Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 838
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Чудно ще проработи чрез детето, особено ако до майката не се появи нов мъж междувременно. Той няма да я шантажира, детето ще го прави за него.
Как ще го прави дете, което не познава биологичния? За мене на нейно място плана би бил - правя си инвитрото, следва болничен, пазене, спокойствие и никакви спорове със съжителя.Готвим, постим, говорим си и не споменавам нищо за финансовия му принос. Ако трябва и на маминка купувам деликатеси или и плащам парното.  А след като родя - сменям бравата и му изпращам багажа при мама. Все пак аз съм си у нас, вече не го искам.Развеждам се  докато детето е бебе няма да може да го вижда насаме. После - има си методи да го откажа от интерес към моето дете. На първо място не му търся изръжката - халал да са му парите.
Но това е сценарий само по нейните писания. А ако човека има друга версия? Може би не е чак толкова черен и запленен от мама.
Не знам, сложно е всичко.

# 211
Последно мъжът е поп , така ли?

# 212
# 213
  • София
Кандидат-поп, в момента е дякон. Те май ходеха в събота и неделя да пригласят на попа.
Доколкото знам заплатите им са около минималната.  Но пък работните часове - много малко.

# 214
Да бе, какви са тия попове, дето само предбрачни договори и спорт са им в главата, нямаше ли там нещо за скромност, несуетност  и отказ от земни блага, ала-бала?

# 215
Ох, милата. Ще го разпопят този поп, ако го разберат какви ги върши.
И жената може да го шантажира вече. newsm78

# 216
Поповете отдавна не са това, което бяха  Laughing Поп и предбрачен договор  Joy

# 217
      Някой знае ли дали разводът е допустим или отчето ще си изгуби сана (или както там се казва разпопването)?

# 218
  • София
Чудно ще проработи чрез детето, особено ако до майката не се появи нов мъж междувременно. Той няма да я шантажира, детето ще го прави за него.
Именно.
Като ѝ каже "Ти не си ми майка!" не знам как ще я подкрепят приятелките от проблемното. ooooh!
Слушайте хората с опит с деца, пак казвам! Peace
И защо да ѝ го каже?
Кога едно дете може да вникне в същността на тази инвитро процедура, та да повтори като папагал хипотетичните слова на донора на сперма? newsm78
Съвсем изтрещяхте в опита си да смачкате жената.
Защо го правите, само вие си знаете.
Явно, имате проблем, но не ви прави чест да го избивате толкова гнусно..

# 219
По случайност знам, че си е съвсем допустим, защото тях нашия законен брак в съвета не ги грее Peace Просто не могат втори път да се оженят църковно.

# 220
Ще го разпопят, ако се разведе! Вече стана интересно.

# 221
Няма да го разпопят - да се изкаже, който разбира  Peace

# 222
Моите проблеми са на светлинни години от тези на авторката и лично аз се изказвам само добронамерено в тази тема  Wink

# 223
Именно.
Като ѝ каже "Ти не си ми майка!" не знам как ще я подкрепят приятелките от проблемното. ooooh!
Слушайте хората с опит с деца, пак казвам! Peace
И защо да ѝ го каже?
Кога едно дете може да вникне в същността на тази инвитро процедура, та да повтори като папагал хипотетичните слова на донора на сперма? newsm78
Съвсем изтрещяхте в опита си да смачкате жената.
Защо го правите, само вие си знаете.
Явно, имате проблем, но не ви прави чест да го избивате толкова гнусно..

да, и аз не знам наистина, но настроенията в този форум са доста смешни. Дано не се връзва жената.

# 224
Тя не се връзва на изпълненията на мъжа си, та на нашите ли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт