Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
А да попитам, само моите ли са сложени под жлезата, не видях никой друг да коментира. Преди операцията, и аз исках под мускулно, но доктора ми обясни, че след свалянето на много килограми (45) и бременността, освен импланти ще трябва и още една операция за съборане на кожата. А ако реша да са под жлезата няма да е необходима втора операция, защото импланта ще изпълни кожата. И наистина е така, изглеждат идеално, но това въртене...
Иначе вече имама много тънък белег, като конец,продължавам да мажа с Контратубекс и какаово масло.
Та пак да питам,някой с импланти под жлезата?

Май няма.... или поне аз така мисля.Моите са подмускулно,анатомични и нямам въртене, но пък имах проблем със зарастването на раната и съответно сега с белега, но това е друга тема Peace

# 451
Ами, доктора обясни, че когато има увисване и много излишна кожа, това е варианта. Когато е за овиличаване може каквито искаш. Те сега седят супер естествено ама много се притесних че се въртят Sad

# 452
Мислех, че само подмускулно се прави вече. Аз съм с двойна мастектомия , но съм подмускулно.

# 453
Благодаря ви за отговорите! Hug
Като си направя устните,ще пиша,за да дам отзиви. Peace

Според мен мислиш прекалено, много.
Аз лично първият път реших го и на другия ден вече бях в клиниката за устни...
А сега е по същия начин- от днес за утре ,без много да го мисля...и все стават хубави:)
Отивай смело.
После много айрян ( солта задържа вода , а на филъра му трябва вода ,за да се абсорбира ) ,ако ти го сложат хубаво няма да имаш топченца,но ако имаш - масажирай ги,за да се разнесат,иначе остават така за по-дълго и е грозно ( поне за мен ).....
Избягвай първите дни дъвките и дъвченето на твърди храни,топлите напитки - също

# 454
  • в 1001-та нощ
И аз съм учудена, че някой все още поставя над мускула ....

# 455
моите импланти също ще са под мускулно, дори не ми е предлага другият вариант... малко се притеснявам преди операцията, най-вече от упойката

# 456
моите импланти също ще са под мускулно, дори не ми е предлага другият вариант... малко се притеснявам преди операцията, най-вече от упойката

Имаш ли увисване или само обем трябва?
Като ви слушам, се чудя дали да ходя на консултация при моя док. Или да не взема да чуя друго мнение. Да не се окаже, че и самата операция не е ОК
 Sad

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 10:40 от Saffo12

# 457
моите ще са за увеличаване, нямам увисване. но дори да са под жлезата според мен не е нормално да се върти и ти да си го наместваш, по-добре отиди на консултация

# 458
Здравейте,скоро си правих ринопластика,но след като ми махнаха лонгетата видях,че носа сякаш ми е на една страна.гърба е прав,но някакси надолу върха кривее.От едната страна е по-качено от другата.
Вие как мислите,дали ще св оправи?
На някой случвало ли му се е след риноплатика?

# 459
моите ще са за увеличаване, нямам увисване. но дори да са под жлезата според мен не е нормално да се върти и ти да си го наместваш, по-добре отиди на консултация

Да да, 100 % отивам, просто се надявах на малко  успокоение за това ви занимавам Sad

# 460
Здравейте,скоро си правих ринопластика,но след като ми махнаха лонгетата видях,че носа сякаш ми е на една страна.гърба е прав,но някакси надолу върха кривее.От едната страна е по-качено от другата.
Вие как мислите,дали ще св оправи?
На някой случвало ли му се е след риноплатика?

# 461
Здравейте, мами, някоя от вас да си е правила нещо при д-р Лилия Гюдюлева  (http://fillers.bg/)? Какво ви е мнението, доволни ли сте? Спрях се на нея за устни, а за майка ми ботокс  Peace Laughing Crazy Party

# 462
Момичета, здравейте,

за гневна бръчка между веждите ботокс ли се слага?

Мерси предварително и хубав ден  Simple Smile

# 463

за гневна бръчка между веждите ботокс ли се слага?

Да.Ако е много дълбока и не е достатъчно,следва филър или ревитализиращ продукт. Peace

# 464
Момичета, кажете ми, моля ви се за белезите след поставяне на имплантите. Виждат ли се, колко време зарастват, помага ли Контратубекса или ще препоръчате нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт