Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 960
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 360
Лично, аз вярвам, че успеем с помощта на сестра ми. Тогава ще се види как ще се държи по време на бременността, раждането, после за детето. Ако не си вземе мерки, то е ясно. Може и да го обичам, да съм копромисна, но не съм луда.

# 361
По принцип сме решили да опитваме, докато стане.
Пожелаеам ти да стане по бързо.
Но задавала ли си си въпроса ако не стане веднага , а се наложи втори , трети опит а прословутите ти спестявания са свършили.
Тогава? Какво ще правите тогава?
Ще намери ли той нужните средства или ще се откаже защото е по лесно.

# 362
Сигма, в днешно време все повече бащи печелят род.права.
Друг е въпросът дали той ще се нагърби с такава отговорност.

Ох'Аман, да не е възможно законово, но нищо не може да спре един човек да изнудва някого емоционално, нали?

# 363
  • София
Между другото това с общ бюджет, от който всеки да си бърка когато поиска, не го разбирам. Но това е друга тема.
Относно спестяванията - не съм специалист, но би трябвало влогът ти да е безсрочен или за някакъв период по-дълъг от брака, за да се докаже, че е преди това. Ако междувременно си преподписвала и с нови условия са си пари след брака.  newsm78
Ако някой разбира повече да поясни
Авторката е юрист, та разбира достатъчно.

# 364
Сирен, правим го, за да имаме дете. За мен по-голям дисонанс е да си в Коледни пости, да участваш в служби и да тормозиш жена си. Разбирам го, че има проблеми, комплекси и страхове, но съм му показала, че мога да му помогна, но не искам да продължаваме така.

# 365
Повечето мъже са слаби четци на емоции, въобще дори не разбират, че правят нещо нередно и жените им го преживяват.

# 366
Добре де, а ти какво му отговаряш? Дали не го тормозиш и ти? Я дай диалог двустранен, че много често жертвата не е чак такава жертва.

# 367
Сирен, мисля, че и аз правя тази грешка, оправдавам го, а не бива.

# 368
Добре де, а ти какво му отговаряш? Дали не го тормозиш и ти? Я дай диалог двустранен, че много често жертвата не е чак такава жертва.

Тя си писа как се отнася към него, преди да започне пак спектакълът "Аз, невинната". Казала му, че майка му е... как беше... набожна лицемерка и че може да си завре договора в задника. Laughing

# 369
Ох , аман, според него съм винаги виновна. Лазела съм му по нервите, може и така да е, но просто исках да се разберем, защото пътувах на другия ден. Според него съм го излъгала изачално, като съм му обявил, че парите нямат значение и той се е подвел.
Джолева, ако парите свършат, твърди, че щял да търси начин.

# 370
Е това е гадно. Авторке, недей да мислиш от позицията на използвана жертва, може да обиждаш и ти човека с отношението си и да го мачкаш. Ако не можеш да не го мачкаш на тема финанси и да се дъриш с него уваително, нищо, че не печели, тогава защо си се хванала с него?

# 371
Сериалът ще си продължи. Бебе ще има на хоризонта. Но и след две години ще има и нова тема.  

# 372
Аз това си го признах, не съм го крила, и не твърдя, че съм перфектна. Но се грижа за него, за дома, и най-вече винаги търся първа помирение и пътя към сдобряването.

# 373
Леле майко, 25 страници добър материал за сапунка, турските сериали пасти да ядат  ooooh!

Натака, умна жена си, стегни се и не давай излишни поводи да те унижават. Едва ли форумът е мястото от което ще получиш най - адекватен съвет. Ти си знаеш най - добре положението в семейството, сама трябва да си решиш проблема. Не е нужно да те лаят кучета.

# 374
Не знам колко са големи тези спестявания, но съветвам авторката да започне да преувеличава всеки харч, който поема и да го пише за сметка на тези спестявания. И така, докато уж свършат или поне намалеят драстично. Явно доста му бъркат в здравето. Плащаш инвитро - упс, изведнъж се оказва, че трябва да платиш нова модерна терапия преди, след и по време, хоп - няколко хиляди отгоре. Раждане - избор на екип, терапия за теб/бебето/пак за теб - ето ти още няколко хиляди. Това разбира се, в случай че останеш с него и той наистина стане баща на детето ти.

Иначе, в част от разправиите ви оплаквате Нероден Петко.

Общи условия

Активация на акаунт