Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Добро утро bouquet Къде е кафето...май още спинка Wink

Моят пост не знам що го няма...още снощи писах, след Кали беше Thinking

Шери,благодаря за темата!Страхотна!Да ни е на късмет!

Жана,моят Наско имаше рефлукс до към 6-7мес.Постоянно беше с кърпи или лигавник.Докторът каза,че ще е така докато не почне да сяда.Така и стана.

Аз също като Дара се изумявам какви глупости може да говорят за храните ooooh! Зълва ми също си изгледа децата не с адаптирано,а с кисело мляко-още от втория месец.Живи и здрави са.

Перу,вашето меню какво е сега?Т.е. на Идка  Grinning

Чистити ви покупки!
Приятна неделя!Ние сме на обедно гости на едни приятели в Пазарджик.Ще се стягам леко-полеко,ама детето още спи.Закуската днес е мекички.

# 31
Добро неделно утро, момичета!  Новата тема е отново страхотна! bouquet
Даре, за млякото единствено трябва да не се употребява, ако бебето е с алергия към краве мляко, примерно, към белтъка на млякото. Тогава и всички млечни се спират, докато кърмиш. Иначе си е полезна храна и още как.
Ние снощи имахме гости, донесоха ни суши, ние пък правихме рибка -барбуна,, една салатка с моркови, кисели краставички, царевица, рулца от раци, малко чесън и майонеза /мнооооого рядко правя салати с майонеза, но се получи много добра/, и за десерт крем с маскарпоне и праскови, като направих чашки от останалите кори за баница,снимала съм, по-късно ще ви покажа.
Да си ползвате със здраве всички новите покупки Hug Нито съм ходила по молове, ни онлайн, нямах нищо за купуване. Иначе обичам да разглеждам, но тоя път нямах и много време.
Хайде на кафенцетоооо...

# 32
Добро утро.Хайде на кафето и усмивка

Аз и с двете бременности не съм се ограничавала с нищо.Колко кис.мляко изядох не е истина ooooh!.Вярно ,не обичам луканки и суджуци,но иначе съм хапвала и ягоди,и цитруси.Когато кърмих Мими,карах само на ориз и картофи.Нищо пържено и нищо,което да образува колики.Еми плачеше детето,накрая се ядосах и си хапвах от всичко,без да прекалявам.Спря да плаче.Дали ме е усещала,че съм нервна,не знам.

# 33
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Уф с тия забранени неща - аз ям в момента мандарини в огромни количества, ами само те ми действат освежаващо и лимони ям и пастет съм хапвала. Едно време като не е имало забрани все едно децата нещо им е станало  ooooh!

Манди имаш страхотна Коледна премяна  Hug

# 34
Добро утро
Поспахме тази сутрин дружината  Mr. Green  И окъснях с кафето. Днес волна програма.
Пате, все се каня да питам Стоянчо ползва ли дупката във вратата?
Слагам една неделна закуска и отивам да простирам.

# 35
  • На остров
Пастет хапвам, но избягвам дроб  Simple Smile
Танзу супер закуска, не съм яла пържени филии от много години  Simple Smile, тези изглеждат супер  bouquet
Ививка много полезни статии в този блог  bouquet

# 36
Добрутро!
Хубави кафенца и закусчици Wink
При нас сънчо е дошъл- бебе и татко спят , мама пазарува   Embarassed
Ами като е толкова мрачно навън ! И го обърна на дъжд .
Хубава и мързелива неделя на всички!
Редактирам: за Кали от фацебука Wink Нали каза че търси идеи Simple Smilehttp://www.obekti.bg/chovek/strahotni-idei-koito-prevrshchat-bal … -v-lyubimo-myasto

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 10:12 от janach

# 37
  • София
Шери, благодаря за прекрасната тема  bouquet

Аз имам проблем с ходенето до тоалетна ...страшна мъка е  ooooh! Сутрин ям кисело мляко с овесени трици и нарязана ябълка, правя си и супа, зелени салати, взела съм и сушени сини сливи, дано нещо помогне, че е голяма мъка  ooooh!

# 38
  • Пловдив
Момичета,исках да ви питам нещо или...по-скоро се чудя как да постъпя Thinking
Скрит текст:
Относно новата пералня...нали е на няколко дни и съм я пускала 3 пъти.Онази вечер обаче взе да издава едно леко звънтене...дори и на празен барабан-като го завъртя и се чува Rolling Eyes Не знам сега как да го обясня.ММ ходи до м-на и естествено отговора бил,че е нормално Confused Решех да ида и аз и да питам дали мога да я заменя или да я върна или...какво всъщност да направя Tired

п.п. Ива-Миши пробвай с по едно киви на ден. Peace

# 39
Четох и за смокини че помагали:) Кафенце сутрин пийваш ли? Действа безотказно Simple Smile

# 40
смокини, сладко от рози, зелени круши също има вероятност да помогнат

# 41
  • Варна
Ива-Миши, на мен ми помогнаха само тези:
Скрит текст:

Кали, не съм много наясно със забраните, но гледай да не са сурови нещата...пекни ги малко, ако искаш за по-сигурно
Печено филе елена и пастърма...  Thinking Не мисля, че ще ми хареса. А печениия суджук си е наденица за мен. Аз обичам много сух суджук... Ще изчакам докато родя, после с кърменето ще му мисля...

# 42
  • гр.София
Добро утро! Супер кафенце и закуска,ние днес сме на овесени ядки и кисело мляко Simple Smile
И ние се успахме днес,неделнишки до 10ч,ама ни е позволено!
Мистик,да не е влезнала стотинка,болче или някакво дребно нещо в барабана? При мен постоянно става и все си дрънчи нещо  Mr. Green
Жане,абе задигни и матрачето откъм главичката,помага наистина! То е ясно че трябва да се израсте рефлукса,ама поне да го облекчиш!
Имам нужда от блузи с дълъг ръкав. Като си вадих зимните дрехи,почти всички отделих за махане и ги дадох на монахините близо до НБУ! Сега имам 4-5 останали ххаха,мм вика ти нарочно ги даде,за да си подновиш гардероба. Мъжка му логика.
Една моя приятелка е бременна. След близо пет годишна борба,след един аборт в 5м заради увреден плод,най-накрая отиде в специализирана клиника и след месец правилни медикаменти бебето стана на втория месец. Много съм щастлива за нея. Измъчвах се че дава стотици левове на месец за АГ и ендокринолог,които гледаха нещата поединично,а не комплексно. Там в клиниката и направили всички изследвания и и откриха куп проблеми,решимо с правилните лекарства.
Мислех че ще се събудим със снежна приказка и ще се возим на шейна,ама е на,само на Витоша има малко снежец  Rolling Eyes

# 43
Добро утро!
След нощен сън от 2 до 7  Rolling Eyes аз отивам да си легна.

въпрос към мамите
Скрит текст:
съществува ли на нашия пазар перилен препарат за бебешки дрехи без ароматизатор? не мога да приема, че при всичките "дрехите трябва да са памучни, не трябва да алергизират, не яж това, не яж онова, че е вредно за крехкото, чупливо и веднага прихващащо всякакви алергии бебе" трябва да пера с прахове, наблъскани с всякакви химични съединения с мирис на .....  Twisted Evil на мен ми призлява от тях, за бебето не знам

# 44
  • Варна
Хубава неделя!
Днес най- после не вали. Искам да излезем по магазини, че съм намислила да купим на ММ обувки. Искам и кучо да разходим...
Фокси, що не можа да спиш?
Звездичке, добре звучи менюто ти...
Марийче, и аз много изхвърлям дрехи, после започвам да си ги търся.
Допивам кафето и чакам мм да се събуди след нощна смяна...

Общи условия

Активация на акаунт