Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 855
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз се опасявам, че той би могъл да я шантажира чрез детето за пари за свекървата. Confused
Не мисля.
Все пак, тя е юрист и е наясно със законите и възможностите си.
Може да е подписала предбрачен договор, за да не изгубят те нещо, но няма начин да не е защитила себе си.

# 196
Но договор против емоционален шантаж не е подписала.

# 197
  • София
Ееее колко хора четат и коментират, само Nataka я няма. И само 2-3 нейни отговора видях  newsm78

..... По постовете ѝ личи, че е наясно с всичко което пишем и търси спасителната греда, иска да открие нещо различно от очевидното.

Четейки няколкото отговора на авторката, особено след толкова много съвети, стигнах до такива изводи:
1.Тя вече е взела решение и то да продължи напред независимо от очевидните и доста сложни проблеми.
2.Може би е още в шок от случващото се, ако наистина всички отрицателни събития са със скорошна дата и да не иска да приеме фактите, колкото и да са очевидни.
3.Може би семейството и най-близките й вече са дали същите съвети като тук, но да не иска или да не може да приеме тяхното мнение. И затова пише тук и чака... Чака някой да я подкрепи в това й решение, в тези й страхове. За да има после оправдание за себе си: Ето и други щяха да направят така!

Nataka: Мисли!!! Мисли и наблюдавай как се случват нещата. Гледай как реагира, гледай като ти говори какво всъщност показва. Абстрахирай се колко го обичаш и бъди трезва. Мисли и преценявай добре, кое ти е най-важно и си го защити. Ако е детето - намери начин да защитиш правно избора си и самото дете. Направи професионални консултации с твои колеги и с психолог ако трябва (аз направих последното и не съжалявам).
И каквото да решиш и направиш трябва да си на 200% наясно, че отговорността е само и единствено твоя.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 10:40 от Earth80

# 198
Как юридически може да се предотврати бащата да говори на детето срещу майката - никак. После майката може да бъде манипулирана - всякак, ако поддава.

# 199
Всички мами от темите проблемно забременяване те подкрепяме и мисля, че по редно е там да е темата ти.
Ние знаем как да се подкрепяме. Hug

# 200
  • София
Но договор против емоционален шантаж не е подписала.
О, емоционалният шантаж върху жена- юрист, на 41г., станала майка по най- сложния начин, няма как да проработи. Simple Smile

# 201
Всички мами от темите проблемно забременяване те подкрепяме и мисля, че по редно е там да е темата ти.
Ние знаем как да се подкрепяме. Hug
Да не би да имате тайна рецепта за справяне с бащи-Муньовци?

# 202
Чудно ще проработи чрез детето, особено ако до майката не се появи нов мъж междувременно. Той няма да я шантажира, детето ще го прави за него.

# 203
Чудно ще проработи чрез детето, особено ако до майката не се появи нов мъж междувременно. Той няма да я шантажира, детето ще го прави за него.

Именно.
Като ѝ каже "Ти не си ми майка!" не знам как ще я подкрепят приятелките от проблемното. ooooh!
Слушайте хората с опит с деца, пак казвам! Peace

# 204
Тук нали не се обсъжда инвитрото, а отношенията с мъжа? И по-скоро мненията бяха не да не става майка ичобщо, а да не е от този мъж.

# 205
Тук нали не се обсъжда инвитрото, а отношенията с мъжа? И по-скоро мненията бяха не да не става майка ичобщо, а да не е от този мъж.

И аз така разбрах темата.
Но момичетата от инвитрото скочиха да я защитят, да се бори за дете с цената на всичко, дори да търпи идиотщините на мъжа си.

# 206
  • София
Не всички момичета от инвитрото Naughty

# 207
То тука всеки пише за себе си. Laughing Който има проблеми със свеки се концентрира върху мама. Който се е отървал от мъж-мухльо - пише за това. На който инвитрото му е болката - за ин витро.

А важното тук е авторката какво иска, кого обича и т.н.

# 208
Не всички момичета от инвитрото Naughty

Извинявай! Hug
По-скоро момичета, които още нямат деца.

# 209
То тука всеки пише за себе си. Laughing Който има проблеми със свеки се концентрира върху мама. Който се е отървал от мъж-мухльо - пише за това. На който инвитрото му е болката - за ин витро.

А важното тук е авторката какво иска, кого обича и т.н.
Да, всеки гледа от собствената си камбанария, което само по себе си не е лошо. Лошото е, когато гръмогласно се провиква и тропка с краче, че неговата камбанария е центърът на вселената и единствената възможна гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт