Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 318
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Аз знам, да се избягват сурови меса...
Ми тъй де, те суджуците и сушените пастърми и филета са си сурови меса... Ама по време на кърмене? Тогава трябва ли да се ограничават?
Кали , не вярвам салмонела от суджук да мине в кърмата:) ето това намерих http://m.az-jenata.bg/a/9-maychinstvo/24930-hrani-zabraneni-po-vreme-na-karmene/
Ако много ти се хапват сега, запечи си ги и си ги яж .
Дописвам: Пастет може, от консерва .
Мария ,
Скрит текст:
ходихме на лекар ,но още е неприятно положението.   Confused

# 16
  • Истински се вижда само със сърцето.
Шери прекрасна нова тема  bouquet

Аз утре и в понеделник почивам, тъкмо ще съм малко по-активна Simple Smile

Аз съм възложила на ММ да избере  ресторант за РД то ми и сега слушам менюта  Joy

# 17
  • При вещиците
Шери, ти си супер. Страхотна тема.
Ние сме на рожден ден още. После ще гледам снимки.

# 18
  • Варна
Аз докато се наканя днес да пиша и чета, предишната тема заключена... и се чудя що нещо не ми се получава с отговора...
Шери, много топла и уютна тема, благодаря отново за старанието!
Днес заради дъжда изкарахме с ММ и приятеля ми цял ден в мола. Платихме си билетите за Междузвездните войни, пихме кафенца и с ММ си понакупихме по някое парцалче. На него дънки и блуза, а на мен рокля/туника, плетена... мисля, че ще стои хубаво с клин, и си купих много ячки кубинки в сиво-зелено. Намалени, а и аз ползвам в магазина допълнителна отстъпка и излязоха 103лв. Харесах още едни боти, ама що ли не ги купих... Май ще пиша на момичето от магазина да ми ги запази...
Сега, вечерта излязох с моя приятел (ММ е нощна смяна) на по чаша винце... ама то бая студено навън... Поне се наприказвахме обаче...
Момичета, тези 3D вежди и аз ги мисля отдавна... но те за колко време са? В смисъл като мине модата на дебелите вежди какво става? И личи ли много, че са рисувани?
Честити покупки на всички!
Даре, явно покупките са ти донесли радост Simple Smile Голяма усмивка си!

# 19
  • София
Здравейте.  Мина празника, беше добре,  децата малко се посбиха ама това е нормално за тях.
Вече всички са се натръшкали с тежки стомаси и спят. Лили получи къщичка-  палатка и кукла с легло. Толкоз понеже бяхме тесен семеен кръг.

# 20
  • гр.София
Малеее ама много пазарувате,ето сега и Ева! Евче честита рокля и боти!
Веждите са с трайност около 2г,но мн зависи и от кожата,по мазната по-бързо пада. Това дали си личи мн че са рисувани,зависи от козметика който ги прави. Аз си направих защото нямам вежди,Т.е имам къси и тънки,с огромно разстояние м/у двете. Дръпна някой косъм 2 пъти в годината. Но аз съм си оставила моите косъмчета и това което не ми харесва е коригирано с туш!
Ние оставихме детето на свеки за 2часа и вечеряхме с приятели. А то така се разрева като го оставихме,че храната ми влезе в гърба. Като си го взехме само се гуши в мен,и му викам-"много те обичам мамо",а той ме гледа едно влюбено и усмихнато и ми вика "мамиии,мамее" Сипах си чаша вино и заспивам след нея!

# 21
Страхотна тема както винаги. Мерси Шери и Магнет.

Що неща напазарувахте...а аз още се чудя на една прахосмукачка.
Ава ти купи ли я?

# 22
  • София/Стара Загора
Прекрасна нова тема, заредена с много настроение и позитивизъм. Браво на творческия колектив Hug

Даре, личи си, че си голям фен на междузвездните....грееш с новите придобивки

Ева, честити ти боти...със здраве да ги носиш

Кали, не съм много наясно със забраните, но гледай да не са сурови нещата...пекни ги малко, ако искаш за по-сигурно

# 23
  • В градината...
Кали, при кърмене няма проблем, но тогава други неща са нежелателни.

Запознах се с една мама /за сефте/ с дете на 7 месеца. Амо то маа вече каши, супи, портокали  Crazy

# 24
  • На остров
Жане аз знам за листерията също може да се прихване.
Магнет чакаме снимки  Simple Smile

Забравих да кажа, че много си падам по всякакви разкрасителни процедури  Simple Smile и с кеф ходя  Flutter .

# 25
Жане аз знам за листерията също може да се прихване.
Оуф да беее! Листерия беше, салмонелата е от яйца  Joy  Не знам , нали не кърмя. Номв болницата като пробвах и нищо не ми казаха , а уж бяха специалисти консултанти   newsm78

# 26
И аз обичам много разкрасителни процедури, дори по едно време си бях наложила месечен лимит  Blush
Сега ходя рядко, страх ме е да правя някои неща.

# 27
Шери и Магнет, благодарности за новата прекрасна тема! Да се напълни само с хубави новини Praynig
Аз като бременна ядях почти всичко, не съм спазвала забрани. Знаех какво е забранено, но реших, че бебето трябва да опита от всичко. Много ме изкушаваха консерванти, салами, пастети, все гадории. Праскови и ягоди също ядях доста. А сега като кърмя и като почнах да чета – ми то всичко забранено. Само на картофи трябва да карам. Ограничавам доста от газообразуващите /любимите ми зелении/, но иначе пък не спирам с киселото мляко. Не съм си мислела, че е забранено. Дори сметнах, че е добре, с оглед пробиотиците. За много от храните по време на кърмене ту чета, че са разрешени, ту забранени. А от както кърмя голям апетит ме гони и голямо дебелеене. Какво ми става не знам, ям за петима и качвам много ooooh!.
Забранените по време на бременността сирена са разрешени по време на кърмене Peace
https://xedra.wordpress.com/2012/11/26/momdiet/
ММ излезе на клуб тази вечер, а аз съм се ококорила. Ще си помисли, че го чакам човекът  Joy

# 28
Шери, поздравления и благодарности bouquet
Магнет, честит рожден ден на Лили и тм! Да сте здрави и щастливи цялото семейство! bouquet
Видях Ясмина на погачата и -прекрасна е, Лили!  Hug
Даре, Joy
Честити нови придобивки на всички ви!Много да ги експлоатирате Mr. Green

# 29
Това с киселото мляко и кърменето ме хвърли в музиката. Защо да е забранено?
О, времена! О, нрави! На свеки, като й спряла кърмата, направо айрян е давала та ММ като бебе по препоръка на лекаря. Пък сега на кърмачките го забраняват. Изумена съм просто.

Общи условия

Активация на акаунт