Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 835
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 225
еми лашка се. да обичаш кретен не е лесно.

# 226
  • някъде в орбита...
Тя не се връзва на изпълненията на мъжа си, та на нашите ли  Mr. Green
Мале, колко вярно... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 227
Последно мъжът е поп , така ли?

Мда, попче което обича да си ляга с мама  Joy

Най-добре е да се разведе веднага, а инвитрото да е от анонимен донор.
Спестява си много главоболия. Ама няма да го направи. Иска си кекави гени и тва е.

еми лашка се. да обичаш кретен не е лесно.

Не искам да звуча грубо, но какъв човек е този, който обича кретен?
Всеки сам си кове съдбата. Тя сама се е нахендрила. Да се оправя.

# 228
Аз колко кретени съм обичала...никой не е застрахован! И колко свестни не съм обичала.  Laughing

# 229
Да де,  никой не е застрахован да сглупи. Вярно е.
Може би мисля така, защото съм много недоверчива и анализирам доста поведението на хората като цяло. Особено пък мъжете.
Точно преди седмица сиктердосах едно 33 годишно мамино синче живеещо при родителите си.
Иначе много нежен и мил, ама съм трудна за омайване.

# 230
Ланфеър, като станеш на 38-40 и искаш деца, ситуацията е друга, така че няма нужда толкова чак Wink.  Иначе всеки е много недостъпен, умен и красив в този форум, това си го знаем.  Laughing

# 231
Аз мисля, че всичко е наред - процедурата за инвитро тече, всички подкрепят жената да има дете и това е. След детето - както е казала Скарлет О'Хара - "Утре ще му мисля". Целият живот е непредсказуем - никой не знае какво го чака.

Аз имам различно от на други мнение, защото съм минала през различни от на авторката изпитания. И за другите е така.

# 232
Много ми хареса това "Утре ще му мисля".
 bouquet
Ще даде кураж на авторката.

# 233
Симпатична е авторката. Желая й най-голям късмет и в това да се сдобие с дете, и в това всичко да се нареди по най-добрия за нея начин!!

# 234
Аз мисля, че всичко е наред - процедурата за инвитро тече, всички подкрепят жената да има дете и това е. След детето - както е казала Скарлет О'Хара - "Утре ще му мисля". Целият живот е непредсказуем - никой не знае какво го чака.

Аз имам различно от на други мнение, защото съм минала през различни от на авторката изпитания. И за другите е така.
да, права си наистина.

Има и друго, много жени не осъзнават как тече времето и попадат в такива ситуации. Особено, когато жената е с прифесия и привлекателна, тя има почти безкраен избор и  живее без да осъзнава, че в някакъв момент времето започва много бързо да лети.  Аз например се виждам много ясно в такава ситуация като авторката. И това много ми тежи. На 25 късах с хора, щото някой не харесва непоносимата лекота на битието или щото не подкрепят създаването на палестинска държава, а сега съм с човек, който даже не знам дали обичам, защото ми се струва, че ще е добър баща. Ако с него не станат нещата и съм на 40 и аз бих се хванала с дякон егоист изнудвач.

В такива ситуации попадат предимно жени, които искат да имат деца, а нямат. Жените, които не искат да имат деца, или които имат вече деца, им е много по-лесно да създадат връзки.

# 235
Ланфеър, като станеш на 38-40 и искаш деца, ситуацията е друга, така че няма нужда толкова чак Wink.  Иначе всеки е много недостъпен, умен и красив в този форум, това си го знаем.  Laughing

Ми аз съм на 34 сега и не ми дреме много за деца. Даже ендото ми каза, че ако до 36 не родя, нямала съм шанс. Затърчах се ей сега да правя бебета и да се хващам с първия срещнат  ooooh! Защо мислите, че всяка жена целта на живота и е да роди? Нямам против, ама каквото такова.
Ако не ми е писано да имам деца и да срещна подходящ човек - много важно.

# 236
Големи сметки, голямо чудо!!Кой, кога, на кого ще плаща,процентно изчисление на  цифровия плюс... Авторката няма да плаща за свекървата, ако се разболее, а свекървата няма да гледа Нероден Петко щото все е по  почивки и веднъж се е напила... попадийски морал в целия му блясък и от двете страни.
И честно -  гадно  ми стана от цялата тема  - и от  авторката, и от съпружието ѝ, и от цялото безлюбовие, от което се очаква да се роди  дете  Confused

# 237
Ланфиър, не на всяка,наистина. Мен това много би ме освободило, но при мен истерията за деца е голяма. Браво за подхода. Но аз само като си го представя и получавам паник атаки.

# 238
Зандали  Hug  Hug  Heart Eyes  Според мен, авторката си го обича нейния си.

# 239
Тогава да не се чуди защо е с нея - важното е, че е с нея, да не му прави дисекция на чувствата и това е. Не й е момента за грандиозни изводи и промени. От опит знам, че човек се рови и колебае, ако иска да провери нещо и ако е готов на промени. Ако не е, продължава си по пътя и не се вглежда много-много.

Общи условия

Активация на акаунт