Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 908
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 15
Знам за един подобен случай, в който мъж с много оправна жена е искал тя главно да се грижи за неговите проблеми, неговите родители.

Обаче жената решава, че тя ще дава и ще се грижи, но също така всички имоти, сметки и пари ще минават през нея и ще са нейна собственост. Иначе заплашва с развод. Накрая се съгласяват, прехвърлят й всичко, тя държи и хляба, и ножа и изпълнява своята част от сделката.

Иначе...имане на дете на всяка цена, плюс "баща" на всяка цена...не знам, труден сценарий. Детето не решава проблеми, нито в крайна сметка ти носи безкраен смисъл. И с дете може да усещаш празнота. Детето не е светиня, нито божество, ще се разочароваш, ако залагаш много и се привържеш към идеята за дете.

# 16
Подозираш? Честно ли?
Ситуацията просто крещи.

# 17
  • Варна
Човекът си е намерил втора майка в твое лице. Съжалявам, ако съм груба, но според мен това е истината. За чувства и уважение от негова страна не може и дума да става - поне така разбирам аз от твоя пост. Ще те шантажира със сперма, ха! Виж го ти! Отсега си прави тънките сметки. А я си представи, че имате дете един ден?! Тогава още един коз му даваш в ръцете да те разиграва както си ще. Както са казали - млада, здрава, осигурена с жилище и работа, освен това и родителите ти са зад гърба ти. Искаш дете? Ами ти си имаш вече едно в негово лице. Не се носи по течението, а хващай нещата в твои ръце. Мисля, че много добре го осъзнаваш, но не смееш да го признаеш. Да не говорим, че когато се роди /дай боже/ детенцето и отговорностите, съответно разходите се увеличат - доста, от личен опит говоря - тогава наяве ще излязат още много черти от характера на мъжа ти, за които не си подозирала и те няма да бъдат хубави.

А що се отнася до вечната мантра "искам детето ми да има баща" - влез в Семейните отношения и отдели час-два да попрочетеш докъде са я докарали потребителки с тая идея.

# 18
Виж, на мен ми стига, че не те е взел в 22 от гарата. Ако мъжът ми не дойде да ме посрещне на гарата при подобни обстоятелства, че пък и да ми обясни, че не заслужавам  Shocked аз не бих считала изобщо, че имам мъж. Когато вече имате дете., ще плачеш през ден, ако си с него - помисли си над това. Трудно се живее с егоист, който на всичко отгоре угажда на стари и разделени родители  #Crazy И разбирам, че не искаш детето да живее без баща си, но така или иначе това ще стане, така че приемай по-леко подобна перспектива, даже си е много добра на фона на сегашния ви живот.

"На години сме" - помислих, че сте на 65...

# 19
  • ...на безопасно
Мъжът ти се държи като донор на сперма още от началото на брака ви.
Затова и аз те съветвам да не го вадиш зорлем от образа му.
Единственото от което имаш нужда е дете. Мъже ще може да имаш докато си жива. И някой от тях ще са наистина мъже.
Завършете процедурите, не го дразни, прикоткай го....
След това на всички ни е ясно.

# 20
  • София
Не знам какво да направя.

Преди всичко, освободи сестра си от това, в което сте я въвлекли.
Да не се окаже тя най-потърпевша от погрешния ти брачен избор...

# 21
  • Варна
Аз не мога, ама наистина не мога да разбера как след всички гнусотии, които този дебил й е сервирал досега тя все още има желание за дете от ТОЗИ мъж!? Мъже дал господ, а и анонимни донори също. Ще родиш детенце, после точно в моментите, които са най-красиви за една майка, ти няма да се отдадеш на детето си, а ще се разправяш с "половинката" си. Защото като имате дете вече претенциите му ще станат огромни. Гаранция.

# 22
В такъв случай, трябва да се благодариш, че си финансово независима:

- можеш ли да си самостоятелна, ще можеш лесно да се"вземеш в ръце" и сама да продължиш без ненужен товар, който те придърпва надолу (в този смисъл, посъбери си мислите и си отговори, какво всъщност "обичаш" в този човек и не става дума за баналното "любовта е сляпа", защото в твоя случай не звучиш да е така, по-скоро си се самонавила, че друг няма да намериш; отговор на себе си, на форума или на някой друг не дължиш);
- деца не се създават на всяка цена, нито си на възраст да се надяваш в чудеса, че някой ще се промени, като стане баща (ще започне тепърва така да те изнудва, че тогава съвсем няма да можеш да се измъкнеш);  той очевидно няма проблем да се изживява на "донор", но няма и скрупули да бъде гледан и като твое дете;
- няма нищо лошо в това човек да не е придружен от ненужна компания, напротив, нито да се имитира семейство/връзка
- финансовата независимост на една жена може да е лакмус, както и децата, да отсее плевелите и да бъде с хора, които не я ограбват в каквото и да било отношение.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 11:33 от Tsugumi

# 23
Да, но това могат да го разберат само жени, които вече имат дете. Жената наистина няма много време да търси нов, предвид възрастта й, забременяванията след 40 са си по-трудни. Може да предпочита да забременее от "познатото зло", вместо да се метне на непознат донор. Разбираемо е някак - като искаш много дете, правиш и жертви.

# 24
Аз не мога, ама наистина не мога да разбера как след всички гнусотии, които този дебил й е сервирал досега тя все още има желание за дете от ТОЗИ мъж!? Мъже дал господ, а и анонимни донори също. Ще родиш детенце, после точно в моментите, които са най-красиви за една майка, ти няма да се отдадеш на детето си, а ще се разправяш с "половинката" си. Защото като имате дете вече претенциите му ще станат огромни. Гаранция.
Peace

# 25
Да, но това могат да го разберат само жени, които вече имат дете. Жената наистина няма много време да търси нов, предвид възрастта й, забременяванията след 40 са си по-трудни. Може да предпочита да забременее от "познатото зло", вместо да се метне на непознат донор. Разбираемо е някак - като искаш много дете, правиш и жертви.
В такъв случай, приема донора и всичките му капризи, продължава да си го отглежда и спира да си задава въпроси, на които знае отговорите.

# 26
Не може. Тя се надява той да се промени, иска й се да се обичат от сърце и други такива неща. На всеки може да се случи да е в ситуация - искаш едно, а получаваш друго. Времето ще намести нещата.

Има и още нещо - женени са от 2 години и половина. Може всякакви проблеми да възникнат в едно семейство, но според мен поне първите 3 години трябва да са приказка и песен, всичко да е ОК. Ако не е така и проблемите идват още в самото начало - как ще е занапред не ми се и мисли.

# 27

Иначе...имане на дете на всяка цена, плюс "баща" на всяка цена...не знам, труден сценарий. Детето не решава проблеми, нито в крайна сметка ти носи безкраен смисъл. И с дете може да усещаш празнота. Детето не е светиня, нито божество, ще се разочароваш, ако залагаш много и се привържеш към идеята за дете.

Абсолютно споделям мнението на Сирен.

В случая е доста рисково да се създава дете с такъв неблагонадежден баща.
За мен той търси изгода и закрила, а самият той не би дал нищо от себе си за общото благо.

Помисли си, Натака, струва ли си да създадеш дете с него.
И друго да ти кажа, огледай го добре и си представи, ако детето ви изцяло прилича на него по ценности и характер, би ли била щастлива.
Защото от гените не може да избягаш, колкото и да се стараеш във възпитанието.

Симпатична си ми и ти желая да вземеш правилно решение! Hug
А бебе ще имаш, сигурна съм, но по-добре да не е с него.

# 28
Този мъж дори не иска дете. Но вижда, че няма да му коства много да направи едно дете, или поне да участва. Даже според мен ще е доста доволен, ако детето не се получи.

# 29
Това не е живот бе хора-договори,интерес за влогове,тънки сметки,бъркане в общия бюджет без предупреждение,скандали кой на кого за какво е длъжен,ужас,и за капак не била заслужавала авторката да я чака на гарата,нито пък да и даде безценната си сперма,айде няма нужда от такъв тарикат,живота не е само влогове,апартаменти и пари.Много гнусен индивид.

Общи условия

Активация на акаунт