Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 874
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 540
Познавам един свещеник. Толкова дребна и манипулативна душица рядко се среща. Току дръзнеш да възнегодуваш срещу нахалството му и те "зашлеви" с някой цитат от някое евангелие. Бих се обзаложила, че става въпрос за същия, само информацията за доброто телосложение хвърля сянка на съмнение.

# 541
Герда, по погрешка го написах в темата за свекървите. Ето го и тук. Реално погледнато,налице имаме една жена, която отчаяно тича да се метне на последния влак и изобщо не ѝ пука, че този последен влак, всъщност са Мунчо и Мама му. Проблемът не е в нейните репродуктивни проблеми. Тя самата писа, че с донорска яйцеклетка има добри шансове. Проблемът е, че тя твърдо е решила да увековечи гените на Мунчо и Мама му. Дадоха ѝ се съвсем добронамерени съвети да се ориентира към сперма от донор, но тя категорично е решила, че точно Мунчо ще е баща на детето ѝ, а Мунчовата Мама- баба на същото това дете. Е, как да не ти стане жал за клетия Нероден Петко като си помислиш в какво семейство ще живее? Ще добавя още нещо. Аз самата съм дете на човек, неистово желал и борил се да стане майка. И точно като такова дете твърдя, че не са за завиждане  децата на такива майки. Никак не са.

# 542
Познавам един свещеник. Толкова дребна и манипулативна душица рядко се среща. Току дръзнеш да възнегодуваш срещу нахалството му и те "зашлеви" с някой цитат от някое евангелие. Бих се обзаложила, че става въпрос за същия, само информацията за доброто телосложение хвърля сянка на съмнение.

Да намериш читав свещеник е като да търсиш игла в купа сено. Трудно се намира.
Срещала съм ги доста, отврат са. Видя ли вече свещеник ми иде да се прекръстя. Само един читав познавам.
Случвало ми се е да ги "зашлевявам" и аз с някой цитат от библията. Някой силно се дразнят и ядосват от това  Mr. Green но поне веднъж един ми се извини.

А психиката на мъжлето на авторката е объркан много от родителите му и от религията.
Не е за свещеник.

# 543
То мене ако питаш точно си е за свещеник.

# 544
  • Варна
Да не съм в подфорум "Проблемно забременяване"?

# 545
А бе изобщо не си за този под форум, какъвто и да е. Глупости ръсиш само.

А до авторкта... как мъжа ти ще е с теб само заради парите, при условие, че изкарвате кажи речи еднакво. Ти така като тръгна, че си юрист си представих, че имаш восоки доходи и човека наистина те гони за парите, а то нищо такова.
Отделно се е записал на спорт, защото явно му е дотежало това инвитро вкъщи ... сама каза, че от както е инвитрото на дневен ред и човека почнал със спорта...

# 546
И авторката да запише я йога , я танци. И тя да спортува.

# 547
О да и другото погрешно заключение на някои жени по-напред. Това, че човека се е записал на спорт, не означава, че има хубаво тяло!!!!
1. Той се е записал скоро
2. От хокей на лед няма да смъкне шкембака Wink

п.п. йогата спорт ли е, че ще спортува с нея авторката? Simple Smile

# 548
Наистина ли е хокей бе хора, не се ли шегувате?

# 549
Да не съм в подфорум "Проблемно забременяване"?

И аз това се зачудих.  Thinking
Инвитрото та инвотрото ooooh!. Тук основният проблем е друг.

# 550
korn_val, явно ти не следиш темата - авторката сама ни уведоми, че нейният "духовен спътник" бил добре сложен. Никой друг не е загатвал тази идея.

# 551
О да и другото погрешно заключение на някои жени по-напред. Това, че човека се е записал на спорт, не означава, че има хубаво тяло!!!!
Авторката твърди, че има хубаво тяло:
Ох аман, да има хубава, дребна и стройна фигура
Различните хора имаме различни вкусове. На мен не би ми дошло на ум да определя като хубаво мъжко тяло дребното такова, но за всеки влак си има пътници.

# 552
Кой е основният проблем, че е много дълга темета и чета отгоре отгоре

# 553
Герда, основният проблем на авторката не е твоят основен проблем. Незнайно защо обаче, ти си решила, че твоят основен проблем трябва да стане основен проблем и на темата, в която пишеш.

# 554
А кой е моят основен проблем? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт