Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 49 176
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 1 065
Не му обръщам внимание, домакинствам си у дома, не търся компанията му, не му говоря, освен ако не е много нужно, не го целувам вечер преди лягане.

Чисто му е, сготвено му е, изпран и изгладен е, никой не му дудне на главата. Ти не му отмъщаваш, ти го правиш по-щастлив в  момента.

# 1 066
  • София
Човекът си търси жена, която да му покрива разходите, а с неговите пари да гледа маминка. Явно е на принципа "моите пари са мои, твоите са общи". И мога да се обзаложа, че скатава пари. Като нищо може да се окаже, че има в някой влог събрани повече пари от жена си.
Стига де, това са абсолютно изсмукани от никъде заключения!
Какви разходи му покрива тя, че нещо не ги забелязвам?
Тя писа, че хобито му е 30лв. на седмица.
Заплатата му е по- малка с 300лв., а 5 дни в седмицата носи храна за вечеря, за която авторката не дава и стотинка.
Прибави тия пари към залатата му и като имаш предвид, че не ходи по кръчми, кажи какви разноски му покрива тя?
Бил изтеглил от общите пари 1000 лева за зъби, от общите пари, от които плащат всички сметки, това ли е " да му покрива разходите"?
Къде видя тоя принцип, че неговите пари са си негови?
Теб ако те стиснат за гушата за всеки лев, който взимаш от общите, дали няма да ти причернее?
То, не беше гонене от вкъщи, то не беше тръшкане, че видиш ли, като ѝ държал палтото, ѝ загубил шапката, пък тя била подарък от мама.........
Аз пиша с пуканки до мен, ама като гледам как зрели жени се ловите на гола кука, косата ми се изправя!
ПП. А, това внушение- той ще гледа мама си, а детето си ще зареже, е върха на сладоледа.

# 1 067
за сестра си и процедурата говориш. При всяка оплодена яйцеклетка транфер, така ли?! А да замразявате яйцеклетките има ли проблем?!

Идеята за психолог е добра, но може и семеен терапевт.
Пример:  Всички се възмутиха, че си се ядосала за една шапка, пък била тя и  новичка, пък и от мама. А в следващият си пост показа  каква е истинската причина за яда - той те е оставил сама, въпреки че ти е лошо и има разрешение на С., и остава при нея да й избира подарък.
сега сте в спирала - той се опитва да направи жест, ти си спомняш някой спор, самонавиваш и го отблъскаш и обратно.

# 1 068
  • Куциндрел
Вече споменаха, че при всяко вадене на яйцеклетки от сестрата тя ще бъде упоявана. Не знам на кой номер упояване сестра й ще каже "стига".

# 1 069

Малко спам стана
Скрит текст:
СЕга се замислих  и разбрах идеята. Учудих се ,защото обикновено е обратно - първо се събират Я. Но тук случаят е различен.  Вместо да събират 5 Я. примерно, се надяват докато се стигне до там, да настъпи бременност.

този тип упойки не са толкова тежки, май. все пак става въпрос за минути. При една Я може и без упойка, ама се иска мотивация  Mr. Green

# 1 070
Натака, пиши как е минала вечерта в твоето семейство, когато можеш.

# 1 071
С ММ за 8 години съжителство без деца да сме се скарали има няма 2 пъти. А когато дойдоха децата си опънахме нервите здраво докато се нагодим към новата среда и отговорности.
Вие отсега се гледате накриво, броите си и парите и действията (това с бурканите ме застреля в упор  Shocked ). Когато се появи детето с неговите безусловни нужди как ще я карате? Ще си драскате на касата на вратата кой колко пъти се е събудил през нощта да дондурка ревящо бебе ли? Или кой колко милилитра мляко е пъхнал в биберона! А половин заплата за лекарства, лекари, добавки, дрехи, колички, памперси, .....после образование? При такъв паталогичен егоизъм е Жестоко да го причинявате на кое да е дете.

# 1 072
Добра, да създадеш семейство преди осем години беше различно, особено ако си на възраст преди 40.
Сега времената са различни и когато се създава семейство около 40 е нормално това което разказва авторката. Много често партньорите не успяват да се разберат и да се напаснат и се разделят, но често успяват да преодолеят различията.
 Много трудно се създава семейство на 40 години, и се иска характер и добри умения за общуване, за да оцелее едно такова семейство.
 А Натака е много чувствителна в момента, според мен тя няма нужда от упреци, а от идеи как да изгладят нещата и как да преодолеят различията.
 Съчувствам й за емоционалното състояние, в което се намира.  Сигурно няма достатъчно приятелки, с които да споделя и които да я подкрепят и разбират, и за това Натака се разтоварва тук.
Дано писането й помага.

# 1 073
Gerda1, ти си пристрастна, знаеш защо. С мм сме семейство от 16 години, 8 бяха преди брака и децата. Не знам с какво е било по-лесно тогава. Имало е дълги моменти, в които аз не съм работела. После обратно аз работех, той не. Винаги на общ бюджет, винаги сме дърпали на кой колкото му трябва. Когато само аз работех картата и кода бяха у мъжа ми. И също имаше хоби, за което е плащал. Сутрин му казвах колко да ми даде за джобни, останалото той управляваше. Нито съм знаела колко е ток, вода, нито ме е интересувало. После нещата пак се обърнаха и той ни издържаше. Това мое-твое е ужасно. Не го разбирам като семейство. Има хора, които ги устройва. Ако двамата така искат е добре (имам такива приятели). Но единия да иска общ, а другия отделни бюджети, еми не става. Съквартиранти с обща зимнина  Crazy

# 1 074
Добра, толкова романтично е било създаването на семейство преди 16 години. Hug
Не съм пристрастна, просто разбирам какво и защо преживява авторката.
Имам няколко приятелки в подобни ситуации.
В семейството на Натака има много трудности, но моето мнение е, че те държат един на друг, има я тръпката, а когато се появи детенцето нещата съвсем ще се променят, мъжът ще омекне.
Много ми допадат изказванията на РУмцайс.

# 1 075
Авторката няколко пъти обяснява, че децата порастват, а партньора е завинаги. Аз съм на обратното мнение. Че точно децата са завинаги, дори да са пораснали и на другия край на света. Партньора не ти е гарантиран от съдбата, нито от някой гаранционен фонд, че да мислиш, че ще сте вечно заендо като в приказките. Той трябва да ти е много мил и прекрасен обаче, докато си с него. Иначе по-добре без него и това е.

# 1 076
Такова чудо скоро не бях чувала и виждала , авторката се оплаква за всяко нещо , дразни се от дреболии и прави демонстрации по- незрели и от тинейджър.
Спри да мериш кой какво е дал , както ти казаха с "пипета", та ти не си по-различна от него. Задавала ли си въпросът дали този човек иска дете въобще , а не се опитва да ти угоди ? Нямаш право да го насилваш да имате дете . Преди няколко поста твърдиш , че имаш сестра , а като загуби шапката се оказа , че си единствена - предполагам че е грешка на езика , но мозъка и психиката ти са сринати до тревожно ниво и не знам какво дете ще се създава в такъв момент . Почини за малко от това ин витро , укрепи или зарежи отношенията с мъжа си .
Неприятно е да удвояват порциона на мъжа ти заради теб , а в същото време да се говори за гладуващи деца и хранителни банки и не обяснимо поне за мен принципа , цитиран в Библията "когато даваш да не очакваш да вземеш с другата ръка"
Какви времена настанаха .....

Не се безпокой ,дали е с теб за парите ... Има къде да живее / дори и с мама/ , получава достатъчно , за да се издържа от заплатата си сам и не е необходимо да внася във фондове и да се отчита за всяка стотинка , човекът може да се окаже,  че те обича . Ти не си лесен характер за съвместен живот , а и не смяташ ли , че прекаляваш с търпението на сестра си .
Осинови си дете , много по -стойностно е , ще подариш живот на някого . Това е в хармония с религията , отколкото да спасявате ембриони , а деца да се скитат сами в този момент .

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 23:01 от axel_chiara2430

# 1 077
  • Варна
Моля ви се, не й пускайте мухи за деца на авторката. При този вятър, който гони конете в главата й, само едно дете й липсва да осакати.

# 1 078
Моля ви се, не й пускайте мухи за деца на авторката. При този вятър, който гони конете в главата й, само едно дете й липсва да осакати.

тя си го е навила вече Tired в това състояние е малко вероятно да забременее

Rolling Eyes аз подозирам, че попът има друга или примката на вратлето е много стегната

# 1 079
Има жени, които не разбират що е то предозиране с хормони и тяхното влияние върху поведението и настроението.
 Когато съм била в подготовка за връщане на ембрион, някои от хормоните не ми понасяха и водеха до сериозни сърдечни оплаквания и ред други. Раздразнителността е често срещан страничен ефект, има момент, когато всичко започва да ти горчи от лекарствата, а ти си мислиш, че са ти сервирали нещо лошо за вечеря.
 Ревях с глас, че мм ми е купил неставащо за ядене авокадо. #Crazy

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 23:31 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт