Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 017
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 345
Ами Дана, натам върви, като беше ядосан, твърдеше колко ли са били станали тези спестявания, постоянно прави намеци да бръкнем от тях за ремонт, но на жилище, което техните щели да дадат, да му дам от тях един ден за майка му, ако се наложи, а върхът беше, че той имал по-голям принос и аз съм си спестявала от неговите пари.

# 346
  • София

Преди време мъжът ми ми беше споделил, че го е страх да не го използвам само за да си имам дете и след това да го изгоня. Или пък ако имаме дете, да не му обяснявам, че баща му е мухльо и некадърник. Обясних му, че съм искала не просто дете, а семейство, партньор, от който да създам дете. Също, че от него зависи какъв баща ще е, дори и да не изкарва много, може да е пример с грижовност, внимание, уважение.

Той ли каза така?
Изобщо не разбирам що за комплексар е този мъж? Rolling Eyes

Или по-скоро си дава много ясно сметка какъв е и всячески се опитва да прикрие това, дори лъжейки детето

# 347
Ами Дана, натам върви, като беше ядосан, твърдеше колко ли са били станали тези спестявания, постоянно прави намеци да бръкнем от тях за ремонт, но на жилище, което техните щели да дадат, да му дам от тях един ден за майка му, ако се наложи, а върхът беше, че той имал по-голям принос и аз съм си спестявала от неговите пари.

Нали ти получаваш повече от него?
Как ще има по-голям принос? Thinking

На какъв етап е процедурата?
И ако е неуспешна, какво следва?
Имаш ли план Б?

# 348
А той какво е работл преди да стане свещеник.Такъв е станал след брака ви,а преди това?

# 349
Да бе, вярно. Сестра ти в стимулация ли е?
Ох, Натака..... ще ми се да видиш по трезво.

# 350
Между другото това с общ бюджет, от който всеки да си бърка когато поиска, не го разбирам. Но това е друга тема.
Относно спестяванията - не съм специалист, но би трябвало влогът ти да е безсрочен или за някакъв период по-дълъг от брака, за да се докаже, че е преди това. Ако междувременно си преподписвала и с нови условия са си пари след брака.  newsm78
Ако някой разбира повече да поясни

С новия семеен кодекс от 2009 банковите сметки са лична собственост, не СИО.

А човекът не е обикновен муньо, той е избрал пътя на духовно лице. Там вече има и други условности. Може и от това да идва странното поведение и виждания.

# 351
По принцип сме решили да опитваме, докато стане.

# 352
Каквото и да си пишем ние тук, нали не очаквате, че жената ще зареже тригодишна връзка за няколко дена по форумни съвети. Такива решения е нужно да узреят.

То вярно, че и свещениците са хора, ама не ги ли учат нещо на смирение, да уважават ближния си и някакви други работи, с които да са по-наясно със себе си и собствените си слабости.

Цитат
Или по-скоро си дава много ясно сметка какъв е и всячески се опитва да прикрие това, дори лъжейки детето
И аз така мисля! Ако човек не се смята за мухльо, няма да му хрумне да се притеснява.

# 353
А замисляла ли си се, че като родиш детето, то биологично ще бъде повече негово, и той, щом е толкова меркантилен, може да използва това срещу теб?  Представи си евентуален развод, борби да  родителски права и накрая да му плащаш, за да се отървеш от него и да си гледаш детето на спокойствие. Не е ли по добре да използваш донор?

# 354

А човекът не е обикновен муньо, той е избрал пътя на духовно лице. Там вече има и други условности. Може и от това да идва странното поведение и виждания.
В какъв смисъл?

# 355
Сирен, именно като духовно лице не бива да се държи толкова егоистично. Преди да стане дякон работеше на административна длъжност в църквата, работи го и сега.

# 356
А замисляла ли си се, че като родиш детето, то биологично ще бъде повече негово, и той, щом е толкова меркантилен, може да използва това срещу теб? Представи си евентуален развод, борби да  родителски права и накрая да му плащаш, за да се отървеш от него и да си гледаш детето на спокойствие. Не е ли по добре да използваш донор?

Вече я питахме за това.

# 357
А замисляла ли си се, че като родиш детето, то биологично ще бъде повече негово, и той, щом е толкова меркантилен, може да използва това срещу теб? Представи си евентуален развод, борби да  родителски права и накрая да му плащаш, за да се отървеш от него и да си гледаш детето на спокойствие. Не е ли по добре да използваш донор?

Вече я питахме за това.

E, nali се оказа, че не е вярно!!! Защо измъчвате жената с дезинформация?!?!

# 358
Той детето няма да и вземе. Едва ли ще иска и да го гледа де. В акта за раждане пише майка- Натака. Така, че в съда това ще отпадне.

# 359
Ми в смисъл, че светогледът му не включва толкова голям светски успех, съответно и пари.

А за ин витрото, имам представа какво може да му минава през главата. От една страна сега са коледни пости, има служби...от друга- да се яви в ин витро клиника за донорство...това си е направо невероятен когнитивен дисонанс. Не знам как се живее с две толкова различни идеи.

Общи условия

Активация на акаунт