Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте,искам да уголемя устните си,но не знам добър лекар за София!Може ли да ми препоръчате.Моя позната ми препоръча нейната докторка,но 250лв за 1мл хелурон не е ли малко?
Зависи от марката на филъра Peace, а и най-вероятно това е цена без поставяне.

# 181
  • софия
Здравейте,искам да премахна ксантелазми.Преди две години с лазер ги махнах в Дерма Вита.
Днес звънях там и имат час чак края на януари.В Хил клиник по телефона ми казаха,че не правят такова нещо.Честно казано,ми се стори,че младежа дори не знае какво точно е това.Дали някой си е правил тази процедура някъде да ми дадете координати -за София.Благодаря предварително!
Вместо да ги махаш се посъветвай с диетолог за режим на хранене, защото те са страничен ефект от висок холестерол. Един вид организмът ти крещи, дава знаци, ръкомаха, че е в опасност. Естетично да ги махаш не е ок според мен, особено пък с лазер. Пак според мен казвам, ти си решаваш.
Благодаря за отговора.Консултирала съм се с доктори.Имам ги от 20 годишна.Нямам висок холестерол и се оказва, че има ксантелазми и по наследство.Явно съм от тези случаи за съжаление.

# 182
  • в 1001-та нощ
Аз само фотоподмладяване съм правила.
Колко процедури са нужни за да се забележи ефект?

Когато ходих за първи път - ефектът изби рибата, след това - на други места - някак не се забелязваше така, но сигурно е действало за образуване на колаген.

# 183
Здравейте!
Решила съм да увелича гърдите си, в момента събирам сумата и евентуално след нова година мога да предприема някакви действия. Всъщност решението ми е от доста отдавна.. имам абсолютната нужда от тази операция, до момента са ме спирали само парите, не бих се подложила на нещо евтино и съмнително.

Правила съм си операция за отстраняване на бричове при Ильо Стоянов, доволна съм от него и екипа му за това си мислех единият от хирурзите при които да отида на консултация да е той. Искам да попитам дали някой има впечатления от него по отношение на операция на гърдите. И друго важно нещо.. има ли някой, който е бил при него за операция или консултация и има реална представа за цените?
Знам, че в сайта пише сумите, но на живо е друго. Моя позната ми каза за нейна позната, на която е обявил цена около 9 хиляди. После се оказа, че тази позната въобще не е ходила при него.

За момента, за да имам някаква преценка, надеждата ми е във Вас, така че ще се радвам, ако някой сподели с мен на лично или тук. Благодаря Ви! bouquet

# 184
  • Бургас
Аз се интересувам дали някой се е подлагал вече на процедурата Ултраформър при д-р Катя  Паскова и отзиви за нея като цяло.

# 185
Не,цената е с поставянето!Моля предложете ми добри

# 186
Здравейте!
Решила съм да увелича гърдите си, в момента събирам сумата и евентуално след нова година мога да предприема някакви действия. Всъщност решението ми е от доста отдавна.. имам абсолютната нужда от тази операция, до момента са ме спирали само парите, не бих се подложила на нещо евтино и съмнително.

Правила съм си операция за отстраняване на бричове при Ильо Стоянов, доволна съм от него и екипа му за това си мислех единият от хирурзите при които да отида на консултация да е той. Искам да попитам дали някой има впечатления от него по отношение на операция на гърдите. И друго важно нещо.. има ли някой, който е бил при него за операция или консултация и има реална представа за цените?
Знам, че в сайта пише сумите, но на живо е друго. Моя позната ми каза за нейна позната, на която е обявил цена около 9 хиляди. После се оказа, че тази позната въобще не е ходила при него.

За момента, за да имам някаква преценка, надеждата ми е във Вас, така че ще се радвам, ако някой сподели с мен на лично или тук. Благодаря Ви! bouquet
Прегледа при него е 50лв. и трябва да си запишеш час поне 2-3 седмици по-рано. До колкото си спомням цените варираха около Е4000 плюс минус Е500 в зависимост от марката импланти които ще избереш.

# 187
Аз само фотоподмладяване съм правила.
Колко процедури са нужни за да се забележи ефект?

Когато ходих за първи път - ефектът изби рибата, след това - на други места - някак не се забелязваше така, но сигурно е действало за образуване на колаген.
А къде ходи първия път?

# 188
  • Vienna
Не,цената е с поставянето!Моля предложете ми добри

И на мен ми се вижда малко, питай с какъв материал е (каква марка). добри са Жуведерм, Рестилан, Белотеро, Теосиал, Емверел (но има и много други), но има и китайски, които са много евтини, но аз такива не ползвам. Принцес е добър като материал, но си има и недостатъци, но е един от най-евтините добри материали.

# 189
А добри лекари?

# 190
  • Vienna
За съжаление не познавам колегите в България. Виждала съм и добри и не толкова добри работи (специално устните са доста деликатни, трудни за направяне...).

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 18:01 от bubanka

# 191
a.l.e.n.a., поздравления за външния ти вид  bouquet  bowuu
Много съм щастлива,когато виждам жени като тебе  Hug

# 192
здравей...след 2 седмици ми предстои уголемяване на бюста при Стоянов и тогава ще сам в помощ Simple Smile

# 193
здравей...след 2 седмици ми предстои уголемяване на бюста при Стоянов и тогава ще сам в помощ Simple Smile

А на мен ми предстои консултация при него след две седмици  Peace

# 194
И на мен ми предстои операция за уголемяване на бюста при д-р Стоянов. Искам да попитам тези от вас, които са били с дренажи - боли ли, когато ги махат и остава ли белег след това?

Общи условия

Активация на акаунт