Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 870
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 180
Да, ти нищо не каза. ooooh!

# 181
За случая на Айша ставаше дума, там няма инвитро.
Аз говоря за настоящия - няма как да я изнудва, че той е, я тя не е, нито да се търси действителния произход. Затова го написах.

А, сега разбрах. Peace

Ами дори да няма, може да я тормози и да обработва детето след време.

# 182
  • В градината...
Роди си собственото дете, а 40-годишното го върни на майка му. По-добре самота 2-3 години, отколкото цял живот сама с навлек.

# 183
Дана, не е края на света, но щом иска защо да не положи усилия?

В общи линии, не видях някой да я съветва да се откаже да полага усилия.
Напротив, пожелава ѝ се успех. Peace
Опитваме се да я отклоним от неправилния мъж.
Ако ще е с донорски материал, нека да е изцяло, какво пречи?

И пак ще потретя, има огромен риск след борбата, тя да се окаже без дете, защото той ще иска да вземе правата, шантажирайки я, че тя не е биологична майка.

как да не е биологичен родител??? нали тя ще го износва и ражда детето? или аз н разбрах правилно? с донорска яйцеклетка човек не се ли води биологичен родител? А и тя май не е споменавала, че става дума за донорска яйцеклетка.

# 184
Как точно ще я шантажира съпругът, че бебето  не е нейно? Яйцеклетката е донорска, но бебето го носи майка и ражда. По закон, тя е майката. Нищо не може тук да се оспори. Бебето излязло ли и е от нея - да. Тя е майката. Доколкото знам, това е в основата на закона.

Оспорването на произход при асистирана репродукция е забранено.
а това е отговорът и на Хърмаяни, която помня, че май също е юрист.

# 185
И аз се опасявам, че той би могъл да я шантажира чрез детето за пари за свекървата. Confused

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 22:00 от Анонимен

# 186
Ами тя не е спряла да полага усилия - дано успее. Просто ми се струва супер гадно да обясниш на някоя жена, че ако не забременее това е трагедията на века.  Sick Животът на жените без деца също продължава и не е задължително те да бъдат изкарани зорлем мъченици. Това ми е неприятно на мен.
Тя така го чувства, тя така го иска и е готова на всичките мъки, за да го постигне.
Никой не изкарва зорлем жените без деца, мъченици.
Но, това си е мъка за тях до живот, поне на 99% .

Това ти ли го мислиш или според общественото мнение е така?

Но темата не дали да има или да няма дете, все пак.
А дали е равнопоставен бракът им.

# 187
абе Ох аман, сега се чудя дали наистина ък не е по-добре с донорски материал да забременее ...но тя ако го обича, тогава може би има смисъл да е от него. не знам и аз. зависи този човек дали е просто нескопосен, или е мръсник и подлец, който ще й прави номера.

# 188
На мен ми е неприятна всякаква форма на изнудване в семейството. Той е съобщил, че ако не е на кеф, може да саботира цялото инвитро, като не даде материал, когато трябва. Не е загорял за дете! Но авторката, щом иска, трябва да не си задава сега екзистенциални въпроси, а само да се моли да й е успешно инвитрото, да се съсредоточи върху това, а другите си проблеми да решава след бебето и толкоз.  Всеки си преценява какво му е най-важно.

Дори и лесно постигнатата бременност е стрес голям и изпитание, там трябва да са й съсредоточени силите, а не да мисли защо мъжът й е с нея.

# 189
  • Бургас
Типично развитие на тема в СО - авторката изчезва след първия - втория си пост и остава съфорумките да си скубят косите за нещо, което реално не ги вълнува.

# 190
Не, авторката приготвя три степенно меню в момента.

# 191
  • Варна
Абсурдно и подло е да заплашва, че няма да се пови в деня в които трябва да даде материал за оплождането, това е повече от достатъчно авторката да си плюе на петите.

# 192
Типично развитие на тема в СО - авторката изчезва след първия - втория си пост и остава съфорумките да си скубят косите за нещо, което реално не ги вълнува.

Колко си права, Джулка! Wink

# 193
  • Бургас
Процедурата ще я платя аз
Натака, с отказа си да участва финансово в това "начинание", това го прави твое "начинание". Мъжът ти, според мен е  емоционално неангажиран, несигурен и предполагам с доста съпротиви /я, изказани всички, я  - не/, а това тепърва  ще поражда далеч по-сериозни конфликти при появата и на едно детенце.  "Маминият сладък" ще  те остави сама да се оправяш и с доста други трудности, защото видиш ли решението било твое, или друга някоя тъпотия, която не е влизала в представата му за добрата "сделка".

# 194
Абсурдно и подло е да заплашва, че няма да се пови в деня в които трябва да даде материал за оплождането, това е повече от достатъчно авторката да си плюе на петите.
Да това наистина и мен ме уплаши, но не знаем как е протекъл разговорът точно и какво е казано от нейна страна. Може нещо да го е мачкала. Човек в афект говори какво ли не. Аз какви неща съм казвала...

Общи условия

Активация на акаунт