БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 49 819
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • София-Младост
Как да направя супа от св. пача Blush Rolling Eyes
Искаш да кажеш от свински крачета?
Сваряваш ги, най-лесно в тенджера под налягане, като добавиш в бульона, глава лук, морков, скилидка чесън...направо цели. След това ги обезкостяваш...малко е свръткаво и лепкаво Simple Smile Нарязваш и добавяш бульона, махни целенчуците, те са си пуснали ароматите вече. Т.е. готви се почти като шкембе чорба, само накрая не сгъстяваш, можеш да добавиш прясно мляко, аз лично предпочитам без. Сол, черен пипер...подправките ги сложи още при варенето на крачетата.

# 631
  • Пловдив
 Peace
имам сварено в бурканчета месо от св.глава.

# 632
Здравейте! Моля,предложете ми изпробвана и лесна рецепта за чийзкейк.Весело посрещане на 2016г.!!!  santa2 santa2 santa2 baloni People Santa baloni

# 633
  • Пазарджик/Лондон
Здравейте! Моля,предложете ми изпробвана и лесна рецепта за чийзкейк.Весело посрещане на 2016г.!!!  santa2 santa2 santa2 baloni People Santa baloni

http://aelisaelis.blogspot.co.uk/2010/10/blog-post_7865.html

# 634
Здравейте,

някой от темата ми беше предложил кекс/сладкиш с круши преди време. Крушите се редяха по средата на сместа.
Записала съм си рецептата, но не съм вкъщи и не си я спомням.

Да не би да е тази: http://www.bonapeti.bg/recepti/Klafuti-s-krushi/

# 635
  • София
Здравейте,

някой от темата ми беше предложил кекс/сладкиш с круши преди време. Крушите се редяха по средата на сместа.

Да не би да е тази: http://www.bonapeti.bg/recepti/Klafuti-s-krushi/

Не, не е този, но благодаря за съдействието! bouquet

# 636
Peace
имам сварено в бурканчета месо от св.глава.
По същия начин както си правиш /примерно/ пилешката супа.

# 637

Здравейте,

missence, да добавя рецептата с круши и шоколад и още една: с бисквити и много нежно тесто.

# 638
Здравейте  Hug

Имам два бързи въпроса:
1. Може ли да се замрази течна подсладена сметана (от кутийките, все още неразбита)?
2. Някой може ли да ми помогне с линк към една баница, която се прави с мая за хляб, че не мога да я издиря (беше от блог).

Благодаря  bouquet

# 639
Здравейте!
Въпрос- Утре ще правя мъфини с крема сирене и бонбони лакта. Рецептата е от форума.
Аз ще сменя лактата с натрошени бисквити Орео.
Но дали да ги объркам парченцата с крема сиренето, дали да забъркам крема сиренето с малко пудра захар(за да се наблегне на сладкия вкус), дали да сложа и парченца черен шоколад? Чуденката ми е по- скоро за крема сиренето.
Весело посрещане на празника!

# 640
Здравейте  Hug

Имам два бързи въпроса:
1. Може ли да се замрази течна подсладена сметана (от кутийките, все още неразбита)?
2. Някой може ли да ми помогне с линк към една баница, която се прави с мая за хляб, че не мога да я издиря (беше от блог).

Благодаря  bouquet

По втория въпрос: Баница бюрек може би? newsm78

# 641

Благодаря  bouquet

По втория въпрос: Баница бюрек може би? newsm78

labrex, точно тази е, благодаря много  bouquet

# 642
Моля за изпитана рецепта за чийзкейк с маскарпоне / + заквасена или течна сметана / без печене.
  Нужно ми е да е пояснено и за какъв диаметър е дозата  . Моята е 27 см.
Благодаря .

# 643
Търся рецепта за кекс/мъфини, подобни на шоколадовите мъфини, които се продават в Лидъл.

# 644
Моля за изпитана рецепта за чийзкейк с маскарпоне / + заквасена или течна сметана / без печене.
  Нужно ми е да е пояснено и за какъв диаметър е дозата  . Моята е 27 см.
Благодаря .

Преди малко направих този чийзкейк за утре за десерт  Peace Крема стана много нежен и вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт