Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 978
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 105
Сметки, договори, пресмятания, секс, пари, пари...
Къде е любовта??

# 106
Сметки, договори, пресмятания, секс, пари, пари...
Къде е любовта??
А, има и любов. В случая, към парите.

# 107
Честно казано, ако ще ползвам ДЯ и гените на този мъж, предпочитам да си осиновя дете и да си го гледам сама,  на спокойствие.
Не знам защо Натака напира да има дете по такъв начин.
За да се види бременна?

Това със спането при мама ме шокира!
Ако на мен ми се случи, тръгвам си веднага и забравям за въпросния мъж. Naughty
Това означава, че тя дори не го привлича физически. ooooh!

# 108
Това със спането при мама ме шокира!
Ако на мен ми се случи, тръгвам си веднага и забравям за въпросния мъж. Naughty
+1. Но преди да си тръгна, ще се пукна от смях. Боже, какви Мамини Муньовци имало по този свят, Божеее!

# 109

Добавям: За какви пари да е с нея като се оказа, че доходите им са почти равни??

Tя има жилище, а той няма.

# 110

Добавям: За какви пари да е с нея като се оказа, че доходите им са почти равни??

Tя има жилище, а той няма.

+ че му трябва жена, за да е свещеник.

# 111
Натака,
досега се питах защо сте се оженили с него, защо ви е била сватба и подпис, а не просто да си съжителствате мирно и тихо, а то какво било.. Изнуди те или да се ожените, или да се оставите, нали? С аргумента, че е неморално да живеете заедно като другите?

Той не иска дете, иска го майка му. Иска ѝ се внуче, за да се фука с него и а да знае, че има наследство. Толкова много жени познавам на тази възраст и с такова мислене като простата ти свекърва, че чак ми е прозрачна.

Ако не успеете с инвитрото, ти ще си виновна. Ако успеете - ти ще си виновна.
Цял живот ще те тормозят чрез детето ти и ще му  мелят на главата, че майка му не му е майка и че не го обича. Че иска на татко парите - да, и това ще чуеш, нищо, че не е така. Токова много злост има в такива хора, че и собствената си кръв ще плюят само и само някой да страда. Б----ци без извинение.

Гледала си я отвисоко.. а тя, дето те гледа изниско, на първа среща ти говори колко не ѝ било удобно леглото, дето я настанили.  Била чистачка - ами, комплексарка! И самият начин, по който те коментира, е показателен за това.

А мъжът ти реагира както всеки подплашен страхливец: гушкане, милване, секс, охлабване на примката - магазини, разговори и пр., и после пак става на неговото.
Аз съпруга победител във война с майка не съм видяла. Там има само губещи.

# 112
Ай, миличка!  Hug
Според мен проблемът идва от родителите му, защото го подковават.Манипулират го. Той сега е под силно тяхно влияние.
Иначе на тези години до сега да си е седнал на задника.
Дръж се перфектно с него, докато премине инвитрото.
Той трябва да даде материал за спермограма и да се намери начин този материал да се замрази. Не може всеки път, щом го шантажират техните за пари, и той да те малтретира емоционално в този тежък и труден момент за теб. Давай му някакви дребни пари, да ходи да пазарува сирене и нещо за  храна на майка си и да й ги носи.  Има много хубав и вкусен млечен продукт с палмово масло.
Какво толкова ти коства да му обещаеш, че ще се грижиш финансово за всички - за него, за майка му, за баща му, за шуринайка му, и за бъдещото ви дете.
 Е, в последствие, ако ти дойде много може да биеш шута на хората, които ти идват в повече.
  Човекът е много манипулативен,  и в лош момент се е случило да е под силно влияние на външни фактори.
 Ако се елиминират тези външни фактори, мъжът ще си седне на дъто и ще си гледа семейството.
 Но ти не си в кондиция да елиминираш външните фактори на влияние сега, защото трябва да си съсредоточено изцяло върху нещата, които ти предстоят. А и не се обиждай но малко си изтървала нещата.
 Има начин да вземеш малко преднина. Завърти му главата с интимничене, че е най-велик, тупай го по главата, като му обещаваш всичко, което иска, ще има промяна, с която ще си осигуриш необходимите мигове спокойствие за съсредоточаване за това което ти предстои. Hug
 Какво ти коства, обещавай му всичко, целия свят.
 Напълно те разбирам и съчувствам, защото и аз се боря за детенце и много добре знам какво са инвитро продцедури и каква сила е необходима на жената за да премине през тях.

Всичко от една инвитро продцедура се носи на плещите на жената. Мъжете не могат да осъзнаят какво се случва. Hug
  Бъди силна и това ще мине!

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 19:07 от Анонимен

# 113
  • някъде в орбита...
Според мен проблемът идва от родителите му, защото го подковават.Манипулират го. Той сега е под силно тяхно влияние.
Нека не третираме мъжете като прости добичета, дето ходят на където ги подкарат. Отказвам да приема, че който и да е, може да е такова мекотело без личното си (дори и мълчаливо) съгласие. Така му харесва, така му е удобно, и за това така се държи. Ако не му изнасяше, майка му можеше и хипноза да му прилага, пак нямаше да сработи.
Авторката да си налегне парцалите и да спре да си зарива главата в пясъка, пък тоя мъж ако ще и извънземните да му говорят...

# 114
Свят шарен - хора разни.
Характерите са различни.
Човек живял на тези години с майка си, няма защо да се заблуждаваме, че има самостоятелно мислене.
Стериотипите му са много дълбоко изопачени.

# 115
  • Бургас
Сега като се замисля това си е тенденция - хора, които не са успели в живота и са вече в по-зряла възраст да си търсят отчаяни хора, от които да се възползват. Примери:
1. Двама познати, които си взеха за жени златотърсачки просто, защото искаха отчаяно да имат деца. Имаха дълги и неуспешни връзки и не искаха да чакат повече да срещнат любовта. Девойките пък много добре надушиха отчаянието .......и парите им.
2. Друга пък моя позната се хвана на млади години с един дърт ерген /беше по-голям от нея с 10г/, който още живееше с майка си. Тя от своя страна е изключително грозновата и нямаше никакъв шанс да има приятел и я устройваше това взаимно използвачество - тя си има мъж за пред хората, той си има нова мама да го гледа.
В случая на авторката си е налице живо използвачество - тя си осигурява баща за детето си, той си осигурява финансова стабилност /живее под нейния покрив, тя плаща като поп, а неговите пари отиват за хобито и мама/. Чиста работа  Confused

# 116
     Свещеник+домашен насилник и жена, искаща дете, родено в брак на всяка цена? Мила картинка. ooooh! И аз не мога да съчувствам.
Скрит текст:
Не ми казвайте, че не я е ударил, домашното насилие има много проявления.
     miss july, не е новост това. Шарлот Лукас се омъжи по този начин, а "Гордост и предразсъдъци" е далеч от нашето съвремие.   Laughing Hug

# 117
Мис Джули, а какво да направи грозноватото момиче?  Хората се плашат от самотата и ако не могат да си позволят внимание в изобилие, се задоволяват и на трохички. Иначе с 10 г. по-възрастен мъж не е никаква патология, аз познавам немалко успешни двойки и с по-голяма разлика.
Във всяка връзка има и елемент на прагматизъм, няма как да бъде иначе. Тук обаче казусът съвсем се е засукал и не виждам каква полза има жената от тази връзка. Не е като да не знам за мнооого подобни, много често умело замаскирани като идеални съпружески отношения. Всъщност не може и във форума да ги няма, не само сред оплаквачките.

# 118
Много тъжно ми стана от това, което прочетох..
Интелигентна, финансово независима жена да си причинява това.. Sad

Пожелавам ти да си отвориш очите и да се спасяваш по най-бързият начин.. Hug

# 119
  • София
Разбира се, Ина. Това, което казвам, е, че за тези решения е минала през него и го е прегазила, налагайки своето мнение.
Според мен, съвсем не го е прегазила.
Той ѝ поставя условие да си прати инвитрото, после не иска от общия им бюджет да се плащат текущите изследвания, накарали са я да подпише предбрачен договор и след всичко това, я кара да подписва и нещо, с което да се задължи, щом той поиска пари за издръжка на майка си, да му даде!
Е, извинявай, ама аз бих го стиснала за певеца и съвсем по не християнски да го изритам от вкъщи!
А, аз съм търпелив човек, докато някой не реши да се гаври с мен.

Общи условия

Активация на акаунт