Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 328
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро, момичета.
Танзу страхотно кафе.
Ивка толкова сте хубави с ТМ  Heart Eyes
И бебетата са ни много хубави всичките  Heart Eyes

Тази седмица ще е малък ужас в офиса, местим офиса, а ние хич не сме малко хора, отиваме в офис-сграда до летището Sad, освен всичко сме в приключвателен период, защото при нас до 10 число на месеца трябва да се приключили абсолютно всичко и да предадем отчетите на ръководството.

# 661
  • София
Добро утро!

Взимам си кафе и се подготвям психически за тази дъъъъъъълга седмица Crazy
Креми, Вики е малък сладък бонбон  Hug Честита месечинка!

# 662
Добро утро и успешна дълга работна седмица на всички!
Ививка, прекрасни сте, много е хубава фотосесията ви!
Муунлайт, имаш прекрасна коледна премяна!
Бела е много красива, както и Лиза и другите бебчета!
Ива-Миши, леко местене и ти внимавай да не вдигаш тежко. Защо не отложиха местенето след 10-ти като имате спешно приключване. Между другото ти няма ли да си сложиш лентичка вече?
И аз май забравих да кажа на Дара, че календарът е много хубав. Браво на ТМ.

# 663
  • Варна
Добро утро и от мен.
Снощи ядохме пържен шаран и много ми се услади. Не бях яла от години, че ММ не си пада по сладководни риби, но и той призна, че му хареса този... Обаче послееее... Смляха ме киселини...  Sick Сега също имам... А трябва да ставам да си местя саксиите, че ММ почва да боядисва в хола.
Скоро ще ви покажа терасата...

# 664
Ами освен за следващия календар да ви кажа предварително и който иска да си поръча. Че някак ще се озорим да подарим на всички, които искат.

# 665
  • Пловдив
Става  Peace ще си платя.

# 666
Ама нали видя, че много, много за гледане на датите не става Wink те са някак между другото.

# 667
  • Пловдив
Ама нали видя, че много, много за гледане на датите не става Wink те са някак между другото.
ок,другия път  Peace

# 668
Добро утро!
Честита месечинка на малката Вики със закъснение!
Дари, календара е много хубав.
Много сладки бебенца и красива потайна Ивка видях  Heart Eyes
Ива-Миши пази се  Hug
Лек път на Лили и Котето. Те Лили може вече да са стигнали  newsm78

# 669
  • гр.София
Добро утро!
Танзу,страхотно кафенце! Благодаря!
Ивкааа,мнооого сте готини. Твоят мъж изглежда много благ,а ти сияеш! Страхотни  bouquet
Сила желая на всички момичета с дълга работна седмица!
Лени,има ли развитие с вашата кака,ще си идва ли или?
Сигма след спато я отнема...
Мимче,сърцето стъпка по стъпка го отворих,ще се пробвам,мерси  Hug
Нашите приятели,които ни поканиха на гости в Швейцария,чакаха някой да се реши за Коледа,и тъй като никой няма да отиде,те си идват края на седмицата. Предстоят хубави дни!

# 670
Тук съм бе. Работя  Mr. Green Разплака ме колко човечно си постъпила.

Иначе аз не си починах хич. То като с деца на баня да ти изядат сапуна. И мойта такава. Топнах си д-то у джакузито де. Качих малката на лифта за Ястребец. Малко екстремно за двегодишно. Само мигаше на парцали милото и гък не каза. И те така.

# 671
  • Варна
Малко екстремно за двегодишно. Само мигаше на парцали милото и гък не каза. И те така.
Хахаа, значи и Желязка си има ситуации, в които се кротва....  Laughing

# 672
  • На остров
Кафява захар и Калиев карбонат според мен.
Ививка супер сте  bouquet

# 673
Кали, то виж къде я качих. Как няма да се шашне  Mr. Green

# 674
Мария, догодина да отидете в Швейцария щом ви канят хората. Нашата кака няма да си дойде за Коледа  Sad  Баща й мислеше да пътуват с колата, но тя се повредила и няма вече евтини самолетни билети. Тя се надява за великденската ваканция да си дойде сама със самолет.
Сигме, поне сте разнообразили обстановката. И моя син като го качих на кабинката на Боровец се вкопчи в парапета и го беше доста страх. Беше доста по-голям. Но пък е много красиво.

Общи условия

Активация на акаунт