малко странно стоят...

# 681
Здравейте момичета Grinning
Понеже Никулден у нас е всенароден празник нещо ви изпуснах.

Видях обаче снимките в албума.
Имаме прекрасни бебета...все хубавици.
И една мама видях в албума...бременна и красива / с черно белите снимки/ да си признае коя е...че съм заспала на най- интересното. А мамата е истински разкош Hug

Хубав ден и още по-хубава седмица.

# 682
Хоуп това е Ививка Simple Smile

# 683
  • гр.София
Печката за готвене на жената дойде,пералнята е свързана и от днес окончателно се мести в блока .
Детето ми има страхотен подарък от нея:
http://prikachi.com/images.php?images/722/8503722L.jpg
А аз похапнах вкусна баница. Толкова щастие не съм виждала скоро у човек и една безкрайна благодарност,каквито сега видях у нея!
П.п в анкетата скорпионите бием Wink

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 14:02 от mariq13

# 684
  • София
Марийче, този последния ти пост не го разбрах. Но както казах, аз много неща съм пропуснала.....

Даре, мерси за съобщението. Разгледах календара, стра-хо-тен!!! Браво на ТМ!

И други снимки разгледах, толкова сладки бебета, пу-пу-пу! И албумчето с Коледната украса е много хубаво, големи красоти. Ава, много ми допадна твоята миналогодишна украса  Grinning И в моя албум сложих още няколко снимки на госпожицата, да я видите колко е работна.

Аз за капак имам нова колежка, която трябва да обучавам. Свястно изглежда момичето, ще се разберем ми се струва. .... и установх, че картичката дето съм избрала за Фокси е с тъмно зелен плик  Rolling Eyes Сега се чудя с какво да го надписвам, или да взема да лепна отгоре едно бяло малко листче за адреса......

# 685
  • Пловдив
Зази,ще стане и с лист...

Аз взех да надписвам моята,ама допуснах правописна грешка и ще купувам нова Blush Crazy

# 686
Мерси, но аз понеже търся бременна мама....която е почти преди раждане.... smile3538

# 687
Ививка, много си хубава, ха сега и аз да те скастря, що се кри толкова дълго време  Hug
Сигме, да ти кажа, аз умирам от страх по лифтовете, слава Богу, баткото от малък се качва с голям кеф, докато аз треперя и на открити и на кабинкови. Голямо стягане пада. А мъжете се забавляват съвсем истински. От колко време не сме ходили по лифтове и още си търси и си иска снимките от лифта, да не говорим, че си ги търси и в утюб и си ги пуска. Една от интересните за него теми. За спа-то, ако беше казала, че си с детето, щях да предположа...
Аз посвърших днес покрай разходката малко бюрократска работа, остава ми още за тая седмица,  ама съм я разпределила по дни, че ще издивея иначе Crazy, колкото и да съм си канцеларски плъх и да не ме притесняват тия неща, просто ми идва в повечко това.

# 688
Привет!
И аз изразявам учудване  newsm78 как така не сте изписали темата през уикенда!

Признавам, човек, докато ви чете, му става едно коледно, въпреки, че не ми е все още празнично на душата. Ей затова  Heart Eyes всички.

Звездичке, зарадва ме. Аз си мислех , че нашите пощи са бавни, а те за хвалба станали.

За Никулден не опряхме до риба, за нас Никулден ще е утре - ще отскочим до рибарското селище, с каквото ни нагостят - такова, няма да се пазарим.

Днес сутринта за мен беше първи студ за годината - минус 4 градуса, заледено и побеляло. Едвам стоплих колата да се приберем към града. За 13 прочетох нещо, ми аз съм навита.

# 689
На път съм да ви настигна с четенето  ooooh!
Мария, голямо сърце имаш bouquet
Даре, и аз не разбрах къде го тоз календар newsm78
Вики, е малко ангелче  Hug
Лени, Hug не знам какво да ти кажа, но предполагам, че ще успеете да сте спокойни на тази Коледа  Hug
Сигме, Маугли се кротна викаш  Mr. Green
Дано скоро сколасам да разглеждам снимки  newsm78
Лейди, де си бе момиче? Съвети кучешки раздаваш лЕ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт