Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честито,Ноеми! Simple Smile
Аз вече се реших PeaceЩе ги правя с филър моите при др.Крахтова.
Вярно е ли е,че за по-дълготраен ефект е хубаво да се пие повече вода? newsm78

# 436
Когато си поставих филър за първи път в назолабиални и устни беше точно при д-р Крахтова и бях доволна. За водата е така.

# 437
  • София
Много благодаря! Hug
А ти каква марка филър сложи в устните и какво количество?
И колко време беше трайността му?

# 438
Много благодаря! Hug
А ти каква марка филър сложи в устните и какво количество?
И колко време беше трайността му?

Беше преди 8-9 години, аз тогава не знаех, че има филъри изобщо, какво остава, че са различни марки и че трябва да питам. Отидох на консултация за друго нещо, тя видя необходимост да напълня назолабиални и аз се съгласих. Говореше ми за ХК, не за марки. Сложихме 1 ампула там, след 2 седмици имах контролен преглед и тъй като имаше на места лека нужда от допълване, тя разпредели ампулата между назолабиални и устни. Това е най-продължителния ми ефект от филър, 4 години след това нямаше нужда да слагам на бръчките, а в устата сложих пак 1/2 ампула след 4 години на друго място и все още ми изглежда нормална, т.е. не ми малее нито имам потребност да слагам там скоро.  Но при мен в устата и двата пъти филъра издържа много дълго време, тук като чета как им спадали няколко дни след сложени цели ампули, направо не мога да повярвам. Но от двете слагания, формата, която ми направи Крахтова ми хареса повече.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 11:48 от BLOOMY

# 439
  • София
А тя дали ще ме пита каква форма искам или ще ми я направи по нейна преценка?

# 440
  • в 1001-та нощ
Няколко дни след поставянето - спада отока от манипулацията  Peace

# 441
  • София
Вие показвахте ли снимки на устни,които харесвате или се доверихте изцяло на дерматоложката?

# 442
А тя дали ще ме пита каква форма искам или ще ми я направи по нейна преценка?

Ами ако имаш изисквания, по-добре си кажи предварително. Не, че пак е гаранция накрая какво ще излезе. Аз тогава нямах изобщо за цел да правя уста и нищо не съм изисквала,  лекарката го предложи, защото иначе остатъка от ампулата щеше да стои. Какъв филър ще ти слага и каква цена?

# 443
  • в 1001-та нощ
Първия път дискутирахме каква форма предпочитам. От тогава й се доверявам - тя си знае Simple Smile Макар, че винаги казва къде колко мисли да сложи Simple Smile

# 444
Вие показвахте ли снимки на устни,които харесвате или се доверихте изцяло на дерматоложката?

Провежда се разговор, ако искаш и снимки занеси, затова какво търсиш като ефект и дали това е удачно за пропорциите на твоето лице. Понякога нещата, които искаме не са подходящи за нас и биха ни стояли гротескно.

# 445
  • sofia
Днес ми мина операцията за увеличаване на бюста, сложих 435 сс. Чувствам се идеално. Ако някой има въпроси - да пита:)
E, честито!  Simple Smile
Ама много си словохотлива - кажи подробности.

Стефо след прегледа да каже какво се случва с импланта.

# 446
Здравейте, нова съм и ми предстои операция за поставяне на импланти при Заякова някой да сподели мнение?

# 447
Днес ми мина операцията за увеличаване на бюста, сложих 435 сс. Чувствам се идеално. Ако някой има въпроси - да пита:)
E, честито!  Simple Smile
Ама много си словохотлива - кажи подробности.

Стефо след прегледа да каже какво се случва с импланта.
Ами много е рано още да кажа нещо за резултата, решила съм един месец хич и да не се поглеждам много, много, толкова се променят в началото, че най-много да се депресирам напразно. От Есте клиник съм много доволна във всяко отношение. Просто това е операция, която изисква търпение, за да се види резултата.

# 448
А да попитам, само моите ли са сложени под жлезата, не видях никой друг да коментира. Преди операцията, и аз исках под мускулно, но доктора ми обясни, че след свалянето на много килограми (45) и бременността, освен импланти ще трябва и още една операция за съборане на кожата. А ако реша да са под жлезата няма да е необходима втора операция, защото импланта ще изпълни кожата. И наистина е така, изглеждат идеално, но това въртене...
Иначе вече имама много тънък белег, като конец,продължавам да мажа с Контратубекс и какаово масло.
Та пак да питам,някой с импланти под жлезата?

# 449
  • София
Благодаря ви за отговорите! Hug
Като си направя устните,ще пиша,за да дам отзиви. Peace

Общи условия

Активация на акаунт