Ръст на един мъж – важен?

• 138 671
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 320
Интересното е, че холандците за няколко поколения само с едни и същи гени са станали много високи. Та не е само до гени, а и до хранене. При жените също е различно, щото може да имаш високи гени, но пубертета може да спре растежа. Има и други фактори.

В Африка впрочем е правен тоя експеримент, нали се делят по племена и имат всичко, от пигмеи до гиганти.

В Африка засега не е минало достатъчно време, в еволюционен план имам предвид, но подозирам че дори и при малкото пигмеи, които решат да се вземат с някой от гигантско племе, ще има някакви трудности в размножаването. Било чисто анатомично, че няма да е особено лесен и приятен процес, било и на някакво по-дълбоко ниво - необяснимо безплодие в двойката, при добри показатели и у двамата, голям брой спонтанни аборти и пр. Освен това ми се върти като спомен, че хората от точно тези племена масово се отличават с доста кратка продължителност на живота, дори и по африканските стандарти. Този от "Боговете сигурно са полудели" се гътна доста рано, ама на обичайна възраст за неговото племе.

А иначе, естествено, че има и сравнително високи жени, които държат на високи мъже, но те пък обикновено действително имат някакви комплекси и се чувстват прекалено едри и груби до по-ниски мъже. И за съжаление смятам, че наистина лошите гени, с някакви мутации, без да визирам изобщо ръст, са някак доминантни над по-нормалните такива.

# 1 321
  • забравих си мисълта...
Аз лично предпочитам високите мъже, макар че аз не съм висока. Ако мъжът не е поне 20-25 см по-висок от мен, не мога да го възприема. Моят съпруг е 30 см по-висок от мен и се чувствам с него чудено  в това отношение. Това не означава, че ниски мъже не са ми симпатични, мога да общувам с тях, да се шегувам, но това е до там, не мога да си представя нещо повече.
Когато мъж започне да мрънка, че не го харесват, защото бил нисък, ми идва в повече. Никой не може да се харесва на всички, винаги ще има хора на които да не допада. Ако не се научи да ги игнорира, ако не се научи да игнорира и такива, които съзнателно го обиждат, единствено той ще страда. Ще си позволя да дам един непоискан съвет. Pо-добре би било, вместо да идва тук и да се жалва, да намери начин, как да се справи с тези, които го обиждат на ръст, или както е модерно сега да се казва: "Да се справи с Mobbing-a сам, е най-доброто, което може да направи".  Дори и да се намери някоя, която да го погали по главицата и да му избърше сълзите, той пак ще си страда и ще си знае, че това е само от съжаление, което само ще му подсили фрустрацията. Wink
Ако това му е необходимо, моля, да продължава да се жалва, да плаче и да се тръшка, но едва ли ще порасне от това. Wink

# 1 322
  • София
Мхм, ма може да се прояви през поколение, че и през 2.
Разликата между мен и брат ми е 15+ см. Той явно е взел повечко от рода на баща ми. Там всички са по над 2 м. и по над 100-120 кила. Аз съм най-дребен. Simple Smile

# 1 323
Ама трябва да го имаш. Може да е закодирано някъде дълбоко, но го има. Щото ако някой си мисли, че се расте от висене по шведската стена, мога само да го потупам по главичката.

Тц, тц,тц...ся пак се ядосАх. Тоз малкия гном да порасне повече от мен!?!?

# 1 324
Бела Дона, ти си направо тапишон с такива високи родители. Шегичка, идеална си. Забелязала съм, че мъжете харесват високи жени между другото, имам предвид над 175 см. Дългите крака са си дълги крака.

То, че е ген всичко ген е, ама понякога голям майтап си прави наследствеността. Дядо ми беше висок с буйна коса до последно, баща ми - метър и 70, плешив от млад. Аз съм по висока от него, ама за сега едно дете е дребси, другото гигантче - тригодишното догонва по височина седемгодишното Scream .Предвид, че баща им е висок, а са момчета има време да се тюхкам.

# 1 325
  • София
Не се тревожи. И дъщерята вървеше дребна, сега е точно колкото мен, може и да ме задмине.

# 1 326
Бела Дона, ти си направо тапишон с такива високи родители. Шегичка, идеална си. Забелязала съм, че мъжете харесват високи жени между другото, имам предвид над 175 см. Дългите крака са си дълги крака.

Ама то си е истина. Все едно съм изтърсака в семейството Grinning

# 1 327
  • София
Изобщо не вярвам, че генетично нисък мъж може да порасне, като тренира баскетбол или волейбол.
Имам като пример няколко много ниски момчета, чиито родители умишлено са ги записали на баскетбол, с надеждата децата им да станат снажни и високи.
Е, нЕма как да стане, ако си дребен по природа. Колкото и да скачаш, баскетболният кош винаги ще е многоооо високо над теб.

Обаче пък дребчовците са много по-пъргави и вместо да се напъват с баскетбола, спокойно могат да се ориентират към спорт, който им подхожда и в среда, на която наистина подхождат.

# 1 328
  • out of space
На мен ми е все едно. Аз съм 168 см, мъжът ми 178 см. Била съм със сравнително ниски и с доста високи мъже.
По-скоро не харесвам плешиви.

# 1 329
Някак ми е неловко,когато мъжът е по—нисък.Мисля че и мъжете не се чувстват добре,  ако са по—ниски от партньорките си.

# 1 330
  • София
Ниските мъже много обичат да разтягат теорията, че ръстът няма значение. Това си е чиста проба самозалъгване.
Повечето жени си падат по високи мъже. Има и такива, които не отдават значение на височината и по-добре, че иначе нямаше кой да се омъжи за дребосъците.

# 1 331
Ниските мъже много обичат да разтягат теорията, че ръстът няма значение. Това си е чиста проба самозалъгване.
Повечето жени си падат по високи мъже. Има и такива, които не отдават значение на височината и по-добре, че иначе нямаше кой да се омъжи за дребосъците.

То и мъжете харесваме високи жени.

# 1 332
  • София - Рим и обратно
Обикновено високият ръст е свързан с добри гени. Както и добрият, хармоничен външен вид - на лице и тяло, говори за хубави, здрави гени. Оттам подсъзнателно всеки индивид търси добре изглеждащ и добре развит екземпляр.

# 1 333
Много жени си мислят, че мъжеството е само във височината, но не е така. Аз, като мъж с ръст 1.86, не се определям за много висок, но го намирам за приличен. Не се комплексирам от високите мъже. Но, не разбирам миньончетата, защо са им партньори с 30-40 санта над тях? И то дълги и слаби мъже примерно - 195, 75-80кг. Нищо респектиращо, та чак и защитени се чувствали. Първо не си подхождат, второ това са слаби, а не стройни мъже. На тази височина е добре да си 90-100кг. На мен ми е удобна жена 1.70-1.75 и хич не ме привличат под 1.60 Simple Smile Имам един приятел, който е много добре, триъгълна форма на тялото с разширяване към раменете, 1.70 е висок.. И една мацка 1.50 го отреза, че й бил нисък. Направо сте ми странни, жени.Sad

# 1 334
  • София - Рим и обратно
Еми ако е бил и в главата триъгълен...

Общи условия

Активация на акаунт