Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • sofia
Хайде и аз да споделя моя опит - прясна, прясна...  Simple Smile
За всички тези, които се чудят, маят, търсят инфо... Така както бях и аз преди време.
Болница Вита, доктор Динев.
Тъй като времето ми е абсолютен кът - по препоръка на приятел - отидох само при него. Хареса ми доктора, някак си доверих му се - прегледаме, каза ми неговото мнение и хайде чао.
Усетих, че сега е времето, защото тази идея я въртя от години - буквално. И реших да действам.
325 кубика - капковидни, Натрелл , подмукскулно, под свивката - при мерки 172 см / 58 кг. Преди чашка В ми хлопаше...
Ами мен си ме боля доста и много и зверски много... И си ме боли все още - вече втора седмица. Но, каквото ми каза доктора като възстановяване - това се случва. Зверската болка ме отпуска на 4-5 ден, на 10 ден на работа. На 14 ден ще ходя да ми маха лепенките и конците. След месец трябва да се възстановя напълно. Но, този медицински колан - ох, ужасен е!!! Но, няма начин - ще се търпи още две седмици.
Все още всичко е много твърдо, чувствително.
Но, определено ми харесва резултата и гледката.  Wink
Не е фрапантно в никакъв случай, просто преди нямах нищо - сега имам нормален бюст - красив!
Доволна съм към момента, и ще си изтърпя всичките болки, без грам да съжалявам.

ПП - Само да споделя, че аз имам нисък праг на болка и организма ми просто няма много сили за такива изпитания. Иначе тренирам - и явно мускула е в някаква степен стегнат и може би заради това не се предава лесно и си ме боли...

# 421
Оперирал е 2 мои приятелки и са много доволни. Едната я оправя след първа неуспешна операция в Русе. Колко ти струва, ако нее тайна?

# 422
  • sofia
Оперирал е 2 мои приятелки и са много доволни. Едната я оправя след първа неуспешна операция в Русе. Колко ти струва, ако нее тайна?

3000 евро - Натрелл
2700 евро - Арион

# 423
  • София
Да, засега много! Още имам мънички корички като от ранички, стоят като изпръхнало. Но под тях цветът е като естествените ми устни! Похвалих се на всички колежки, казаха ми, че не са и забелязали дори! (което за мен е важното! - да е невидимо, но хубаво) Flutter
Не се заяждам , в никакъв случай, просто не разбирам ....  Simple Smile
Като е незабележимо за другите какъв е смисъла да се прави?
И аз неразбирам...Аз искам промяна и затова го правя и искам да бъде забележимо,
Но в никакъв случай комично,прекалено и вулгарно. Peace
Но мисля, че първият път няма как да стане прекалено,дори и с 1мл. newsm78

# 424

3000 евро - Натрелл
2700 евро - Арион
Благодаря!

# 425
Здравейте,
Декември месец си направих операция на бюста при д-р Ковачев.
Имплантите са кръгли и са сложени под жлезата.
Всичко мина бързо, възтанових се за три дни, изглебдат идеално, но...
Когато съм права няма проблем, но вече два пъти когато легна забелязвам, разлика в лявата гърда.
Може и глупости фа пиша, но мисля че импланта се върти, с лек масаж и избутване от вън на вътре, без геам болка,
всичкп си идва на място.
Има ли някой с подобен проблем и изобщо проблем ли е?
Имплантите са кръгли и са под жлеьата, защото след две раждания, само това е начина да се изпълни бюста.
Имплантите са Арион 485 кб. (Аз съм висока 1,80 не са ми много Simple Smile

# 426
Доктора каза, че ако се грижа добре, може и 15 години да нямам ну да от корекция, а сега месец след операцоята въртене или каквото е там. Обадих се за консултация, но е чак другата седмица, за това се обръщам към вас?

# 427
  • в 1001-та нощ
Под жлезата и над мускула, така ли? Или имаш предвид под мускула?

Нормално е да се въртят  Peace Но може други неща да не са ОК.

# 428
Да под жлезата, те са кръгли, но имат обла предна част и права задна, когато съм изправена, няма значение как са завъртяни, но като легна си личи, когато се обърне изцяло от правата част,а облата мине от долу. Сама си ги намествам. Няма болка, но нормално ли е, няма ли след време да се позиционират и да няма мърдане?  Shocked

# 429
Да, засега много! Още имам мънички корички като от ранички, стоят като изпръхнало. Но под тях цветът е като естествените ми устни! Похвалих се на всички колежки, казаха ми, че не са и забелязали дори! (което за мен е важното! - да е невидимо, но хубаво) Flutter
Не се заяждам , в никакъв случай, просто не разбирам ....  Simple Smile
И аз неразбирам...Аз искам промяна и затова го правя и искам да бъде забележимо,
Но в никакъв случай комично,прекалено и вулгарно. Peace
Но мисля, че първият път няма как да стане прекалено,дори и с 1мл. newsm78

Аз мисля, че в случая става дума за контур на устни с перманентен грим, не за филър. И наистина е по-добре да не си личи, че нещо е правено, а да изглежда възстановена липсващата част от естествения контур на устните,  но нека Ноеми се изкаже дали е имала предвид това.

# 430
И аз така разбрах, че иска перманентен грим  Peace

# 431
Днес ми мина операцията за увеличаване на бюста, сложих 435 сс. Чувствам се идеално. Ако някой има въпроси - да пита:)

# 432
Аз пък разбрах, че ще прави контура с филър.И иска да изглежда естествено, освежено. Нещо такова
Скрит текст:

# 433
  • в 1001-та нощ
Ноеми го прави с татуиране  Peace

# 434
  • София, Лагера
Не се заяждам , в никакъв случай, просто не разбирам ....  Simple Smile
Ами просто е контур, оформя устните, незабележим е в смисъл, че изглежда естествено, не като нарисуван. Peace Все едно да си сложиш изкуствени мигли, които да стоят толкова естествено, сякаш са си твои.

Общи условия

Активация на акаунт