Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 028
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 270
Натака, в такъв случай защо изобщо пусна тема?

# 271
Защото ми е трудно, защото съм уплашена, сама, пълна със страхове и със съмнения.

# 272
Успокой се и щом детето ти е най-важно, съсредоточи се там да успееш. Не може всичко да е перфектно, такъв е живота.

# 273
Съчувствам ти и те разбирам  Hug За съжаление няма да се променят нещата. След година, две ще си е същото положението, само че по-изнервени с ревящо от колики, зъби и бебешки пубертет дете  Tired

# 274
  • Добрич
Защото ми е трудно, защото съм уплашена, сама, пълна със страхове и със съмнения.
 Не искам да те обидя, но замисляла ли си се какво от това ще се промени, ако останеш с този мъж?
Ще ти бъде още по-трудно, защото ще си отговорна и за още едно малко същество, и ще бъдеш още по-уплашена, сама и пълна със страхове и съмнения. Ако нямаш подкрепата на партньора си, защо въобще се жените?
Пари, имоти, положение се печелят и изработват със и без партньор и семейство,  но ако нямаш подкрепа, защо ти е да въвличаш едно неродено дете във всичките тези неприятни емоции? За да ги изпита двойно по-силно и то ли?
 Родител можеш да бъдеш и сама, и то когато си готова за това...

# 275
  • Куциндрел
Още повече страхове и съмнения ще изкочат като стигнете до инвитро процедурата. Самата стимулация с хормони съвсем ще ти обърка главата.
Ако не го стегнеш сега този мъж, като се появи детето съвсем ще изперкаш.

# 276
Е, айде сега. Хормоналните стимулации не те объркват до степен да не те слуша главата. Малко повече естроген. Много по малко, отколкото стига по време на бременост.

# 277
Жената държи детето да носи гените на нейното семейство и на мъжа и в този смисъл гони последния влак. Утре ако мъжът или сестра й се откажат, ще се окаже в търсене на нов мъж или осиновяване, а тя не иска тези варианти. Не че я разбирам, но така схващам, че се чувства и това си е нейно право.

Аз за себе си бих решила кое ми е най-важно и тогава бих действала съответно...

# 278
  • Куциндрел
Е, айде сега. Хормоналните стимулации не те объркват до степен да изперкаш. Малко повече естроген. Много по малко, отколкото стига по време на бременост.
Като сложиш към тази стимулация и притеснение, напрежение.... След процедурата се прие друг хормон и пак е напрежение, чакане.... Всичко това те прави доста чувствителен, ако нямаш насреща някой да те подкрепя и разбира, може и да откачиш.

# 279
Хормоните сигурно ти идват в повече. Hug Успокой топката.
Разговори, разговори и пак разговори. Така се предололяват проблемите в семейството.

# 280
Да, прави те по чувствителен, но в никакъв случай не се губи нито разсъдък, нито нещо се променя в околния свят.

# 281
  • Добрич
Но тя живее с илюзията за своя мъж, в изградения в главата и образ. Като всяка жена пуснала подобна тема.
Реалано тя едва сега го опознава истински: Познават се от 3 години. Само 4-5 месеца след запознанството се  женят. Той прави една година магистратура в чужбина. И едва сега , от около година живеят заедно. Дари битово още не са си уточнили приоритетите. Бракът им си е чиста сделка-на него му е необходим за запопването, на нея за дете. Само дето тя си живее с илюзиите за любов, подкрепа, партньорство. Та те нямат нито едно общо виждане за нещата от живота - за произход на дете, за семейна общност, за семейна подкрепа, за общи финанси и имоти, за отношения с родители, за общи цели за напред.
Кое им е общото ми кажете, за да продължат като семейство?

# 282
Битовите приоритети се уточняват в движение в този динамичен живот и на възраст около 40.
 Hug

# 283
  • Добрич
Битовите приоритети се уточняват в движение в този динамичен живот и на възраст около 40.
 Hug
Еми две години в "динамично движение" и още са на кота "0"

# 284
Мъж, който не разрешава с общите пари да се плаща процедура за бебе, за мен е в графа - Не става.

Общи условия

Активация на акаунт