Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 123
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 170
Какво толкова се фиксирате върху това какъв баща ще е господинът. Жената иска дете и й пожелавам да си роди. Пък дали с тоя сульо-пульо все тая. Ако не стане баща от него, мисля, че тя няма да се примири да живее с него. Нито ще е първата, нито последната жена, отглеждаща сама детето си.
Тва мислех и аз да напиша.За мен този мъж е жалък.Честно.Според мен играе и театър с подкрепи,любови,шапки и прочие.Просто засега му си изгодна.
Остани със здраве Натака,няма да пиша повече!

# 1 171
Аз не знам други постове ли чета, що ли!
Къде го видяхте този мъж егоист?
Аз видях една инфантилна, стисната до нереалност дама, която прави проблеми от нищо, измисля и ги завихря като торнадо. Мерене с пипетка (евала на който го каза) и взиране през лупа.
Самото заглавие на темата е ******$$$$$    " подозииииирамммммм.....".
Говори все едно го е взела на издръжка, че и вие и палите фитила.
Работят и двамата. Ама тя вземала повече  ooooh! ooooh! ooooh! Ама тя не искала да избира мъж по доход  ooooh! ooooh! ooooh!
OMG! Продължавам да не схващам как тай я търпи.

# 1 172
  • София
Eдин вид: "целта оправдава средствата"?! Защото на мен на това ми прилича.
Е, и? Тя така и така е семейство с него. Поне едно дете да й направи. Пък ако не вървят нещата - шапката, чантата, гащите (това от една нецензурна песен на Черно фередже) и кой от къде е.

# 1 173
Аз не знам други постове ли чета, що ли!
Къде го видяхте този мъж егоист?
Скрит текст:
Аз видях една инфантилна, стисната до нереалност дама, която прави проблеми от нищо, измисля и ги завихря като торнадо. Мерене с пипетка (евала на който го каза) и взиране през лупа.
Самото заглавие на темата е ******$$$$$    " подозииииирамммммм.....".
Говори все едно го е взела на издръжка, че и вие и палите фитила.
Работят и двамата. Ама тя вземала повече  ooooh! ooooh! ooooh! Ама тя не искала да избира мъж по доход  ooooh! ooooh! ooooh!
OMG! Продължавам да не схващам как тай я търпи.
1.до брака си (на около 40) живее с мама (т.е. мамин льольо)
2.до към 40 е чакал баща му да плаща режийните на жилището (дрЪт мъж, който работи, чака на баща си, от години разведен с майката???)
3.дърпа пари от общите за личното си хоби, но твърдо отказва от общите пари да се плаща за лечението и инвитрото
4.държи авторката да издържа майка МУ, когато се наложи да я гледат и издържат
5.той обаче казва, че няма да може и не иска да издържа нейните родители    Shocked
6.скарани са, авторката се прибира посред нощ от командировка, той я зарязва на гарата да се прибира сама, щото нали скарани са...
Да търся ли още?    Laughing  Или това стига?
Щото на мен са ми пре-пре-предостатъчно, за да видя с какъв човек си имам работа.

# 1 174
Eдин вид: "целта оправдава средствата"?! Защото на мен на това ми прилича.
Е, и? Тя така и така е семейство с него. Поне едно дете да й направи. Пък ако не вървят нещата - шапката, чантата, гащите (това от една нецензурна песен на Черно фередже) и кой от къде е.
Интелигентни хора, предполага се, че не им е безразлично, дали имат уважение към носителя на материала, който трябва да участва в осеменяването. Дори не говоря за любов.
"Поне дете да й направи" - що за разсъждения?!
А след това, както писах преди 100 страници, това дете, може да е най-удобното средство да манипулира, най-малкото, защото до 18 години ще е нужен подписът му, но тя това трябва да го знае, нали уж била юрист.

# 1 175
Абе не знам егоист ли е или не е, ама оженили се не оженили се и е започнало с разни договори все едно милиарди има. После общ бюджет в който той внасял по малко в началото, но и търси пари от този период. После уговорки да гледа майка му, щото тя по богата. После - редовната реплика - Ти нали имаш, ще платиш това/онова. После заделяне на суми за родителите им .... обидите и фасоните няма ще ги пропусна. Не че съм против помощ за родителите, ама на 40 год. младоженци с не чак толкова уреден живот имат много дупки където да наместват по 400 лева на месец. Това не е семеен живот, а някакво преследване на собствени цели той негови си, тя нейни си и никога общи.

# 1 176
Love!, твоите постове са най-неприятните в темата! Други толкова недробонамерени и зли изказвания май няма.
Какво целиш всъщност? Непременно да я разделиш с мъжа й, като непрекъснато я надъхваш колко е тъп, прост, смотан, лош и отвратителен егоист и как никога нищо добро не я чака с него?! Ти нито й съчувстваш, нито й помагаш, нито съветваш нещо конструктивно, нито я вразумяваш. А тя от последното има най-голяма нужда всъщност. Да осъзнае и своите грешки и неадекватно поведение. Ако успее да го коригира, нещата между двамата вероятно ще потръгнат много по-добре.

# 1 177
Авторката трябва да си мине по пътя и сама да си направи изводите. Иначе тук всяка от нас си говори тя как би се чувствала, но не сме ние взели мъжа й вкъщи, така че - да се оправят както успеят, от мрънкане полза няма.

# 1 178
Чакам мъжа й да пусне тема "Мисля, че е с мен заради спермата ми", та да доразчепкаме драмата още няколко епизода.

# 1 179
Права е Дана, че Натака трябва сама да извърви пътя. И колкото и да и начукваме канчето тя така си иска, така ще си направи. После ще види, че сме прави, но поне сама ще е стигнала до истината.
Натака, въпреки че ми се виждаш доста наивна, мисля, че си добър човек. Разбирам колко е силно желанието ти за дете. Аз самата се събужДах с тая мисъл 5 години. Минах през ада, за да имам и сега съм много щастлива жена, въпреки трудностите. Пожелавам ти здраво дете и прокуден мъж.

# 1 180
  • Бургас
Love!, твоите постове са най-неприятните в темата! Други толкова недробонамерени и зли изказвания май няма.
Какво целиш всъщност? Непременно да я разделиш с мъжа й, като непрекъснато я надъхваш колко е тъп, прост, смотан, лош и отвратителен егоист и как никога нищо добро не я чака с него?! Ти нито й съчувстваш, нито й помагаш, нито съветваш нещо конструктивно, нито я вразумяваш. А тя от последното има най-голяма нужда всъщност. Да осъзнае и своите грешки и неадекватно поведение. Ако успее да го коригира, нещата между двамата вероятно ще потръгнат много по-добре.
Ами истината боли. Авторката няма нужда от съчувствие, помощ или вразумяване. Просто и тя е като мъжа си - пуснала е тема да похленчи и до там. Ти ако си мислиш, че с твоите постове й помагаш  - ами не, не й помагаш.
То няма какво да се каже вече по темата. Самия факт, че възрастен и образован човек се лигави и инфантилничи така /онова "майка ми му даде парички" направо ме довърши  Crazy/. Да са живи и здрави, да си начешат крастата и сами да стигнат до някои изводи.

# 1 181
И аз не разбрах какво отделят сега пари за родителите им, като в момента най - важната цел е дете. Не прочетох родителите към момента да не се справят сами, доколкото могат. Пък и родителите в един момент ще имат и някакви пенсии, което все пак е нещо

# 1 182
Веселка, отделяме, защото мъжът ми и ска така, той не иска да прави фонд за дете, разбрали сме се от заплатите да харчим за дребните прегледи и суми за процедурата, а голямата сума да я платя аз.

# 1 183
Иска фонд майка, а не иска фонд дете ooooh! В миналият пост те нарекох наивна, сега те наричам откровено глупава.

# 1 184
Веселка, отделяме, защото мъжът ми и ска така, той не иска да прави фонд за дете, разбрали сме се от заплатите да харчим за дребните прегледи и суми за процедурата, а голямата сума да я платя аз.

боже, не мога да проумея, как искаш дете от този човек  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт