Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 358
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Истински се вижда само със сърцето.
Манди въаможное, като се има предвид че ние сме в средната част на страната и вятъра е на ужасни пориви, предполагам какво е към Шотландия. Дано се успокои времето и близките ти да пътуват нормално  Hug

# 181
Да, ветровете продължават цялата седмица май

# 182
Добре че съм тежичка, че иначе днес с този вятър щях да съм литнала като Мери Попинз с чадъра  Laughing

# 183
Ами тамам ще има кой да бъде бавачка на детето на Зази Wink
А, тя моята само на думи се спряга за бавачка, на действия не е силна. И няма опит хич.
Ще видим, дано да сме добре, че днес цял ден бях подложена на атака - от едната страна единия колега киха и се сополиви, а от другата - колежката кашля, та сега ще взема топъл душ, чай и прочие  и се надявам да съм във форма.
Илейн,  Joy
Дописвам, видях прекрасна елха и градина,  bouquet

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 19:30 от MianaNia

# 184
Здрасти, мацки!  Heart Eyes
Днес беше кошмарно - като влакче на ужасите от сутринта до 5 без 10  Sick
Ноооо, накрая след изнудване, кофти срещи, два пъти спиране на тока и още технически проблеми, нещото беше подадено в срок. Е, отворих си други проблеми, но поне не са със срок вчера   Rolling Eyes
Благодаря за стиснатите палци!
Сега си сипвам малко вино и се връщам да ви чета.

# 185
Фокси, а вземи се спри вече бе човек, ще вземеш да родиш докато предаваш някой проект  Hug

# 186
Ели, няма бе  - просто няма да предавам други  Grinning . Но този не мога да го оставя на никой друг.
Ето, утре ще ходя да си оправям документите за адресната регистрация, че трябва и лична карта да си изкарам нова спешно. Щото лисичето трябва да има поне един известен родител, все пак  Sunglasses

Аз съм за Хепи, също.
В момента вкъщи и 19 - 20 градуса с климатиците и е ок. Ама аз явно станах морж, откакто съм бременна.

# 187
Оправяй ги и вземи си дай малко почивка до раждането Simple Smile

Щях да се боядисвам днес, но нещо не ми се занимаваше, оставих за четвъртък Simple Smile

# 188
Да дам отчет от днес.
Скрит текст:
18 фоликул и 6 лигавица; LH 15.86, естрадиол 210 - почнала съм да правя пик и имало риск до 2ри да се спука фоликула. Отказах при този риск пункция.
С две думи - няма да е бебето дева  Joy Освен, ако Силата не пусне някой заблуден сперматозоид бонус.
Шпионирам ви цял ден, щото може нещо важно да напишете.
Манди, да не забравя, от както почнах вит Д да пия, ноктите дето ми се подвиваха се оправиха почти съвсем. Утре да ти покажа като се.видим.

# 189
Даре и без това сте достатъчно деви, дай едни везнички или скорпионче  Mr. Green

# 190
  • гр.София
Фокси,значи разбрах,че кой каквото ще да ти говори,дикато ти сама не си решиш,няма да си седнеш на дупето! Пожелавам ти да го решиш скоро  Mr. Green
Ех Даре,и сега какво следва-кога,как? Пък може и да се намери някой такъв заблуден  Hug
Ели супер е елхата,а градината е приказка  Heart Eyes Само радости в тоя приказен дом ви желая!
Утре ще звъня за час при АГ! Края на годината почти дойде,а аз чак сега намерих време за годишния преглед,цм и МБ. Не се оправдавам де,несериозно от моя страна.
За празниците мм мъж иска да сме си у нас,и най-мн ме дразни,че го иска заради техните. Имах огромно желание да бъдем при нашите тази година,но уви и дума да не става. Ще пътуваме по Коледа! Още нямам идея какво да му подаря,а най-ще ме улесни като ми каже. До дни ще стартираме празничния пазар,а за що и народ има да се купува... Ама аз обичам  Sunglasses

# 191
Даре и без това сте достатъчно деви, дай едни везнички или скорпионче  Mr. Green
Абе Елии , и другия месец да го направят бебето , пак може да е дева Simple Smile

# 192
Аз да я успокоя че и другите зодии са Убави бе Жане Simple Smile

Вие имате ли сняг?

# 193
Не, само ръсна в събота и го стопи същия ден . Не знам дали искам сняг , май не  newsm78 искам мека зима ( ще ме набият скоирите Simple Smile. )

# 194
М да брат ми има резервация нейде у швейцарско за ски през януари Simple Smile

Аз искам сняг за Коледа ама надали ще има.

Общи условия

Активация на акаунт