Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, попитах в друга тема ,но не получих отговор ,затова нека да попитам и тук..

Преди няколко дни претърпях инцидент и много нараних цялото си лице,включително и носа.Имаше съмнения,че е счупен,за щастие не е.
Мой близък ми уреди преглед при проф. Карен Джамбазов, чувала съм че е "цар на Нослетата" днес се видяхме  ...та ми насрочи операция за 14.04 ...ще правя махане на преграда, ринопластика и някакви носни раковини,които ще реже...Та въпросът ми е доволни има ли?Как протекоха операциите при вас? Вие ли си избрахте носле или оставихте избора на него? ...съжалявам,ако се повтарям,но коментарите са хиляди...и темите много,няма как да изчета всичко:)
Благодаря!

Здравей Ники. Има група за ринопластика в Фейсбук, ще ти я пратя на л. с. Мнения за Джамбазов са противоречиви, както почти за всеки. Най-добре да се включиш в групата и да попиташ тези с ринопластика при него. Аз съм си оперирах нослето 2014г, но при друг хирург.

Темичката е прекрасна, но обема е доста голям, а обхваща голям диапазон от "органи" Simple Smile. Щеше да е добре да има тема само за ринопластика може би с албум и тн на който се престраши,стига модовете да не сметнат, че има някакво дублиране.  newsm78 bouquet

# 406
Момичета, малко ми е неудобно, ама ще попитам.  Embarassed
Колко време след поставяне на имплантите правихте нормален секс? В смисъл, без да се притеснявате и без "Ауу, не пипай, само се гледа!"  Laughing Laughing
И имаше ли промяна на чувствителността някъде по гърдите?

здравей.при мен лично е още кофти със секса понеже все мисля за гърдите и не мога да се отпусна и то става  пълна пародия накрая....а съм 3 седмици и отгоре вече.а чувствителност имам но по-скоро е неприятна още

# 407
Под личи имах впредвид не да е фрапиращо и грозно,а наистина да има видима разлика,
понеже съм виждала устните на дами,които уж са си слагали ХК,а промяна почти няма.
А и те нали веднага започват да спадат ..Надявам се поне 4 месеца като за първи път да стои ефекта.
Моите устни не са от наай-тънките,по скоро са нормални.Целя обем и хубава форма Peace
И аз ти препоръчвам филър на Жуведерм, но пак те съветвам да не слагаш цялата ампула наведнъж, още повече като имаш нормални устни. При всички положения проведи разговор преди да пристъпиш към процедурата.

# 408
  • София
Благодаря много и аз съм чувала,че жуведерм е може би най-добрият филър. Peace
Но мисля да се възползвам от ваучера и да сложа Himax.Прочетох добри отзиви за дерматоложките,които извършват процедурата и се надявам да бъда доволна.Ако те преценят,че 1 мл. ще е много за мен,ще ги послушам естествено. Peace

# 409
  • София, Лагера
Хей, дами, аз да се похваля - направих си контур на устни  Flutter. Не мога да кажа още как изглежда, защото съм като пребита, направих си го преди 2 часа. Утре като спадне оттока ще дам отзиви  Peace

# 410
Момичета, малко ми е неудобно, ама ще попитам.  Embarassed
Колко време след поставяне на имплантите правихте нормален секс? В смисъл, без да се притеснявате и без "Ауу, не пипай, само се гледа!"  Laughing Laughing
И имаше ли промяна на чувствителността някъде по гърдите?

здравей.при мен лично е още кофти със секса понеже все мисля за гърдите и не мога да се отпусна и то става  пълна пародия накрая....а съм 3 седмици и отгоре вече.а чувствителност имам но по-скоро е неприятна още
Към 5-6 седмица при мен се нормализираха нещата по отношение на секса  и  докосването на гърдите newsm08

# 411
Привет момичета!аз съм почти 3 месеца от поставянето на имплантите и исках да ви питам кога започнахте да тренирате,аз се върнах към тренировките преди месец,но избягвам горна част,по-скоро не я натоварвам много!Мога ли изобщо да правя упражнения за горна част?И все още чувствителността на едната ми гърда е слаба,по-скоро я усещам на места.ДАЛИ е нормално?

# 412
Ох, момичета, направо ви завиждам за вече по-големите и хубави бюстове  Blush
Пуснете снимчици само на гърдите. Все още не мога да се престраша, а вече определено имам нужда.  Sad

# 413
Здравейте момичета,  искам да ви попитам някой правил ли си е безиглена мезотерапия на около чиния контур с цел премахване на тъмни кръгове.  На 25 съм и винаги съм имала тъмни кръгове ,  но тази година свалих 1-2кг и се чувствам в чудесна форма,  но сякаш се отрази доста зле на лицето ми. По принцип имам дълбоки очници и много тънка и много светла кожа,  всичко това в комбинация и с хиперпигментация от слънцето ми дава вид откровено на тежко болна,  а не съм.  Моля ако някой си е правил процедури и има опит да сподели,  също ще се радвам ако ми препорчате клиника в Русе.
Благодаря.  Simple Smile

# 414
  • в 1001-та нощ
Аз 1 месец след операцията направих силова тренировка с пределни тежести, както и акт без пазене Simple Smile До тогава само гледане, без натискане и т.н.  Peace

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 19:53 от a.l.e.n.a

# 415
Попаднах на статия за алтернатива на ботокс (странно, всичко свързано с продукта е на руски).... Интересно - някой чувал ли е за този препарат и има ли повече информация?
 EJI ARGIRELINE является первым миорелаксантом для внутрикожного применения. Однако может использоваться также и в качестве наружного средства. Действуя посредством ослабления сокращения мышц, аргирелин устраняет главную причину возникновения мимических морщин. EJI ARGIRELINE предотвращает образование морщин и складок. Рекомендуемый протокол процедуры: 10 процедур, 1-2 раза в неделю до признаков устранения морщин. Произведено в Японии.

# 416
  • София
Хей, дами, аз да се похваля - направих си контур на устни  Flutter. Не мога да кажа още как изглежда, защото съм като пребита, направих си го преди 2 часа. Утре като спадне оттока ще дам отзиви  Peace
Ноеми,доволна ли си?

# 417
  • София, Лагера
Да, засега много! Още имам мънички корички като от ранички, стоят като изпръхнало. Но под тях цветът е като естествените ми устни! Похвалих се на всички колежки, казаха ми, че не са и забелязали дори! (което за мен е важното! - да е невидимо, но хубаво) Flutter

# 418
Къде, при кой, колко ти излезе?

# 419
  • В.Търново
Да, засега много! Още имам мънички корички като от ранички, стоят като изпръхнало. Но под тях цветът е като естествените ми устни! Похвалих се на всички колежки, казаха ми, че не са и забелязали дори! (което за мен е важното! - да е невидимо, но хубаво) Flutter
Не се заяждам , в никакъв случай, просто не разбирам ....  Simple Smile
Като е незабележимо за другите какъв е смисъла да се прави?

Общи условия

Активация на акаунт