Червено вино, камина и мезе ще помогнат за чертички две!Бъдещи мами над 35

• 34 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Амини, почивай си. Ако е необходимо вземи си болничен. Да минава бързо Hug
Ава, как е кръста?
Вие кой Зелмер си взехте? Моя е този. Мнооого съм доволна.

# 706
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини тъкмо те прочетох - радвам се че си по добре. Аз бях със същите приключенияя днес, направо  ми идеше да седна на пода и да се разплача. Зверски болки вкръста, после почна да ме прерязва корема, ошашках се и от това мепочна главоболие. Сетих се че имам но шпа в чантата та ме отпусна с него.

Ивка много сте хубави на снимките Simple Smile

# 707
  • гр.София
Еее Мамаса, разкошна си,изглеждаш много много млада! А какви десерти си направила,щях да се задавя със слюнка,много добре се справяш! Желая ви едно мъничко човече,с още по-голям мерак да му приготвяш вкуснотии  bouquet
Амини,радвам се че те е отпуснало. Ако и утре е така иди до лекаря!
Зази,твоята принцеса ти е одрала кожата според мен! Много е миличка и страхотна помощничка. Много ви е готина френската пижама Wink
Аз направих 40 бр!!!! мъфини,които се изядоха веднага. Е съседката с детето бяха у нас,и пратих за още едни съседи,ама добре се получиха и доста си хапнахме. Разочарована съм от хартиените формички,ми то толкова много остава по тях,а в силиконовите много лесно ги вадя. Онзи ден си взех,че доста често правя мъфини,а има страхотни сладурски хартиени форми и за външния вид ги взех,ама вече май няма да ги ползвам. Четох че така става със солените,по-трудно се вадели. Ако някой има опит,нека сподели.
Кей не е писала много отдавна,доста мацки се изгубиха  Naughty

# 708
Мария, при мен остава малко по формичките. Но за Великден реших да правя малки козуначета, половината останаха по хартийките и за друг път ще знам, направо във формичките. И аз за по-ефектно ги сложих в хартиените формички.

# 709
Благодаря ви за комплиментите по наш адрес. По това време с ММ бяхме с еднакви кореми, тойвсе викаше, че от солидарност се е закръглил hahaha
Даре, силно стискам палци за резултатите от изследванията и за предстоящия преглед. Дано Коледата да ви е на късмет Hug
Сигме, много красиво на Ястребец. Ама и смела Лия, доста височко изглежда.
Миана, много се радвам за детето ви, страхотно вълнение ще е. Покажи ни рисунката, ако може разбира се Hug
Амини, дано да е минал кръста. И моят съвет е клиниката. Аз мисля, че вече може да натежават бебоците или тялото да се намества нещо.
Мария, аз мажа хартиените с масло. Пак остава по тях, но не много.
Като говорите за прахосмукачки някой ползвал ли е такъв тип?
http://www.emag.bg/prahosmukachka-stick-2-v-1-philips-powerpro-d … -01/pd/DWJPLBBBM/
Ще купуваме прахосмукачка на свекърва ми и събирам мнения и препоръки за всякакви

# 710
Амини,Илейн,дано сте добре вече момичета.  Hug
Ививка,много сте сладки с ТМ. Меренето на коремчетата е супер яко. Heart Eyes
Даре,календара е страхотен.Особено страницата на моя рожден месец. bouquet
Коте,успешен и безавариен път.
Пате,те на мода такива бретончета,бе. Heart Eyes
С малко закъснение честито на всички празнуващи на Никулден. Да са здрави,щастливи и много позитивни.
Миана,да разцелуваш нашето прекрасно талантче.Да е много упорита и успешна.

Днес и аз си имам "празник". 29г от "голямото" земетресение. Спомням си го все едно беше вчера.И,благодаря на Бог,че ни запази живи и здрави и на всички сънародници,които ни помогнаха с дрехи и храна.Разбира се и на държавата,че финансира построяването на нови жилища и укрепването на оцелелите.

# 711
Ииих , като говорихте за лифтове днес и щя да казвам! Аз паднах от лифта ... Преди близо три години , тук в Алпите . Тръгнах да слизам по- рано, голям срам ! Че ме и боля после  ooooh!

# 712
Жане, това в мой стил Joy Важното е, че е нямало последствия.
Амини, Илейн, дано вече сте добре!
Иве, разтопяваш ли го маслото, че голяма играчка ми се вижда това мазане?
И ние бяхме качили сина ми на лифт, когато беше на 2 години. Лифтът не беше кабинков, а от откритите. Токът спря  и си поседяхме доста над една пропаст. Слава Богу се прибрахме живи и здрави. После съм си мислила с какъв акъл сме тръгнали с това малко дете  ooooh!
Лейдито, хайде да ходим във Варна Grinning

# 713
Жана  Shocked как падна от лифта, първо като те прочетох и  #Crazy Сега се смеем, ама си
гурно много те е боляло.
Пате ето тази е моята http://www.zelmer.bg/for-home/vacuum-cleaners/multifunctional-va … aquawelt-919-0-sp.Още не съм я пробвала за пране, ама смятам да си мия терасата с нея   Crazy
Миана браво на щерката, гледам рисунките в ФБ - има  талант детето.
Даре успех с всички изследвания  Peace

# 714
Много е хубава. Със здраве да си я ползваш. Аз съм най-впечатлена от турбочетката, много бързо чисти килимите. Аз мих помещенията в къщи, които са с теракот няколко пъти с нея. Прах и дивана. Моята няма само перящата функция, не може сама да си пуска препарата. Не взех другата единствено заради обема, не че моята е много малка. Но се свиква.

# 715
Ививка, подобна сме взели при баща ми. Заредена работи много мощно около 20 мин. За стая, кухня и коридор е напълно достатъчно. Удобство е да не се мъкне кабел, както и малката сваляема част. С нея пък се стига лесно до високи места. Или пък просто да я вземеш за нещо малко да зачистиш. Аз съм доволна.
Е по тоя повод днес си взех ето това http://m.emag.bg/mini-prahosmukachka-black-decker-dustbuster-2-4 … d_CMP-42_431_3506 Никак не обичам да бърша прах или да тупам трохите от масата. Та се надявам да ми върши работа за това. Тази е мъничка и заредена работи до 8 минути. Ама за целто дето я търся са напълно достатъчни. За толкова време и колата даже може да се почисти. Нашата де, че тя така или иначе непрекъснато е подложена на някакво почистване от ММ и реално не й трябва много.
Не знам за изследванията как ще да е. Аз съм малко обезверена и май направо за донорска процедура ще говорим следващиь път в клиниката. Няма смисъл да се мъчим и двамата с допълнителни прегледи и подобни. Явно в тази посока вървят нещата.

# 716
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре обсъдете всички варианти за да не губите излишно време.

ММ се прибра вече, да взема да му приготвя за утре храната, а и на мен и да си полегна Simple Smile

# 717
Ние двамата имаме решение по въпроса. По-скоро, ако шансът при биопсия да извадят читави сперматозоиди е под 25 процента, според мен няма никакъв смисъл да я пряви ММ. Ще обсъдим на 21 с професора.

# 718
Даре, понякога е достатъчно да уцелиш единия процент Hug Важно е да се знае кога да се спре, ама пък пробвайте веднъж, ако не е много травмиращо.

# 719
  • гр.София
Даре,аз вярвам че ти ще бъдеш най-готината бременна и майка на света Wink ..скоро

Общи условия

Активация на акаунт