Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 330
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Есенно-зимни... Аз от една седмица слагам дебело яке и палто. Ама все чакам да ходя пак с тънко...

# 646
  • В градината...
Вики е малка сладка бонбонка  Heart Eyes Да е жива и здрава  Hug

Даре, ммм, мече си имате и вие значи

# 647
Добре, че Пусикет каза, че черпи, че да видя Ясмина, Лиза и Изабела, страхотни са  Heart Eyes

Изабела май нещо характер проявява ми се струва  Wink

# 648
2в1, не знам дали са еднакви рецептите, ще сравняваме Simple Smile кажи ако знаеш какво е brun farin и potaske на български?

Даре, ясно. То не толкова и за помощ, ами да се виждате с племенничката, но мисля като попорасне и ще се виждате по-често, да си играе с твоето бебе  Heart Eyes

Лили, Коте, лек път

Жане, Натфликс е платен доставчик на филми и сериали, при вас сигурно има нещо друго подобно, седиш си вкъщи и си избираш филми директно през тв доставчика, някои са платени, други безплатни.

Мария, шаблон
 http:/r/www.madalgo.au.dk/~gerth/julehjerter/
И нагледно http://www.duda.dk/Grundfag/Kristendom/Jul/juleklip/julehjerter/ … hjerter1_prt.html

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 23:18 от mimche

# 649
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние така поръчваме филми през скай, които са ни доставчик, свалят се на тв и си гледаш Simple Smile ама май при нас са само платени.

Изморих се, а утре пак на работа, но ще устискам още малко, после сигурно ще се оплаквам, че по цял ден съм в къщи  Laughing

# 650
Ели, слагаш ли бинта? ПаЗи ръцете, че колко ще ти трябват следващите няколко години  Hug при вас много наводнения имало?

# 651
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче слагам, поне няма болки много, но аз съм си с проблемни китки от дете след счупване.

Слава богу при нас където сме няма наводнения само вятър. Нагоре към Лейк дистрикт гледахме е направо ужас, а и на други места май.

# 652
Ели, устискай до Коледа и се прибирай на дивана да си другаруваш с лисичката - съветченце  Sunglasses

Бебетата ни са прекрасни  Heart Eyes
Коте, лек път и на теб.

Изгладих повечето малки неща, другите - бабата като се яви. И едни пълнени чушки спретнах и се чудя дали да ги напълня и да ги пека утре сутринта или сега да им вися ... май ще е утре, докато поработя с кафето тука

# 653
Мимче ,
Скрит текст:
имаме през цифровата нещо като видеотека- плащаш и можеш да гледаш филм или сериал 2 дни. Обаче не е особено голям избора. От там гледам новите серии на " анатомията на Грей" и много рядко някой филм . Бях си намерила един сайт гледах онлайн , но последните месеци го няма. И за един бяхме абонирани , там пък толкова стари или давани филми , че само  си платихме и до там
Сега гледам от Видеоклип , докато не са блокирали и него. Започнах другия руски , обаче не ми харесва колкото Кухня .Страшен проблем  Joy .
В момента най- се друсам с Коледни филми, или чета форума с една ръка докато приспивам - храня - дрънкам ...
Фокси, аз на Лизи само първия път и изгладих всичко и спрях . После 1-2 седмици бодитата, че нали уж пряк контакт с кожата имат. Но аз суша в сушилня .

# 654
Честита месечинка на Вики! Да е здраво и спокойно бебе! Много е сладка, Креми Heart Eyes
Разгледах снимки – Лиза и Изабела са прекрасни просто  Heart Eyes
Фокси, аз имах същите притеснения – че ще почне раждането и дали и как ще разбера. Аз и през цялата бременност нямах никаква контракция и не знам какво е. Та лекарят и познати ми казаха, че няма как да не разбера ако започне. А за прословутия багаж за болницата познати все ми казваха „ама не ти ли е приготвен“ ooooh!. Беше ми писнало, само ме изнервяха. И без това нямах време и за това. Та приготвих го дни преди термина, повярвай ми нищо от багажа не ми потрябва. Чантата така си и остана непокътната. Ти само бъди спокойна, всичко ще е наред и дано лисичето си постои още малко на топличко Hug.
И аз не гладя бебешките дрехи, но минават през сушилня.
Даре, забравих да кажа, че календарът е прекрасен. Поздравления на ТМ! Hug
Тръгнах да украсявам, ама нещо не ми се получиха нещата днес и зарязах всичко.
За сметка на това сложих снимки в албума. Май попрекалих с количеството. Позьорски са, но са от фотосесията ни. Както съм споменавала – не обичам да се снимам и нямам други. Тия дни ще кача и на Борис.

# 655
Добро утро
Понеделник сутрин ...
Изобщо не ги усетих тези почивни дни как минаха  Rolling Eyes
Слагам едно кафенце и пожелавам лека работна седмица!

# 656
Иви, специално влязох сега да разгледам снимките, много сте хубави, не знам защо се кри толкова време  Hug

Кафенцето добре ще ми дойде, хубав ден на всички  Grinning

# 657
Ивинка, чудни сте! Най-много ми харесва как си мерите коремите Simple Smile Много забавно Simple Smile
Емаг пак имат намаления. Ако някой е пропуснал черния петък.

# 658
  • Пловдив
Добро утроооо!Студ е тук и скреж на всякъде  Grinning
Танзу,мерси за кафенцето Peace И аз не разбрах кога пяха почивните дни...?

Тъкмо щях да питам кои са мамито и татито със сладките коремчета  Laughing Ививка,не си надписала снимките Wink

Дара,искам календар Wink Страхотен е!

Много сладурчета на снимките!Живи и здрави да са! Peace
Приятна седмица на всички  Hug

# 659
  • Варна
Добро утро!!!
Хубава седмица пожелавам на всички!
Иви, много хубави снимки! Много сте готини!!!
Даре, забравих да ти кажа, че календара ви е много хубав! Можете и в продажба да го пуснете. Август ми е любим! Показах го и на ММ и на него много му хареса!
Коте, ма много хубава тази Изабела! Чакаме те! Дайте предложения къде ви се сяда.
Фокси, почивай си, че да кротува лисичето...
Креми, честита месечинка на тази кукличка!
Ели, хората като са ти дали почивен ден, той трябва да е почивен... Ти си се метнала да шеташ...
Ние вчера ходихме на дългичка разходка. На кучешката полянка имаше поне 7-8 кученца и стана голяма игра. Имаше и чудно слънчице и си прекарахме добре. Вечерта с нашите и с на брат ми семейството хубавичко прекарахме празника.
Тази седмица ще е дълга - 6 работни дни... то и предната ми беше такава, ама... после ще почиваме Simple Smile
Хубав ден, момичета прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт