Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас/Пз
Момичета, някой има ли отзиви за процедурата "мембранен софт лифтинг"??

# 466
  • sofia
Котково, попитах доктора да правя ли нещо с белезите, когато ми махаше конците. Той ми каза - нищо. Ако станат прекалено груби или червени - тогава да му се обяда и той ще ми "назначи" нещо. Иначе в следващите три месеца да не се излагат на слънце или фактор 50.
Също ми каза, че белези ще има /няма как/.
Знам, че Георгиев пък ги третирал по някакъв начин , но се съмнявам че изчезват напълно.
Не съм чувала белези да се оправят от мазила за съжаление.

А аз да ви попитам - вече почти трета седмица от операцията - с какво мажите /мазахте/ гърдите - моята кожа е тънка, съответно се лющи , понаболява, сърби... и всичко е ужасно чувствително. Мислех, че след цикъла нещата ще утихнат , но не би!  Confused

# 467
Еми, аз се мажа с маслата на Икаров, ама не че някой ми е казал, просто си чувствам кожата ужасно опъната. Едва ли пречи да се мажеш с нещо. Ти ходиш ли на масажи вече?
И да те питам... всъщност всички, които вече са "напред с материала"  Laughing Боли ли ви, бе, хора? Сигурно е нормално и строго индивидуално, но мен си ме боли /15 ден от операцията ми е днес/. Е, не е някаква непоносима болка, като контракции, а и едната гърда повече от другата /и това сигурно е нормално/, ама ми е дискомфортно. А за спането по гръб да не говорим!  Mr. Green

# 468
Еми, аз се мажа с маслата на Икаров, ама не че някой ми е казал, просто си чувствам кожата ужасно опъната. Едва ли пречи да се мажеш с нещо. Ти ходиш ли на масажи вече?
И да те питам... всъщност всички, които вече са "напред с материала"  Laughing Боли ли ви, бе, хора? Сигурно е нормално и строго индивидуално, но мен си ме боли /15 ден от операцията ми е днес/. Е, не е някаква непоносима болка, като контракции, а и едната гърда повече от другата /и това сигурно е нормално/, ама ми е дискомфортно. А за спането по гръб да не говорим!  Mr. Green
Нормално е да те боли...за 15 дена няма как да отшуми  Peace
emi_bademi аз си взех от аптеката козметика на Палмерс, по принцип е тя е за бременни,но имат страхотни лосиони за тяло и отделно за гърди. Другото което клепах върху зърната, защото адски ме боляха и ми се белеше кожата, беше Пантенол на спрей.От него съм много доволна.Преди това пробвах всякакви масла,но нямаше кой знае какъв ефект .

# 469
  • гр.София
И на мен ми беше дискомфортно 15дни след операцията,но чак да ме боли не. Е като се затичам по малкия ми ставаше по-неприятно.
Мажех с олио за бременни  Mr. Green
Белезите мажа с Кело Кот. Много са изтънени вече(3м след операцията) и гърдите така са се наместили.,че като съм права,не се виждат по абсолютно никакъв начин.
Сафо,доктора сигурно ти е казал че имаш нужда от повдигане,но ти явно си отказала. Все пак се заплаща около 2000лв за това. Та единствения начин да ти запълни празната кожа е този. Ти носиш ли/спиш ли със сутиена който трябва! Той е доста стегнат и се учудвам как толкова се мести импланта,та чак се обръща  newsm78

# 470
  • София
А тя дали ще ме пита каква форма искам или ще ми я направи по нейна преценка?

Ами ако имаш изисквания, по-добре си кажи предварително. Не, че пак е гаранция накрая какво ще излезе. Аз тогава нямах изобщо за цел да правя уста и нищо не съм изисквала,  лекарката го предложи, защото иначе остатъка от ампулата щеше да стои. Какъв филър ще ти слага и каква цена?

himax hyaluron,1ml. 300lv.(с ваучер,намален от 600 лв.)

# 471
Мария,
Ако беше казал 2000 сигурно щях да се навия, но той обяви 4500, с които планирам да си оправя коремчето.
Бях на консултация, няма проблем според доктора.
Да нося на Триумф спортния сутиен така ми каза доктора.
Вече много се притесних и въпреки, че е късно вече, май все пак ще отида при друг доктор за мнение.
П.с. От последния път не е имало въртене.

# 472
след поставяне на импланти на масажи ли се ходи? за първи път чувам. Моята операция е другият месец дано всичко е ок!

# 473
  • гр.София
Ох,Сафо исках да напиша 4000лв,но незнам защо съм написала 2000  Embarassed Просто за да ги запазиш,сутиена трябва да ти бъде постоянен спътник занапред,и денем и нощем. Може да правиш изключения за някакви поводи,но това е то.
Аз не съм ходила на масажи,правех си ги в къщи,по точно мъжа ми. Добре се справяше Wink

# 474
Това за сутиена не е драма, така или иначе не мога да си позволя да ходя без и да се виждат зърна Simple Smile
Стига толкова за тия гърди, ще си ги нося като се прецакат ще се сменят с подмускулно.
Искам мнемие за корема, със сигурност мяма да се върна при същия доктор, въпреки, че нямам проблем и ги харесвам, след като изчетох ефин куп инфо защо под мускулно а не над, а той ме увери че няюа проблем, сега някалси нямам доверие.
Към кого да се обърна за консултация?

# 475
  • В.Търново
Това за сутиена не е драма, така или иначе не мога да си позволя да ходя без и да се виждат зърна Simple Smile
Стига толкова за тия гърди, ще си ги нося като се прецакат ще се сменят с подмускулно.
Искам мнемие за корема, със сигурност мяма да се върна при същия доктор, въпреки, че нямам проблем и ги харесвам, след като изчетох ефин куп инфо защо под мускулно а не над, а той ме увери че няюа проблем, сега някалси нямам доверие.
Към кого да се обърна за консултация?
Така и не разбрах кой е доктора?
За корем към кой си се насочила?

# 476
Доктора е Милко Ковачев, препоръча ми го близка, която си е правила нос при него.
Не съм се насочила, явно съм крайно некомпетентна след като си направих гърдоте под жлезата, за това сега питам за мнение Sad

# 477
Защо не се консултираш при друг лекар?

# 478
  • sofia
За масажите - др Динев ми каза аз да си ги правя, т.е. не е нужно да ходя някъде.
А колко време е желателно да се правят?
Аз взех да се мажа с натурално кокосово масло и май добре ми се повлия кожата.
Е, има още какво да се желае, но явно време и търпение е решението.
Аз да кажа , че мен към 15я ден все още доста си ме болеше - т.е. мускула много се бунтуваше. Иначе тогава вече взех да спя и настрани и направо се родих...

Меланита, не се притеснявай! Всичко ще е ОК! Като мине възстановителния период - само ще им се радваш.  Simple Smile Ти при кой ще си правиш операцията?

# 479
  • В.Търново
Доктора е Милко Ковачев, препоръча ми го близка, която си е правила нос при него.
Не съм се насочила, явно съм крайно некомпетентна след като си направих гърдоте под жлезата, за това сега питам за мнение Sad
Пластика на корема е сериозна операция.Направи я при друг.

Общи условия

Активация на акаунт