Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 898
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 30
Чудя се как може след всичко това авторката да е на етап подозрение  Laughing
Та то е ясно. Той даже не иска дете, сигурна съм, но те мотае заради парите ти.
Лично аз бягам с двеста от мъже живеещи с родители.
Дори наскоро прекратих една такава кратка връзка заради това.
А на този поведението му е грозно. Семейния бюджет може да е общ, но е редно като се взимат големи суми да се обсъждат.
Малко е било грубо да му кажеш, че няма да се грижиш за майка му. Може би трябваше да го попиташ дали той също е способен да се грижи за твоите родители.  Wink
Но тези грижи зависят от взаимоотношенията ви. Има хора го правят.

# 31
Бягай, на 41 години с не лоши доходи не си мисли, че всички влакове са изпуснати, време има и да се срещне нов (правилен) човек и за деца. Верно че на 41 не е като на 25, но бягай, да живее с майка си и да си я гледа.......мъжки съвет е това. Аз на моите роднини им показах границата преди време, защото почти винаги съм бил с доста високи доходи, а над техните в пъти и едно е да помогна, когато имат нужда, друго е да си гледам тамагочита.
Бягай, време имаш за всичко, на 41 живота не свършва, а има още много от него.

# 32
Не може. Тя се надява той да се промени, иска й се да се обичат от сърце и други такива неща. На всеки може да се случи да е в ситуация - искаш едно, а получаваш друго. Времето ще намести нещата.
В какъв смисъл времето? Да чака чудеса или да запретне ръкави и сама да продължи напред - в такъв случай, времето наистина ще й помогне, но да разчита на нещо, което човекът вероятно никога не е давал, е да продължава все повече да се залъгва и да живее със затворени очи. Въпреки че, според мен, тя е наясно, но я спира възрастта, илюзията, че след появата на детето нещата може да тръгнат в положителна посока и не й стиска да остане сама (а това дори е по-лесния вариант).
И какво означава "познато зло"?! Какво е това пораженческо мислене, че трябва задължително да е зле, та затова поне да избираме злото, което познаваме.
Между другото, има жени, финансово независими, които си мислят, че парите са застраховка срещу гнилите ябълки - ще трябва да ги ядат на сребърен поднос.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 12:02 от Tsugumi

# 33
Точно на мен няма какво да ми се обяснява, аз съм достатъчно смела и не вярваща в "познатото зло". Имам предвид - жената не е готова да се раздели с този човек. Само и единствено времето и новите гадости, които той ще натвори, ще й отворят очите. Няма ние да я свършим тая работа. Дали ще са с дете или без дете - той няма да се промени драстично.

# 34
Точно на мен няма какво да ми се обяснява, аз съм достатъчно смела и не вярваща в "познатото зло". Имам предвид - жената не е готова да се раздели с този човек. Само и единствено времето и новите гадости, които той ще натвори, ще й отворят очите. Няма ние да я свършим тая работа.

Съгласна съм.
Всяко решение е успешно, когато е вътрешно изживяно и прието, понякога съпротивата на наложеното отвън е по-силна. Въпроси, според мен, се задават, за да може да погледне нещата отстрани. Останалото чака на нея и го прави за себе си.

# 35
Според мен този мъж изобщо не те обича , не те уважава и изобщо не му пука за теб , за бъдещето ви и за евентуалното дете.
С теб е само от изгода -финансова и с надежда някаква да  има кой да се грижи за родителите му.
Леко те държи на къса каишка обаче изхождайки от твоите страхове , а именно да не останеш сама ,да имаш дете и то да има баща.
Използва всички тези неща срещу теб и това му дава някаква сигурност
Видял е слабите ти места и доста умело те манипулира чрез тях
Ако сега не се отървеш от него ще стане по зле защото ще започне да те манипулира чрез детето
Интересно ми е ако сега му заявиш ,че се отказваш от всичко и искаш той да се махне от живота ти  и да се върне при майка си, той как ще реагира

# 36
Като е започнала инвитро процедура не може ли донорът да е анонимен, а не този човек.
И по-добре да не е той бащата. Ще създава и занапред проблеми.
Защо не му кажеш директно "Като не даваш сперма, не искаш дете. Разделяме се, а донори много мили ми съпруже" Mr. Green
Авторке, мислиш си, че като родиш той ще се промени.
Как не разбрахте, че мъжете не се променят. Ще става още по-зле.

# 37
Добре де, ако наистина не се променят, защо ще става още по-зле? Нали не се променяли... не трябва да става по-зле ами трябва да си е същото, като сега Simple Smile
И този е един мъж... и наглее Simple Smile

# 38
Може донора да натоварва процедурата, ако е анонимен, в смисъл да се плаща нещо допълнително? Отделно от какъвто и донор да роди, щом са женени, детето ще си е на негово име. Няма как анонимен донор да ида и да пледира бащинство  Crazy То не че жената въобще иска да забременее от анонимен, аз само си разсъждавам.

# 39
Добре де, ако наистина не се променят, защо ще става още по-зле? Нали не се променяли... не трябва да става по-зле ами трябва да си е същото, като сега Simple Smile

Ще стане,защото ще започне да я изнудва и манипулира чрез детето,а именно удряйки я по чувството и за вина да не отглежда това дете без баща
Той и сега го прави,заплашвайки я че няма да даде сперма ,а роди ли се детето не ми се мисли какво ще става
Може и майка си да доведе в жилището им за да " помага "за бебето и по този начин да осигури така желаните грижи и за нея

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 12:24 от djoleva

# 40

Ще стане по-зле заради детето. Ще и вгорчи живота съвсем.
Още с предбрачния договор е трябвало да и светне лампата. А родителите му въобще нямат право да изискват такива неща.
Dana, не съм наясно  с процедурите. Според мен големият зор на авторката е да има дете. Но от друга страна не иска да го гледа сама. Но с такъв мъж пак ще си е сама. Бонусът ще е разбити нерви.

# 41
Аз ако съм, бих изприпкала веднага да се разведа, след което бих родила дете от следващото си гадже, ако ми е на късмет  Crazy Вярно, че няма гаранция следващия какъв ще е, ама едва ли ще е по-зле.

Другия вариант - сега видях, че са по средата на инвитро процедура - да изчака резултата - ако забременее - божа работа...

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 12:28 от _Dana_

# 42
Този мъж дори не иска дете. Но вижда, че няма да му коства много да направи едно дете, или поне да участва. Даже според мен ще е доста доволен, ако детето не се получи.
Така ми се струва и на мен.
Не мога да разбера още нещо, тя има репродуктивни проблеми, а той дори няма да участва във финансовото покриване на поне част от тях?!
Разбрахме, че милият, не изкарвал колкото нея, но доходът не е константна величина, какво му пречи да концентрира усилия вместо да се изживява на Велик донор, в това да смени работата си или дори да работи на повече места?!  По този начин ще демонстрира поне някакъв интерес и съпричастност.

# 43
Този мъж дори не иска дете. Но вижда, че няма да му коства много да направи едно дете, или поне да участва. Даже според мен ще е доста доволен, ако детето не се получи.

Още твърдение, с което съм 1000% съгласна.
Никакво дете не му трябва на него, а човек като авторката, с пари и потенциал да го спонсорира.
Също и майка му.
Те така са свикнали, друг да им поеме разходите.

Защо ще стане по-лошо ли, korn_val?
Защото за детето и всичко останало, тя ще се грижи сама, а той само ще ѝ трови живота.
Сега още няма дете, след появата му, ще се влошат в пъти нещата.
Тя просто ще се изтощи от грижи и отговорности. Tired Tired

# 44
Аз ако съм, бих изприпкала веднага да се разведа, след което бих родила дете от следващото си гадже, ако ми е на късмет  Crazy Вярно, че няма гаранция следващия какъв ще е, ама едва ли ще е по-зле.

Няма гаранция кога и дали ще го намери, а времето я натиска.

Темата според мен е само да се оплаче.

Общи условия

Активация на акаунт