Как да спра досадните изскачащи прозорци?

• 3 736
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. Появи ми се подобен проблем и не знам как да се справя. Влизам в нета през браузера Опера. От известно време ми се появяват нон стоп реклами или ме препращат към сайтове. Вече става нетърпимо, защото ми се получава почти при всяко кликване. Примерно, разглеждам темите тук, кликна върху някоя, която ме интересува и вместо да вляза в нея, се оказвам препратена в някакъв рекламен сайт. Същото се получава и в други чатове и форуми. Пиша си съобщението, натискам да го изпратя и вместо това, пак се оказвам в някоя страница. Пусках антивирусната, беше открила някакъв проблем и у го отстрани. Сега постоянно я пускам на пълно сканиране, резултатът е че няма никаква опасност, а пак не мога да сърфирам нормално. Дали е вирус или нещо друго?

Както пише в цялата тема дотук, това е adware, а не  точно вирус и антивирусните не винаги го чистят, маха се с malwarebytes.

Понякога се инсталира като добавка към даден браузър и се маха от менюто на браузъра. Друг път пък може да се инсталира като отделно приложение, тогава се маха от контрол панела. И третия вариант е адуеър.... Успех!

# 16
Инсталираш си AdBlock на браузъра от магазина на съответвия баузър,
Аз използвам Google Chrome , а то как изглежда приложението

# 17
И аз имам проблем с изскачащи прозорци от два дена #Cussing out
Освен,че каквото и да отворя,се отварят по още 5 страници,започна и да ми презарежда страницата,която съм отворила и да ми зареждат реклами.Пример-отварям форума,зарежда ми и след 3секунди страницата се презарежда с рекламна.
Настройките на браузъра блокират изскачащите прозорци,направих го това.Но презареждането на отворените от мен страници не се оправя.Вчера случайно се докопах до фейса и станах от компа за малко,като се върнах отгоре ми пишеше че са блокирани 26000 изскачащи прозорци #Crazy

Та въпроса ми е дали може да се оправи това?
Пробвах да сваля програмата ,препоръчана на предната страница,но е невъзможно.Отварям сайта,но след секунди ми презарежда с реклама и не е възможно да я сваля.
Това от двата браузъра на компа.Сега пиша от таблета,компа е неизползваем Tired

Общи условия

Активация на акаунт