Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 014
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 285
Снощи си говорихме и той ми каза, както вече писах, че е направил компромис като се е съгласил на този вид процедура само заради мен. Същевременно много искал дете и му било мъчно, че нямаме. Попитах го как вижда това да имаме дете. Отговори ми - осиновяване. Тогава го попитах кой ще плати всички разходи по осиновяването? Отговорът - ами ти имаш. Същото беше и когато опитвахме да направим нещо с мой материал - аз нямам пари за инвитро, ти имаш. Според мен начинът на зачеване е само щрих от пейзажа.
Пуснах темата и не съжалявам, благодаря ви. Много ми е трудно, ще опитам всичко възможно, пък Господ да ни е на помощ. Наистина имах чувства към този мъж, не е било просто гонене на последния влак или за да имам дете.

# 286
  • Куциндрел
Снощи си говорихме и той ми каза, както вече писах, че е направил компромис като се е съгласил на този вид процедура само заради мен. Същевременно много искал дете и му било мъчно, че нямаме. Попитах го как вижда това да имаме дете. Отговори ми - осиновяване. Тогава го попитах кой ще плати всички разходи по осиновяването? Отговорът - ами ти имаш. Същото беше и когато опитвахме да направим нещо с мой материал - аз нямам пари за инвитро, ти имаш. Според мен начинът на зачеване е само щрих от пейзажа.
Mr. Green
ШУ-ТА и при мама или където.
Само си представи този мъж какъв баща ще е. Все ти ще имаш, ти ще знаеш, а той ще ти е 2-рото дете, което няма никога д апорасне.
ШУ-ТА. bowuu

# 287
Не е свикнал да поема отговорност. Жалко.
Даже сега кара нещо като пубертет. Лишавал се години наред и сега компенсира за твоя сметка.

"Имах..." .........

# 288
Какви са разходите по осиновяването, че и от тях се дърпа. После храната и издръжката на детето пак ли ти ще поемеш или там вече ще участва...

# 289
Опитвам се да се успокоя, пия билки за успокоение, треперя, плача, не ми се яде. Той го вижда и казва, че му е мъчно за мен, но не знам доколко осъзнава наистина какво ми причинява.

# 290
Пуснах темата и не съжалявам, благодаря ви. Много ми е трудно, ще опитам всичко възможно, пък Господ да ни е на помощ. Наистина имах чувства към този мъж, не е било просто гонене на последния влак или за да имам дете.

"Ти имаш...."
Ами ако нямаше?
Какво щеше да предприеме той, за да имате заедно? Или ще послуша съвета на баща си и ще си намери някоя, която може да има деца без да се налагат допълнителни разходи (инвитро, осиновяване)?

# 291
Щом те гледа да плачеш, с какво те успокоява - прегръща ли те, какво говори??

И дори да се появи детето след нормално забременяване, бременността също гълта много средства, раждането не е без пари, детето като се появи се почват едни доживотни разходи, които пак ли ще се делят?

# 292
Дана, говорих си с познати, които са правили инвитро и накрая са успели, като същевременно са пуснали документи за осиновяване. Мотаят те с години, след две години документите изтичат, подаваш наново. Предлагат ти пораснали деца на по 6 години с травми и проблеми, ромчета, бебета, родени от наркоманки в делириум. Като не ти издържат нервите и поискаш бяло бебенце, ти искат под масата 10-15 хил. лева. За тези пари и с помощта на сестра ми ще си имаме детенце, което ще износя и родя и ще бъде на баща си.

# 293
Не му е важно детето, важно му е удобният живот, който да му даде възможност един ден да отглежда майка си. Толкова е нагъл, че дори не прави опити да се прикрие. Казва че му било мъчно - лицемерие. И е свещеник  ooooh!

# 294
Те не се делят, те са от фонд "Ти имаш"  ooooh!

# 295
Казва, че ще си гледаме детето с общи средства и от двамата, според възможностите, нали сме на общ бюджет. За раждането ще си платя аз, то се знае.

# 296
  • Куциндрел
Казва, че ще си гледаме детето с общи средства и от двамата, според възможностите, нали сме на общ бюджет. За раждането ще си платя аз, то се знае.
А ти имаш ли възможност да гледаш сама дете като разчиташ на помощта на роднините си само?

# 297
Добре, успокой се тогава, действай си по план и това е. Взела си решение, какво да търсим под вола теле.

# 298
Опитвам се да се успокоя, пия билки за успокоение, треперя, плача, не ми се яде. Той го вижда и казва, че му е мъчно за мен, но не знам доколко осъзнава наистина какво ми причинява.
Не знам той дали осъзнава нещо, но ми е интересно дали ти осъзнаваш някои неща. На този човек не му пука за теб и за бъдещото ви дете.Не дава пари за ин витро, не дава пари за осиновяване- това не ти ли боде очите поне малко, не те ли кара да се замислиш поне малко.
По тази логика утре ще ти каже че няма пари за памперси за мляко за лекарства.
Ти имаш огромно желание за дете, но не виждам същото при него.

# 299
Разбира се, не пропусна да отбележи, че един ден ако се наложи, ще поделя грижите и разходите между детето и майка си, но призна, че в много тежка ситуация приоритет има детето, защото животът е пред него.

Общи условия

Активация на акаунт