Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 066
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 390
В добро и лошо на мен ми звучи дотук като той да е с теб в доброто, а ти да си с него в лошото, но не и обратното. И да, няма смисъл да четеш, повече, явно е, че не си готова да чуеш, каквото ти се казва и само се натоварваш така.

# 391
 Tired уморих се...
аз... той... парите... майка му... детето (неродено)...

хората те питат кой е този спорт, ти отговаряш колко пари отделя за него  Rolling Eyes

не разбрах драмата с майка му  Rolling Eyes много е възрастна, болна от нещо?

този малък апартамент щом е на баща ти, вземете си на кредит ваш. ето ви възможност заедно да теглите колата

Tired

# 392
Всъщност авторката не пише, а и не отговори колко е напреднала инвитро процедурата.
От стимулацията до трансфера е точно 2 седмици.

# 393
Според мен донякъде сметките и тефтерите идват от това, че и двамата са в напреднала възраст. Вече не взприемат живота хвърковато, както повечето 25-годишни, които в повечето случаи в движение напасват семейния бюджет след като се оженят. А тук той се чувства малоценен и гледа собствената си изгода, което обижда авторката, която пък е наговорила разни неща за негледането на свекърите, които и да са така, е можело тактично да си ги спести.

# 394
Tired уморих се...

хората те питат кой е този спорт, ти отговаряш колко пари отделя за него  Rolling Eyes

При нея всичко е за парите. За влога ѝ, за апартамента ѝ, бил с нея заради парите ѝ, дори се е влюбила, защото не крадял пари и вероятно затова няма да посегне върху нейното. Ама той посегнал... Не разбирам защо ѝ съчувствате, честно... Whistling

# 395
  • София
Всъщност авторката не пише, а и не отговори колко е напреднала инвитро процедурата.
От стимулацията до трансфера е точно 2 седмици.

Авторката е изпаднала в толкова объркано състояние, та чак мислите си едвам подрежда. Което е разбираемо предвид стреса, на който е изложена.

# 396
аз лично не й съчувствам, разбирам я само до някъде  Mr. Green а няма и какво да сръфам кат гледам, онзи е захапал кокъла яко  Mr. Green няма за други
и пак й казвам - не пари, въздух няма да има ако проима дете от този господин за един ден!

# 397
При нея всичко е за парите. За влога ѝ, за апартамента ѝ, бил с нея заради парите ѝ, дори се е влюбила, защото не крадял пари и вероятно затова няма да посегне върху нейното. Ама той посегнал... Не разбирам защо ѝ съчувствате, честно... Whistling
Ами, то е нормално след като са я накарали да подпише брачен договор и й държат сметка колко слага в общата каса и какво трябва да си плаща сама.

# 398
Да се смени името на темата предлагам на: Влюбих се в МОЛ!

# 399
Ами, то е нормално след като са я накарали да подпише брачен договор и й държат сметка колко слага в общата каса и какво трябва да си плаща сама.

Накарали... 40-годишна юристка. Laughing

Всичко е дребни сметчици при нея, чак се възмущаваше в първия пост кой бил купувал на свеки телефона. Не е нейна работа това.

Сега любимият давал 130 лева месечно за спорт... Можеше да пуши (пуши ли?), тогава пак ли щеше да ги дърпа тези негови пари, които сам си е изкарал (а изкарва колкото нея, както се разбра) ? Той дали ѝ брои парфюмите и гащите?

# 400
Tired уморих се...

Не мисля. Просто парите им са малко, а тя има пари само защото ги пести. Ако си позволяваше една десета отглезотийките, които повечето тук си позволяват, нямаше да има нищо.  Мислела е, че е намерила сродна душа - човек, който има друга ценностна система и ще цени това й качество. Е, не е познала. Човекът иска да си харчи, оставя я тя да дава за неотложните неща, щото има. Пък тя има, щото се лишава.

# 401
  • София
Ох, наистина не ви разбирам, аз вярно, че съм патка лековерна, обаче ...
Събират се и се женят двама души. Единият има спестявания, другият няма.
Става ясно, че им е необходима голяма сума за здраве.
От къде следва да се вземе тази сума?

За мен отговорът е пределно ясен - от спестяванията.  И не разбирам, ей богу, наистина не разбирам какво се е затръшкал тука цял форум, че ще се плати от влога й. Откъде да се плати според вас? Да вземат кредит и да се забият с лихва само и само да не пипат нейните скъпоценни пари ли? Тогава ли той ще стане повече мъж?

Не знам, не знам ... Дори не мога да осмисля къде точно й е проблема на нашата героиня.

# 402
Съпругът ми не пуши и не пие. Ето още една причина, за да го харесам. 404b, не аз поисках този договор, а неговите родители. Моите родители дадоха жилище и нищо не са поискали, няма и да искат.Както правилно писа Пролетен дъждец, това мое пресмятане се получи, защото те започнаха по този начин, исках да се предпазя, което е нормално. Това за телефона на жената го казах, за да добиете представа как е живяла и свикнала, разбира се, че не е моя работа. Но е моя работа, ако съпругът ми започне да заделя за нея, защото най-малкото трябва да го обсъдим.

# 403

Бърди, права си за това  Simple Smile за съм против кредитите (по принцип)

Натака  Tired така и не отговори - кой е този спорт?

# 404
Според мен зачети ето тази тема, да се подготвиш психически какво ще се случи, когато ти излезеш в майчинство и неговия доход стане по-големия и основния (минус цигарите и пиенето):

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=887013.0;topicrefid=19

П.П. Егати довода да се влюбиш в някого не пуши, не пие и не ме бие, имай малко самочувствие да му се невиди..

Общи условия

Активация на акаунт